Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(124)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Roxana felicitari pentru bebe Eva, e o scumpa

Bebelusi eu sunt la munca si nu prea pot sa scriu, dar stau cu ochii pe voi. Am profitat de o mica pauza si am zis sa o felicit pe Roxana.

Si tot in pauza asta, am reusit si am dat comanda de carusel pt patut si de portbebe

Sunt in zona, insa mai putin activa

Crisspy 36+ sapt Razvan Andrei

AMR 4 SAPTAMANI

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Cadia,scot agitatele de pe acum,ca nu stiu cand mai intru..
Cadia

Despre noi,ne chinuim cu rinita aia,nu i-am dat tot tratamentul,de fapt i-am dat doar 2 zile eferalgan si atat,ca nu avea copilul febra,iar antibiotic in nici un caz nu-s de acord sa-i dau!Folosim doar serul si batista.
Am fost sa ne interesam de botez si desi nu-s prea dusa la biserica,am ramas cu un gust amar si profund dezamagita ca am ajuns sa mi se ceara spaga si la biserica..urat!Deci pe langa taxa de 150 de ron(nu stiu ce taxa e,dar in fine) mi s-a spus ca ma mai costa inca 500ron!!!!(pt preotii care vor fi atunci!)Fara sa se supere nimeni,dar mi s-a facut sila efectiv ca mi s-a spus fara nici o jena ca spaga e de 500ron!Credeam ca ramane la latitudinea nasului si a tatalui cat da la preot..si zau ca am nevoie de unul singur nu de 10!Ei vor min 5mil..Chiar ma gandeam ca la cate botezuri si nunti sunt intr-un weekend......se intelege unde bat...
In fine,am zis ca mai cautam si la alte biserici..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

fetele, help, help
Florence doarme ff putin ziua in patut sau in patul mare. cel mai bine, ore daca s-ar putea, doarme in brate. fetele care au sling, wrap, il folositi cand faceti treaba? cum e? va rog scrieti-mi parerea voastra, vreau sa imi comand si eu asa ceva http://www.sleepywrap.com/index.php?page=photo-gallery
MULTUMESC!

POZE NOI http://family.webshots.com/album/569655885OYtMYP?start=28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ledi nu pot sa cred ce aud. Intr-adevar fetelor, acum imi dau seama ca trebuie sa va apucati sa cautati sali si biserica....

Ariya esti de admirat, chiar erau necesare operatiile de fibrom? Draga de tine. Si maica-mea are uter fibromotos si e tare speriata din cauza asta. Tu cati ani ai? (poti sa nu imi raspunzi daca vrei)

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Neata,

Ledi, Billy, legat de program, sigur ca acum sunt mici, dar dupa prima luna trebuie sa incepeti sa lucrati un pic la asta. Adica, daca i-ati dat acum o ora papa si considerati ca a supt bine, si urla dupa o ora, nu va repeziti cu sanul in gura...mai intai relaxati-va si vedeti ce ar putea fi (puseste Alinuk parca o chestie ff misto cu pasii)...poate a facut pe el, poate ii e cald...poate il doare burtica. Bagati o suzi si mai lasati-l. La mine functioneaza si adoarme la loc...ceea ce inseamna ca nu crapa de foame.
Incet, incet mariti voi intervalele de hranire la inceput cu cateva minute, apoi zeci de minute...si stomacul lui bebe va invata sa ceara mai rar. De pe la 6 sapt. incolo el ar trebui sa pape clar la 3 ore si nu mai repede iar seara ar trebui sa inceapa sa faca pauze mai lungi (cam de 4-5-6 ore). Atunci cand va duceti noaptea sa-l alaptati, nu vorbiti cu el, nu va jucati cu el, manevrati-l incet, nu aprindeti ditamai lumina (ci o lumina pe hol, sa fie semi intuneric). Bebe trebuie sa inceapa sa inteleaga diferenta intre zi si noapte.Dimineata din contra, fiti vesele, vorbiti tare cu el, jucati-va, faceti multa lumina (poate si un pic exagerat ca sa priceapa)

Uite, de exemplu, eu i-am dat sa pape ultima oara la 8.00. Pe la ora 9.45 a inceput sa se foiasca si chiar a scos de vreo 2 ori un scancet, apoi chiar un tipat. Nu m-am dus la ea...am lasat-o. A adormit la loc. Pana la ora 11.00 nu papam

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Intai sa o felicitam pe dragalasa mamica Monica (porumbita) pt bb!! Sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos si mancacios!! Nicolas la multi ani si la mai mare!! Of ce te-a mai asteptat mami!

