Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

felicitari Spic de grau!! Sa-ti traiasca puiul!!

aryia cred ca si eu tot anestezie generala am avut, nu stiu exact ca n-am intrebat (numai de asta nu-mi ardea in frisoanele alea) dar ce stiu sigur este ca am dormit toata operatia si nu mai imi simteam nimic. Eu n-am avut nici o durere de vreun fel dupa operatie, nici macar ameteala. A fost f bine si recuperarea a fost ca la carte. Sanatate multa si tinem pumnii stransi de tot sa fie totul bine. Hai mamico, curaj! Si nu plangeeee...

alina ce probleme?? Am ratat mesajul din cap trecut... sani angorjati am si eu de cand ma stradui sa nu mai dau copilului colostru peste laptele gras de la celalalt san, asa ca la fiecare alaptat servim decat un san, la urmatoreul vine celalalt samd...lactatia s-a reglat in ritmul asta si este ok, daca doarme bb mai mult (are si perioade de 5-7 ore legate) mi se tensioneaza...dar vine sugativa mica si ii rezolva

Fetelor, pt iritatiile de la fundulet este importanta si uscarea pielii dupa stergerea cu servetele umede sau spalarea. Nu lasati pielea uda sau umeda, eu am mereu langa mine o cutie de servetele uscate cu care sterg bine inainte de dat cu creme sau ulei. Asa Ana-Maria are o pileicita impecabila. Apropos, eu folosesc acum doar ulei de masline fiert si racit. Iar pt baita, Sanosan.

Noi am capat niste brobonite mici si multe de la caldura pe fata si gat si urechiuse care nu mai trec de vreo 2 sapt si nu stiu ce sa-i fac sa treaca. Sunt vizibile doar in zonele incalzite ale fetei sau gatului, adica doar pe obrajorul pe care doarme, spre exemplu. Am fost in vizita la bunica si acolo era f cald in camera (se incalzeste cu soba) si mi s-a iritat puiul. i-am dat cu ceai de galbenele, dar nimic.

Si noi am avut scurgeri la ochisori, ne-am tratat cu picaturi (imi scapa acum denumirea) dar oricum au trecut in aprox 3 sapt, deci chiar si cu tratament, nu trec repede. Am inteles ca trec si fara tratament. Ochisorii ii spalam cu ser fiziologic, cum zic si fetele.

O sa va trimit pe mailul comun cursul dr. culcer, nu stiu daca l-a mai pus cineva. Este f bun. Pt colici noi am inceput de cateva zile sa facem gimnastica si functioneaza pt cateva parturi bune. Intrati pe www.treatcolic.com sa vedeti cateva exercitii.

pupici la toata gasca!

Mergi la inceput

alina nu stiu daca am inteles exact problema, dar poate ca ai mancat ceva ce nu i-a placut lui bebe si fie sanul bun fie cel nebun , nu i-a placut gustul si pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alina cum sa-i fac program la bb asa mic?Ca el mananca haotic,cand la 3 ore,cand la 2,cand la 1-1jumate..
Acum sta si se agita la mine in poala..nu vrea sa doarma,asa ca da din maini si din picioare..
Deci,astept sfaturi..nu ma astept sa doarma toata noaptea,dar macar de s-ar trezi la 4 ore..
Dr pediatru mi-a zis ca trebuie sa manance 5-600ml de lapte pe zi,deci cam 5-6 mese de 100ml..Pai David mananca mult mai mult..nu i-am zis,dar ce-as putea sa fac..ca lui cand ii e foame,ii e foame nene..urla de se aude de la o posta si plange cu lacrimute..
off,nu are deloc stare..va pup..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

wow!! Ce vazui??? S-a nascut Eva de mamica Roxana!! Felicitari mamico, de cand te asteptam la cotitura! Refacere grabnica si sa citim vesti!! Si Eva la multi ani, puiut!!

Mergi la inceput

Si Anca si Carmen!! Felicitari dragalaselor mamici!! si sa va traiasca bb-ii mari si sanataosi si frumosi!

Fetelor, am ramas in urma cu vestile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Alina cum sa-i fac program la bb asa mic?Ca el mananca haotic,cand la 3 ore,cand la 2,cand la 1-1jumate..
Acum sta si se agita la mine in poala..nu vrea sa doarma,asa ca da din maini si din picioare..
Deci,astept sfaturi..nu ma astept sa doarma toata noaptea,dar macar de s-ar trezi la 4 ore..
Dr pediatru mi-a zis ca trebuie sa manance 5-600ml de lapte pe zi,deci cam 5-6 mese de 100ml..Pai David mananca mult mai mult..nu i-am zis,dar ce-as putea sa fac..ca lui cand ii e foame,ii e foame nene..urla de se aude de la o posta si plange cu lacrimute..
off,nu are deloc stare..va pup..

POZE CU NOI
de David Christian

nici noi n-avem program, cateodata ma ustura sfarcurile de atata frecus, dar sunt zile si zile...cateodata totul merge ceas, alta data este mai odihnita si adoarme greu si atunci iese cu chinuiala mare pt mine. Nu sunt 2 zile la fel. Ma bucur ca doarme noaptea bine, ne trezim sa mancam o data si apoi somn la greu. Altfel as fi chiauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

multumesc,fetelor,deci e bine cu totala din cate vad...offf!va pup

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 37+Miguel Adriano

AMR 1 SAPTAMANAAAAAAAAA

Mergi la inceput

lisa hai mamico, te-ai hot? bag majoretele sau le mai las? hai acuma cat sunt pe faza, ca iara pierd sirul si nu se stie... Eu oricum, preventiv, iti trimit multi pupici si multe urari de nastere usoara si sa ne auzim cu bine, cu bebe in brate, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Catalina f f fain site-ul..dar la metoda aia " a ceasului" nu-i face cam tare??ca parca prea il apasa..
mersi

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ciufik sunt superbe pozele

Eu acum va las ca ma duc la somnic dar nu inainte de a incuraja fetele care vor sa nasca pana maine dimineata

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput