Prietenie la plesneala (19) - iubire pt Emma!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui celmaimic

ala era un copil precoce... doar ca nu a inteles ca trebuie sa caute alta tzatza [=)))))))]

To good to be light

Pai de aia m-ai muscat si ai fugit? Ai gasit alta?
Io v-am zis ca am copchil precoce!

***********************************************************************************

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui devoska

kokiy, unde ai reusit sa gasesti asa metode??? Ceva praf de pusca nu ai gasit ca solutie?

m-am lecuit de cautat ...pe DC citisem ceva,dar vroiam eu sa citesc si parerea altora de pe langa ...site-ul din care am citat este ....am sters site-ul ,cica ma trezesc cu avertisment si porma' ma asortez cu paru din cap
Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celmaimic spune:

NU SUNT COPILUL TAU !!! NU MAI SUNT !!!! PRICEPE !!! :)

To good to be light

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mahala draga, desigur ca va citesc, ca nu pot fara voi.... am probleme destul de mari, dar se vor rezolva cumva, important e ca suntem sanatosi. Dar curand voi deschide eu un capitol incipient cu vreau sa divortez.... ca intr-aia masii ne indreptam cu mare viteza, si de data asta motivele interne sunt fix p...o****ra fata de cele care ne seaca dinsre exterioriul dulce al familiei mari.

Am fost fte clara, huh?

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallloooo! ce-i destrabalarea asta aici? lipsesc o zi misho si gata trecusi la desfiere?

un barbat in club...hmmmm....nu-i cam dubios?!

ajunsesi acasa...sunt cocosata de la condus...am venit bine, doar 5 ore cu tot cu opriri am facut. da am mers numa cu 120, 130! sper sa nu-mi vina vre-o amenda!

mai bag un ochi pe aici sa vaz ce s-a mai scris....

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Kari

"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Ripley, lasa soro divortzu' acu' pe criza! Ti-am trimis ceva frumos tot pentru divortz!

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

nu fac altceva decat sa mananc muraturi
si n-au venit rushii

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

hallloooo! ce-i destrabalarea asta aici? lipsesc o zi misho si gata trecusi la desfiere?

Nu io! Asta micu' si-a luat lumea in cap! Da' las' ca vine el inapoi cind o ramine fara bani de ciunga si bomboane agricole!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celmaimic spune:

ma plictisesesc.... vreau o mama capabila :)

si buna

To good to be light

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

nu fac altceva decat sa mananc muraturi
si n-au venit rushii

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

pai si asta e de rau???? hai ca poate e cu ochi de data asta!!!!!

Mergi la inceput