Alinut fata mea chiar doarme o gramada in reprize de 3-4-5-7 ore in mod normal, si asa cum spui si tu, in timpul somnului mai scanceste, scoate tipete, plange in somn, etc si nu-i fac nimic, o las si isi continua somnul. Stiu asta din cartea lui Spock. Eu si Ledi cred ca vorbeam de zilele negre cand bb-ii sunt agitati si chiar daca sunt rupti de somn, NU POT ADORMI din diverse motive: colici, crampe la burtica, gaze, disconfort etc si cu toate ca le pica ochii de somn, nu pot adormi si se tot foiesc si plang si tipa si in acelasi timp cauta si de mancare. Adica bb treaz care se chinuie sa adoarma. Ok, acum intrebare pt tine si mamicile experimentate: cum adormiti copilul cand este asa daca nu oferindu-i sanul LA CERERE? Ca asta-i buba si aici spuneam eu ca ma chinuie cateodata cu orele pana intr-un final adoarme? Suzi la noi inca nu functioneaza, o arunca din gurita. Tocmai i-am cumparat toate modelele de pe piata si incerc sa o acomodez, parca cu ortodontica merge mai bine, dar tot o arunca pana la urma. Oricum si eu am obs ca daca bb papa bine de tot inainte de somn, doarme legat cat mai mult. Daca nu, se trezeste cam intr-o ora si juma si vrea sa pape din nou. Asa ca am grija sa pape cat mai bine inainte de adormire.

Am obs ca ati tot vb de kg luate in prima luna, noi am luat 780gr daca cantaritul a fost corect (am nascut pe 13 dec iar pe 13 ianuarie avea 780gr, deci nu la 4 sapt!) Asta in conditiile in care am scazut dupa nastere cam 300gr pe care le-am recuperat cam in 15 zile si am avut si un icter prelungit. Si eu m-am intrebat daca este mult-putin, dar pana la urma daca bebe mananca si doarme, in afara de colici nu plange, eu zic ca-i ok, asta-i ritmul ei de crestere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Ledi

Si noi am avut o experienta ingrozitoare dpdv al costului, cu biserica, in luna mai cand ne-am casatorit

39+cu CLARA MARIA
MARTI 27 IAN. ORA 11:00 CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

FELICITARI , Porumbita!
BINE AI VENIT, Robert Nicolas (frumos nume)!

Naty - ff frumoase fetele. Nadia parca e o capsunica, asa in roz si cu pielicica alba .

Ledi - offf, nici eu nu i-as fi dat tratamentul ala. Am citit si postul de pe celalt topic si se pare ca toate sfaturile au fost in directia asta. davidutzu si mamica lui si sa se faca bine cat mai rpd. Cand vreti sa faceti botezul?

Billy - mie nu mi se pare nimic rau in a da copilului san la cerere. Si al meu la colici, sanul e singurul care il calmeaza, asa ca se intampla sa stau cu el agatat de sani si cateva ore, ca suzi nu o vrea, isi provoaca stare de voma.
Din fericire, doarme noaptea 6-7h. La noi functioneaza baia facuta cat mai tarziu, spre ora 23, alaptat si pe urma pica, mai ales dc nu a dormit in timpul zilei respective prea mult.

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cadia nu mai imi vine nimic in minte acum ... doar sa mananci usor azi. Eu in preziua operatiei nu am mai mancat de pe la 3, seara am baut un ceai si dupa aia nada.

ledi cand vreti sa faceti botezul?

eli eu am sling dar nu l-am folosit inca in casa.
Ce dulce e Florence!

billy din pacate nu pot sa te ajut, eu o alaptez la cerere, cum am facut si cu Ioana. Cand plange mult si nu poate adormi o pun la san; daca vrea mananca, daca nu - nu. Cateodata ii mai dau cateva lingurite de ceai Baby Drink.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

aaa, noi am luat in 4sapt 1kg.

Am vazut poze frumoase cu Eliza! O bomboana!

Multumim celor care ne-au admirat si ne-au urat!

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Bebelusi am facut 38 ani pe 28 nov...operatiile erau necesare pt ca tratamentele facute nu au dat rezultate,din pacate...iar daca nu ma operam nu stiu ce puteam face pt ca aveam hemoragii intruna...deci asta e cu fibroamele ...

Cata,pune-i comprese calde pe burtica,infasoar-o intr-o paturica,scutecel si leagan-o sau canta-i incetisor...chiar daca iti vine sa te dai cu capul de pereti,tre sa fii ffffffffff calma ca te simte si se agita si ea...te pup si....curaj,o sa treaca si perioada asta...

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 37+Miguel Adriano

AMR 1 SAPTAMANAAAAAAAAA

Mergi la inceput