Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(124)
Raspunsuri - Pagina 20
Leditia spune:
Alina,imi pare rau,sper sa te faci bine cat mai repede.
Pe 25 apr nu se poate ca e ultima zi din saptamana luminata si nu se fac nunti si botezuri.Asa ca din apr mai ramane doar 26,dar nu ne convine ca-i duminica,am explicat mai sus.
si insanatosire grabnica.
POZE CU NOI
de David Christian
Ileana Cosanzeana spune:
Felicitari tuturor fetelor care au nascut si 

tuturor celor care inca asteapta sa-si tina puii in brate.
Noi suntem bine, am venit acasa de miercuri, papam si dormim iar noaptea intre 1 si 3 nu vrem sa o lasam pe mami sa doarma
.
Nasterea a decurs bine, m-au apucat durerile seara tarziu iar a doua zi dimineata imi tineam puiul in brate, sentiment ireal de frumos si de coplesitor.... Au trecut 8 zile de atunci si inca mai am momente in care nu realizez ca SUNT MAMICA! Singurul minus e cel cu
, dar cand ma uit la fata capat forte noi de fiecare data.
Va
si va doresc clipe minunate alaturi de copilasii vostri!
Ileana,
de
Carla
crisspy spune:
Rein, Cadia multa bafta pentru maine.

Am vazut ca vorbeati de botez. Pot sa fac oricand botezul, adica daca eu nasc in februarie pot sa pun botezul pe 10 mai?
Auzisem ca trebuie sa faci botezul pana in 40 de zile de la nastere, dar mie mi-ar placea mult sa fie pe 10 mai pentru ca atunci implinim 1 an de la casatorie.![]()
Crisspy
36+ sapt
Razvan Andrei
AMR 4 SAPTAMANI
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu
veronica75 spune:
Felicitari Ileana - ma bucur ca sunteti bine amandoua
-va doresc multa sanatate si tie rabdare ca trece ea si perioada asta 
Ariya, Rein, Cadia - curaj fetelor
, ganditi-va la cei micuti si sigur o sa fie mai bine
, si eu sunt stresata si imi e teama ...dar incerc sa ma remontez si sa fiu optimista gandindu-ma la minunica mea si ca abia astept sa o tin in bratuca. 
Alina - imi pare rau ca nu s-a rezolvat inca pr ta...sper sa treaca cat mai repede 
Veronica
cu Alice

micuta mea
A.M.R. 7 zile
BB e pe drum
Oxigen spune:
Rein, eu folosesc Galafor si ceai pentru lactatie de la Fares.Pastile iau cate 2 deimineata si seara iar ceai beau cam 3-4 cani pe zi.Eu dupa o saptamana, desi aveam lapte f mult, dupa ce sugea fata mea, mai aveam doar 10-20 ml de la ambii sani.Acum am revenit la normal.Pentru mine sunt foarte bune si pastilele si ceaiul.
Alina 1976, bebe nu papa la san? Fata mea manca, dar f putin si adormea repede din cauza icterului.Am fost la dr. si in 2 saptamani nu mi-a luat in greutate.Mi-a zis sa ma mulg si sa-i dau laptele meu cu biberonul si daca nu am deajuns (bebelusa trebuie sa pape cam 90-100 ml la o masa) sa-i dau completare lapte praf.Deocamdata nu e cazul, ca am lapte.Acum a inceput sa-mi ia in greutate.
Vezi ce te sfatuieste doctorul.
Acum ca ma mulg si iese mai mult lapte, nu ma mai dor asa sanii cum ma ducreau cand papa ea cate putin.
Andreea, mami lui Alex
11 ani si Maria Teodora
nascuta pe 05.01.2009
POZE CU NOI http://s450.photobucket.com/albums/qq222/oxigenata/
Ileana Cosanzeana spune:
Vreau sa mentionez ca datele de pe prima pagina nu corespund: Carla s-a nascut intr-adevar pe 18.01, dar la ora 9.15, greutate 3, 750 kg, lungime 51 cm, scor apgar 10.
Mersi
Ileana,
de
Carla
CADIA spune:
crisspy, veronica

alinuk, saru-mana mult pentru sfaturi.
Din fericire nasc la spital privat, si nu trebuie sa "ung" pe nimeni.
Naty

39+cu
CLARA MARIA
MARTI 27 IAN. ORA 11:00 CEZARIANA
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspy Auzisem ca trebuie sa faci botezul pana in 40 de zile de la nastere, dar mie mi-ar placea mult sa fie pe 10 mai pentru ca atunci implinim 1 an de la casatorie. Crisspy 36+ sapt Razvan AndreiAMR 4 SAPTAMANI http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu |
Nu-i adevarat, crisspy. Eu am intrebat doi preoti - ambii au zis ca de la 6 saptamani incolo. Eu as boteza-o pe la sfarsitul lui februarie, o sa aiba doua luni si-un pic.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
ariya spune:
Am plecat la dr!!!!Tineti-mi pumnii!!!Asta mic parca stie ca ma trozneste non stop
...e asa scuuuuuuump!de-abia astept sa rontai niste picioruse ca mi-e tare dor!!!!!Vb diseara!
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani,
37+Miguel Adriano
AMR 1 SAPTAMANAAAAAAAAA
Ciufik spune:
REIN
!
CADIA
!
Nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi!
Alina - imi pare rau de pb ta, poate totusi Sabina va accepta gustul laptelui
. Tu i-ai mai dat completare cu biberonul? daca da, ma gandesc nu cumva sa se fi obisnuit cu el si sa se fi lenevit sa mai traga de la san...si face scandal la san in asteptarea biberonului. In municipal le dadeau, prin exceptie, completare bebeilor f galagiosi, doar noaptea (asta e politica spitalului) dar cu lingurita, nu cu biberonul.
si sper sa se rezolve ca mai rpd.
In ceea ce priveste botezul, nu e musai sa-l faci in cele 40 zile, e bine sa fie facut cat mai devreme pt ca se mai linisteste puiul dupa crestinare. Eu stiam ca botezul poate fi facut si in post, dar in Saptamana Luminata nu stiu. Cami stii tu?
Andreea si Andrei