Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Am vazut pozicile cu licuricii mai, mai, ce repede cresc
Abia astept sa imi tin si eu minunica in brate
Roxana - si Eva e o scumpica asa dulce si delicata.

Bag si eu agitatele pt fetele care urmeaza

Hai fetele - inainte cu curaj -
- Crisspolis
-Lisa
- Oanaq
- Cadia,pt maine

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 7 zile
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

SA TRAITI!!!
MERG SA STRANG RUFELE CA AM O GROAAAZA

INTREBARE INTREBATOARE: Ultima masa consistenta o sa fie azi la ora 18:00 si maine la 11:00 intru in ceza.
Mi se va fece clisma? Sa folosesc un supozitor (ca sa evit clisma), si daca da, cand anume, diseara, maine?????

38+cu CLARA MARIA
MARTI 27 IAN. CEZARIANA

Nu ti se face clisma. Lasa in pace supozitoarele, daca poti sa iesi, iesi daca nu, nu-i probelma. Ai grija ca maine dimineata sa nici nu bei nimic, nici apa.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

FELICITARI PORUMBITA! BINE AI VENIT BEBE ROBERT!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty ce fete frumoase ai, tocmai am vazut pozele care le ai la semnatura. Nadia mi se pare lunguta, cred ca vrei sa o faci manechin . Cred ca esti asa de mandra de ele...oricat de greu ti-ar fi.

Fetelor, eu nu am cosmonaut din ala gros gros (de care are Nadia in poze). Ma intereseaza pentru iesitul din spital daca e suficient un costumas din ala mai grosut ca flisul si paturica??? Ce ziceti?

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Naty,La ce altceva ar mai tr. sa fiu atenta???

da, bebelusi, maine ma inscriu si eu la agitate.
Trebuie sa ceri examen de cultura de col, asa de numeste.

veronica,
38+cu CLARA MARIA
MARTI 27 IAN. ORA 11:00 CEZARIANA

Mergi la inceput

Cadia

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Rox am vazut poze cu bebelina Eva, e tare scumpa!

bebelusi
Nu e prea lunga Nadia, doar costumul e mare. Dar nu am altceva grosut sa ii pun cand o scot afara, asta e flausat.
Eu o imbrac pe Nadia cand iesim afara asa: costumul de casa (cosmonaut subtire sau body+pantalon), pe deasupra costumasul ala roz maaare din poze si peste hainuta roz groasa cu care apare in pozele de afara. Cand il scoti din spital nu trebuie sa il imbraci foaret gros fiindca veti sta cateva minute afara. Cred ca body+pantalon/cosmonaut subtire si o hainuta groasa sunt de ajuns.

Asa cum a remarcat bebelusi avem si noi poze la semnatura, albumul ianuarie 2009.

NOI

Mergi la inceput

Ce faceti gravidutelor???? Ce e cu linistea asta? Hai ca pe mamici le inteleg ca nu au timp, dar voi?????

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Mai fetelor in plin sezon de nasteri pe pag a 2-a ???????

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 7 zile
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Yashy,da,vreau sa fac anestezie generala pt ca nu vreau sa mai simt miscarile alea in burta mea....plus ca ,dupa ce scot bebele ,iar ma iau la puricat sa vada daca a mai aparut vreun fibrom si sa-l scoata...eu am uter fibromatos,iar ultimul fibrom mi-a fost scos in dec 2007 cand mi s-a spus si ca nu mai pot avea copii asta la Polizu,da?

acum cred ca intelegeti de ce ma apuca damblaua de frica de operatie!!!

asa macar o sa dorm si n-o sa stiu nimic...mi-au ajuns alea 2 rahii,plus ca dupa ce au scos-o pa fi-mea au scos si 2 fibroame...de aia am amintiri urate de nasterile mele si,tot de aia,am avut si dureri cumplite,plus hemoragii...
dr meu stie si ma lasa sa aleg...dupa el ar fi bine tot totala,maxim rahie...o sa vb iar azi despre asta...pupaturi la toateeee!!!!!!!

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 37+Miguel Adriano

AMR 1 SAPTAMANAAAAAAAAA

Mergi la inceput