Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(124)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariya

Bebelusi am facut 38 ani pe 28 nov...operatiile erau necesare pt ca tratamentele facute nu au dat rezultate,din pacate...iar daca nu ma operam nu stiu ce puteam face pt ca aveam hemoragii intruna...deci asta e cu fibroamele ...

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 37+Miguel Adriano

AMR 1 SAPTAMANAAAAAAAAA

offf, ariya, ce spui tu acolo...
Hai, curaj, ca o sa fie bine. Tu chiar esti o curajoasa, cu 3 copii

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ariya inca o data te declar Mama Eroina sa iti dea Domane Doamne multa multa sanatate si putere sa iti cresti toti trei copii si sa ne saftuiesti si pe noi din experienta ta.

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ciufik,Naty,la sf lui aprilie am vrea sa-l facem,inceputul lui mai.Insa la sf lui apr nu putem decat pe 26 si pica duminica,iar noua nu ne prea convine ca a doua zi lumea trebuie sa mearga la munca si majoritatea vin de la distanta.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor folositi cartile in ingrijirea bebelusilor? Daca da, ce recomandati "Mama si copilul" sau "Dr. Spock Ingrijirea sugarului si a copilului"? Eu am "Mama si copilul" de cealalta nu auzisem. Nu gasiti si acolo raspunsuri la neclaritatile pe care le aveti??

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Am venit de la spital...se pare ca situatia nu este prea roz...am o parte intarita la sanul stang, si febra continua (e adevarat mai mica). Dr mea a zis ca nu e in regula si ca daca pana joi nu trece (cu paracetamol si ketonal) ma baga pe Zinnat (antibiotic) si ca s-ar putea sa renunt la alaptat daca bebe nu suporta gustul modificat de la antibiotic
In rest, la fel de prost cu alaptatul....trage un pic si urla ca din gura de sarpe...nu stiu ce are insa pe mine ma apuca isteria...stiu ca nu e bine...dar nu ma pot calma, imi vine sa plang de ciuda si neputinta. Nu stiu ce are, de ce face asa....mi-e mila de ea si nu am ce sa-i fac. Maine ma duc la tipa aia (Goergeta Serban) recomandata de Alinuk. Sa speram ca ma va ajuta.

Ledi, eu fac pe botezul pe 25 aprilie. De zici ca nu se poate? Nu puteti voi sau nu e voie dpdv religios??

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Bebelusi, parerea mea e ca 'Mama si copilul' este mai buna pentru ca este adaptata realitatii romanesti si conditiilor de aici de crestere a copilului. Eu am avut si Dr. Spock imprumutata dar nu m-a impresionat.

Ariya, ce-mi vad ochii? mama de 3 copii si ti-e frica de o amarata de operatie? gandeste-te ce frumos va fi dupa.

Fetelor, am o intrebare pentru cele care folosesc Galafor (drajeuri naturiste) pentru stimularea lactatiei: ati observat imbunatatiri de la el? ma gandesc sa-mi iau si eu preventiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Naty

39+cu CLARA MARIA
MARTI 27 IAN. ORA 11:00 CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Maine merg la control la spital si mi-a spus dr. meu ca, in cazul in care sunt semne de nastere (col sters, capul coborat in pelvis), ma va opri acolo si va accelera nasterea. Oricum vom lua decizia maine.
Dar, va rog sa-mi trimiteti un gand bun, voi avea nevoie.
Va multumesc

38s si 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

rein, totul o sa fie bine, o sa vezi.

uite si gandurile bune

39+cu CLARA MARIA
MARTI 27 IAN. ORA 11:00 CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Alinuk, nu m-ai trezit nici pe mine nici pe sotul meu, stai linistita. El se uita la TV iar eu eram departe...tocmai in dormitor . Iti multumesc mult de ajutor si de sfaturi. Acum ma simt mai bine, am tot muls sanul cu problema toata ziua si s-a mai detensionat insa tot mai am punctul ala dureros. Febra nu am mai facut pana acum...sa vedem la noapte.
La ora 13.30 a papat un san si apoi a iesit la plimbare cu mama, a venit si a dormit pana la ora 16.30. S-a trezit si am pus-o la san (cel fara abces) ca tipa de foame. A papat linistita 10 min apoi a inceput sa tipe, rau. Am stat cu ea si am incercat toate pozitiile, am crezut ca sunt colici, insa ea cauta cu disperare sanul. O puneam, tragea de 2 ori si incepea sa tipe. Asa am facut o ora. Apoi am pus pompa de san si am remarcat ca nu mai era lapte. In disperare i-am facut un bibe de 70ml cu NAN1 si l-a ras efectiv in 5 min, dupa care a adormit bustean....SO? Ce crezi?

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Alina

ma depaseste pb
Sun-o pe dna Musat

vis a vis de 'program'.. si eu procedez asa.. in functie de cat estimez ca a papat, nu il pun la san mai devreme de doua-trei ore..ft rar la o ora juma'
ideea e ca bb nu e infometat ori de cate ori plange..
Iar noaptea imi doarme din prima zi, ba chiar se trezeste Teo inaintea lui bb

Cadia eu am mancat la 9 seara ultima data..ceva cu carnitza, consistent... de baut am baut apica, nu am facut clisma nik, a doua zi la pranz operatia.. si in ziua urmatoare seara am avut primul scaun.
Sa 'ungi' bine asistenta care intra maine seara in tura... sa iti dea calmante sa poti dormi!!
E ft important sa te odihnesti.
hai curaj si bafta!

bravo
Porumbitza!!!.Felicitari!

Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput