Prietenie la plesneala (19) - iubire pt Emma!
Raspunsuri - Pagina 5
celmaimic spune:
incepe sa inteleaga viata... iti sugereaza foarte subtil ca trebuie sa duci gunoiul :) daca il si varsa prin casa, inseamna ca nu i-a placut cum ai facut curat ;) 
To good to be light
misha71 spune:
Doamne kokiy!
numai tu puteai sa gasesti solutii d'astea!

***********************************************************************************
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kokiy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Doamne! numai tu puteai sa gasesti solutii d'astea! ![]() *********************************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
tu l-ai intarcat pe celmaimic???sau
si la varsta asta ****************************
Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
celmaimic spune:
buna la toata lumea! eu pe baietelul meu l-am alaptat pana la un an si 7 luni ,pentru a-l intarca mi-am vopsit mamelonul cu acuarela culori inchise si i-am ziz ca nu mai este bun ca este "caca "
asta a fost cea mai penala :) duamnii ce minte are femeia aia.. :) 
sper ca nu e de pe aici de pe forum...
To good to be light
misha71 spune:
| citat din mesajul lui kokiy tu l-ai intarcat pe celmaimic???sau si la varsta asta |
m-a muscat si a fugit!
acu' vrea tigari, beutura si femei, pe ma-sa a dat-o la scarbe!
N-o mai vrea el apartament in Barcelona? Sa vezi ce-l intzarc io atunci, cu adevarat!
***********************************************************************************
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
| citat din mesajul lui kay devoska, la multi ani, ca eu ma prind mai greu ![]() fetelor, multumim de urari, am ras cu bunica.. ce ma amuza e ca de fiecare data cand mergem la mama, alexandru iese ala oropsit, care e pus sa frece covoru zilnic, care munceste saracu, are grija de copil, gateste si spala calca... nu stiu de unde... mama il cocoloseste mai mult decat pe mine... va muuult !!!oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Multam pentru urari! Si tie sa-ti traiasca bunica. Sa fie sanatoasa!
Fata harnica Soso a ta! Cred ca a vazut la mami. Nu lasa rautaciosii sa te supere. Cu siguranta faci curatenie luna. Daca iti place sa spargi pereti... semeni cu mine
kokiy spune:
Bey,da de aia care alapteaza cupilu' in clasa 4a ce spuneti????...
...sa mor io daca nu e pedofilie,cred ca are 10-11ani copilu' ... pana si animalele isi intarca puii destul de devreme ...
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
celmaimic spune:
hhhmmmm
spune ce ai facut tu pt mine ca mama? :) nici macar tzatza nu mi-ai dat..
pfff... halal mama ce credeam ca am :)
To good to be light
devoska spune:

kokiy, unde ai reusit sa gasesti asa metode??? Ceva praf de pusca nu ai gasit ca solutie?
celmaimic spune:
| citat din mesajul lui kokiy Bey,da de aia care alapteaza cupilu' in clasa 4a ce spuneti????... ...sa mor io daca nu e pedofilie,cred ca are 10-11ani copilu' ... pana si animalele isi intarca puii destul de devreme ...**************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
ala era un copil precoce... doar ca nu a inteles ca trebuie sa caute alta tzatza [=)))))))]
To good to be light

de
S