Prietenie la plesneala (19) - iubire pt Emma!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

nu fac altceva decat sa mananc muraturi
si n-au venit rushii

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Nu stiu ce faci tu cu muraturile dar vezi ce si cum vorbesti de rusi caci am revenit. Mi-a plecat soacra, asa ca mi-am facut aparitia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui celmaimic

ma plictisesesc.... vreau o mama capabila :)

si buna

To good to be light

Io-te la el! I-am dat apartament inm Barcelona, bani de ciunga si el auzi ca nu's capabila!

Capabila de ce, puishor?

***********************************************************************************

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celmaimic spune:

hai sa nu aprofundam materia :)

To good to be light

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

ma plictisesesc.... vreau o mama capabila :)

si buna

To good to be light

ia spune tu scumpete mica cum ai vrea sa fie mama? ca eu am doi copii in dotare, la al treilea nu-mi fac probleme!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Kari

"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

cum trebuie :)
tu cum esti?

To good to be light

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

To good to be light

ei uite ca trebuie sa aprofundam....daca vrei sa te infiez, tre sa mergi la scoala in Elvetia, sa locuiesti cu bunicii (mama (IO) vine la doua saptamani in vizita), primesti bani de buzunar doar daca ai note bune si inveti repede limba germana, te inscriu intr-un club, o data pe saptamana urcam pe munte la schiat, obligatoriu camera separata.... si mai sunt....dar pentru alta data.

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

Kari

"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

To good to be light

ei uite ca trebuie sa aprofundam....daca vrei sa te infiez, tre sa mergi la scoala in Elvetia, sa locuiesti cu bunicii (mama (IO) vine la doua saptamani in vizita), primesti bani de buzunar doar daca ai note bune si inveti repede limba germana, te inscriu intr-un club, o data pe saptamana urcam pe munte la schiat, obligatoriu camera separata.... si mai sunt....dar pentru alta data.

Kari

Bernard Shaw

in elvetia? :( nu prea vreau in elvetia :) tu pana la urma unde stai?
stiu germana :) adiq.. nu nivel conversational... dar mai bajbai :)
de skiat, te invat daca vrei :) inca nu am carnet de instructor ski, dar daca ma chinui putin (dar nu) voi avea :)
nu locuiesc cu nici o bunica, doar singur :) deci imi trebuie casa separat :) bani de buzunar.. trebuie.. si schimbat masinile :)
cand ai timp, evident, si am un proiect la scoala... cum se face un testament... si sa fie totul trecut pe numele meu, si semnatura ta in original sa para mai real
in rest... you are the best :)

To good to be light

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Coana hai ca'i cu ochi vezi ca am gura pocita ai auzit???

Oana spun si io cu intarziere La Multi Ani bunicii
Ah ce mi-as dori sa mai am si o bunici.....

Misho ce copchil materialist ai (ai avut ).El vrea numa' mame cu bidoane pline de lapte si miere,si eventual sa fie si milionara da nu in dolari americani ci de aia din Zimbawe nu-i asa?

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

deci mi-e rau... cum s alaptezi in clasa a 4-a frateee !!! doamneeeeeeeee !!!

eu nu mai pot sa ma gandesc la mancare... cred ca mi s-a declansat ceva in cap, am tort in casa, macare garla, suc, etc. si eu beau apa plata.... ceva nu e ok cu mine oare m-oi fi convins for ever ca tb sa slabesc???? mai vedem. promit sa dau raportul pe 1 martie

, am de strans dupa inamici...

kari, nu e ca nu fac eu curat, dar la mama, daca ii zic ia si tu S si da-i papa, spal-o pe maini etc. vaaaai, saracu baiat, ca il chinui, bla-bla... si ma apuca rasu, evident, iar el face tot ce il rog. aproape...

hai ca mi-e somn si maine daca ma trezesc cu elmo in mijlocul casei mi-e ca-l calc pe cap

MAAAAAAAAAAREEEEEEEEEEEE !!!

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

cer si ofer calitate =))
sunt un copil "de calitate" :)

To good to be light

Mergi la inceput