Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(124)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Catalina f f fain site-ul..dar la metoda aia " a ceasului" nu-i face cam tare??ca parca prea il apasa..
mersi

POZE CU NOI
de David Christian

si mie mi s-a parut da bb pare fericit in filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miericica, inainte sa ma pun sa dorm ce sa vad......poze noi cu tine si cu Aidan . Sunteti superbi amandoi, pareti asa linistiti, iar de Aidan ce sa spun....eu un dulce.

Acum chiar ca plec sa dorm

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

sunt superbe pozele Irina. a crescut mare aidan deja,iar tu arati din ce in ce mai bine. felicitari,acum sunteti o familie implinita!

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

burticilor...cred k va mai aduceti aminte de mine...ei bine,bb meu a decis k mai sta la caldurica si DPN s-a decalat putin ,dar suficient cat sa trec la odiseea mamicilor de martie-aprilie,unde fetele sunt la fel de dragute ca si voi...i9nsa mai intru si va "ascult" problemele...si vad k mai apar licurici...carora le doresc numai bine,si multa multa sanatate,iar mamicilor recuperare rapida si mult laptic pt bb,cele care mai au putin...mult curaj si le urez sa se bucure din plin de marea intalnire...dar raman surprinsa...lisa,pe tine te astept de mult timp,sa vad pozici cu bblina ta...dar tu o tii ascunsa numai pt tine...eu cred k tie iti place sa fii cu burtica,dar nu vrei sa recunosti...ne tii cu amr 1 saptamana de o gramada de timp...si ana teodora se tine strans de ficatul tau si nu vrea sa iasa...astept noutati si poze cu bebelina puturoasa

Nikoleta 20 35+Mario Andrei

poze la albumul DC

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Poze noi cu Eliza mea!

...sa nu uit: noroc cu tine, Naty, k mai povestesi despre fetitzele tale, altfel m-as fi ingrijorat in legatura cu evolutia Elizei: sambata care a trecut (24 ian) cantarea cu 500 g mai mult decat la externare, sambata insemnand aproape 3 saptamani de la nastere. Alte mamici se lauda cu mult mai multa greutate luata de bebei, insa a mea se pare k vrea sa fie balerina... n-ai spune daca o vezi! are falcutze, pulpitze, toate cele! si, mult mai important, o stare generala excelenta, nu vad nimic care sa ma ingrijoreze la ea! (mai putin povestea cu ochishorul si cea cu piciorushul) mai ales cand o vezi cu cata vigoare suge, plange si toate cele!

Daca nu se trezeste intre timp Eliza, incerc sa citesc din urma, poate am primit raspuns ref la cele 2 probleme ale ei.

Pup!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna fetelo

hai ca iar am avut ditamai mesajul si a disparut ...

FELICITARI SPIC DE GRAU ... SA ITI TRAIASCA SI SA FIE SANATOS ....

JUST ce bine ca ne-ai dat vesti despre voi .... chiar ma intrebam ce faci ....

ARIYA ... CURAJ MULT DRAGA MEA SI CU DUMNEZEU INAINTE .... pai sa stii ca esti modelul meu preferat de mamica cu 3 bebelusi ... stai linistita ca dupa anestezia totala nu e rau ... decat pana deschizi ochii ... apoi nu ai nimic ... ai multa incredere in medici si mai ales in Dumnezeu mai ales ca ai operatia intr-o zi de mare sarbatoare ....

eu de 2 zile am inceput sa am contractii falsse ... nu am avut deloc pana acum ... dar bebe misca f putin ... asteptttttttttt

am fugit la

37+ANTONIA IOANA
AMR 3 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

nicoleta,multumesc !
crisspolis,la tine cum e??? ceva semne??? ca noi, se pare,nu vrem nici cum
m-am cam saturat sa ma intrebe lumea,oriunde merg...vaiii n-ai nascut inca??? am ajuns sa stau pe invisible pe mess ca ma asalta lumea cu aceiasi intrebare.
porumbita...si tu ,in aceiasi oala ca si noi

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Lisa, eu stiu ce zici, am hotarat sa nu ma raspund la telefon. Sunt foarte iritabila..Altfel, am inceput sa pierd din faimosul dop gelatinos si iarasi am avut un episod de contractii puternice, false, bineinteles. Astept sa merg marti la monitoring sa vad ce si cum. Felicitari spic de grau!!!!! 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

mai e 2:30 si eu bantui pe net in cautare de raspunsuri ref la ruperea apei...
de o ora si jumatate stau la baie si tot taraie si tot taraie... stiu ca am auzit la cursul de Lamaze ca dc se rupe apa fara contractii vine asa... cu taraita... (de totusi de o ora si jumatate? !!) contractii nu am avut decat 2 dureroase si una nedureroasa...

so, vine sa nu bb? ca pe bune de nu e e enervant sa stai la buda cu orele... eu credeam ca apa dc e sa se rupa ... vine si ea mai mult acolo si gata...

ma mai pun pe cautat pe net... traiasca googleul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

porumbita, daca apa nu se rupe jos, unde e capul lui bebe, nu curge suvoi, se prelinge pe peretii uterului si vine cu taraita.
medicul ce ti-a zis, cand se rupe apa sa suni/mergi la spital.
aici, se merge imediat la spital.
vine bebe, s-a copt
succes! nastere super rapida!

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput