Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata, vin si eu la o daca nu cumva ati baut-o deja.

Porumbita sa iti traiasca ingerasul, , multa sanatate va dorim, sa fie un bebe cuminte papacios si necolicios.

Oanaq vad ca de fapt tu esti prima pentru care trebuie sa scoatem agitatele si numai apoi pentru Lisa.

Crisspoliss daca nu vrei agitate deocamdata iti dam

Ira este superba Eliza, mi se pare asa de finuta, se vede de la o posta ca e fetita

Cadia deci maine scoatem agitatele si pentru tine??

Rox ce dulce e Eva, sa fie sanatoasa ca asta e cel mai important, si pentru tine

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Ariya, tu vrei anestezie generala? Sau asta e politica spitalului? Eu si la Luka si acum voi face rahi. Ma bucur ca te-au mai linistit fetele si ti-a mai trecut din emotii!

Am si eu AMR!! 10 zile!!

Pe "chirias" nu suntem inca ff hotarati de cum il va chema...
Ieri s-a votat in cadrul consiliului de familie, format din 3 membri (mami, tati si Luka). Cu o majoritate de... 2 voturi (Luka s-a abtinut) am decis Luis, Lui citit in JP ca si in franceza. Nu este decizia finala... Mai tre sa treaca si pe la forurile internationale (vezi bunicii din Japonia, Italia, matusi prin Romania...) si apoi dupa ce vedem si cum arata la fata... ne hotaram! Daca nu are fata de Luis???
E mare problema la noi cu hotaratul numelui...

Adina & Luka& bobita din burtica37+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Yashy suna foarte bine Luis, mie imi place. Tu o sa nasti prin cezariana?

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salutare la licurici, burtici si mamici

Felicitari Porumbita si Spic de grau - - sa traiasca noii licurici, sa fie sanatosi si papacioasi si voua recuperare cat mai rapida;

Fetelor am si eu o intrebare:
Mi s-a pus un diagnostic de "suspect keratoconus" acu vro 3 ani ( - nu dati cu pietre....stiu, trebuia sa ma duc la medic....da asta e...m-am trezit in ceasul 12 fix...)
Intrebare: Pot naste natural?????? stie cineva?????

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 7 zile
BB e pe drum

Mergi la inceput

Fetelor, eu mananc ca o sparta, mai mult ca inainte. De vreo saptamana nu pot sta fara sa rontai ceva. A ras Mircea de mine aseara ca eram ca hotul la frigider, cum disparea din camera....cum hop-top eu la frigider, , cum aparea in camera ma gasea cu ceva de papa in gura .

Eu nu stiu de ce dar am vaga impresie ca o sa le calc pe urme Lisei, lui Miere ca eu nu am nici un simptom. Poate ca ma gandesc prea devreme si ele au timp sa vina. Nu mai am rabdare, asa de mult imi doresc sa imi tin ingerasul in brate, sa ii pup talpitele grasane si rotunjoare, sa ii simt mirosul de laptic . Sper ca nu ziceti ca sunt nebuna, dar numai la asta ma gandesc.

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Alina cum sa-i fac program la bb asa mic?Ca el mananca haotic,cand la 3 ore,cand la 2,cand la 1-1jumate..
Acum sta si se agita la mine in poala..nu vrea sa doarma,asa ca da din maini si din picioare..
Deci,astept sfaturi..nu ma astept sa doarma toata noaptea,dar macar de s-ar trezi la 4 ore..
Dr pediatru mi-a zis ca trebuie sa manance 5-600ml de lapte pe zi,deci cam 5-6 mese de 100ml..Pai David mananca mult mai mult..nu i-am zis,dar ce-as putea sa fac..ca lui cand ii e foame,ii e foame nene..urla de se aude de la o posta si plange cu lacrimute..
off,nu are deloc stare..va pup..

POZE CU NOI
de David Christian

Nu ii face program. O sa isi faca singur pe la 3 luni. Putini sunt bebelusii care dorm toata noaptea; mamicile acestora sunt cele super norocoase. Dar majoritatea nu sunt

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Da, fac ceza... La clinica cu fite la care m-am dus, nu m-au lasat sa nasc normal. E o clinica particulara si nu vor sa se expuna la prea multe riscuri... e mult mai usor sa ma taie, decat sa intervina ceva si apoi sa trebuiasca sa ma trimita la un spital mare... Dar asta e... mi-au placut fitele de aici!! In timpul spitalizarii mancarea va fi facut de chef de restaurant frantzuz, bineinteles, course menu! Normal... ma ustura tare la buzunar, dar asta e!

Intrebare: cate cezariene pot face? De vreo cateva luni, al meu barbat si cu mine visam sa avem muuulti copii... Aici mi-au zis ca 4 fara nici o pb, si poate chiar 5, daca se respecta intervalul de 2 ani intre ele! Ma pun pe treaba!!!

Adina & Luka& bobita din burtica37+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Vero nu stiu absolut nimic despre asta, dar nu i-ai spus medicului gineco? Eu zic sa ii spui daca nu ai facut-o.

Fetelor, vreau sa sun sa imi fac o programare pentru secretia aia, cum sa zic: recoltare secretie, cultura de col???? Nu radeti de mine dar nu stiu daca e diferenta intre ele....sau cum trebuie sa zic.

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Yashy sa iti dea DD multa sanatate sa faci cati copii va doriti. Daca va si permiteti, este super. Ma bucur foarte mult sa aud mamici care vor multi copii. Pentru asta meriti un brat de .

Cate cezariane ai voie.,....sa stii ca nu stiu, o sa iti raspunda fetele cunoscatoare.

Fetelor nu stie nimieni sa le treaca in listuta pe Spic, pe Porumbita...??

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

ira la fel si ale mele, "balerine". Ioana arata super bine si era perfect santoasa doar ca nu lua niciodata in greutate dupa carti. Si acum e o slabanoaga, fotomodel ce mai, dar sanatoasa. Nadia se pare ca ii calca pe urme.

Metoda "ceasului" e foarte eficienta dar trebuie facuta destul de puternic. Dr. Culcer ii facea intotdeauna Ioanei la control si i-a facut si Nadiei si amandoua au eliminat gazele bine de tot asa. Numai ca si mie mi-e mila sa fac cu asa putere, ii fac incetisor si nu prea are efect.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput