Prietenie la plesneala (19) - iubire pt Emma!
Raspunsuri - Pagina 4
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay lasa-mi bre ciocanu`n pace !!! e ciocanu meu si ma ciocaneste numai pe mine oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
te oftici?
***********************************************************************************
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
celmaimic spune:
hop si eu... nu iti trebuie aprobare decat daca umblii la stalpii de sustinere. in rest, poti sa faci ce vrei fara grija... doar sa nu faci mizerie ca atragi atentia... si nici nu e frumos 
vinde cineva teren pe langa bucuresti? :D vreau sa ma mut
P.S. Nu mai am mama :) a incetat contractul de colaborare...
ma gandesc sa organizez cateva interviuri... pana atunci.. home alone ! :)
To good to be light
misha71 spune:
| citat din mesajul lui devoska kay, daca stai la bloc... aprobare de la primarie. Daca ai vecini draguti sa nu-ti faca reclamatie... poti sa dai doua ciocane (daca e zidul de bca) si gata zidul. Dupa doi ani, nu mai pot da amenda, asa am auzit. Imi ridic singura moralul |
subscriu!
mai nou, nu-ti trebuie aprobare de la primarie , insa pentru zid de rezistenta, zidul ce desparte balconul de camera (daca vrei sa-ti largesti camera) si construirea unui balcon separat (cum fac cei ce stau la parter) trebuie musai certificat de urbanism, autorizatie de constructie, contract cu REBU (ca sa care molozul), si altele, da' nu-mi mai amintesc acu'
Asa ca....spor la treaba!
Ce ziceai de ciocan?
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| citat din mesajul lui celmaimic P.S. Nu mai am mama :) a incetat contractul de colaborare... ma gandesc sa organizez cateva interviuri... pana atunci.. home alone ! :) To good to be light |
asta s-o crezi tu!
celmaimic spune:
am gandit si am scris in acelasi timp ;))
incepe sa imi para rau ca nu mai esti mama mea 
dar mai bine asa !!!! 
To good to be light
kay spune:
nu largesc nimic, alungesc ![]()
beeey, mi-e sommmmn si cupilu nu vrea sa doarma, cara cosu de gunoi prin casa 
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
devoska, la multi ani, ca eu ma prind mai greu

fetelor, multumim de urari, am ras cu bunica.. ce ma amuza e ca de fiecare data cand mergem la mama, alexandru iese ala oropsit, care e pus sa frece covoru zilnic, care munceste saracu, are grija de copil, gateste si spala calca... nu stiu de unde... mama il cocoloseste mai mult decat pe mine...
va
muuult !!!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
ce alungesti, bre? 
alungesti cu ciocanu??? 
Sonia!!!!!! Fugi cit mai ai timp! 
misha71 spune:
Tantzooooooo, Coana Mareeeeeeeee, Andrushkoooooooooooooo!!!!!!!
kokiy spune:
Bey ....eu ma chinui sa-l intarc pe fi-miu
...si ca o mama emancipata ce sunt, citesc pe net poate gasesc ceva solutii,nu ma iau dupa babisme ...si spre deliciul lui Ripley, uitati-va fratilor ce gasesc(pe alt site,nu pe DC)
incearca sa ungi sanul cu ardei iute ,usturoi sau mustar si poate se convinge ca nu e bun! zic si eu!!
buna stiu pe cineva care apus crema de pantof pe sfarc presupun ca nu a lasat mult sa atinga ,
Salutare, nu stiu daca si la tina va merge da la mine a mers cu mare succes desii vreo 3 zile ni-a fost foarte greu eu am uns mameloanele cu pasta de dinti
Buna! EU l-am intarcat pe piticul meu la 1 an si opt luni, prima data am incercat cu mustar dar nu a mers la mancat, a doua oara am pus ardei iute si a mers.........
buna la toata lumea! eu pe baietelul meu l-am alaptat pana la un an si 7 luni ,pentru a-l intarca mi-am vopsit mamelonul cu acuarela culori inchise si i-am ziz ca nu mai este bun ca este "caca "
iar acest mesaj m-a facut sa ma dau cu capu' de perete 
pai eu ce sa spun atunci?copilul meu e in clasa a 4 a si inca suge,nu adoarme decat la san iar cand se trezeste daca nu i dau sa suga plange si nu vrea sa mearga la scoala.e f legat de mine,eu nu lucrez,doar sotul si il alaptez de minim 3 ori pe zi.am f mult lapte si uneori sanii ma dor ingrozitor.
asa ca mi-am bagat picioru in el de net...mi-am pus compresa cu apa rece si am luat o aspirina...iar pe tzatzi am pus leocoplast(in X,de'ala cu rivanol)...cand l-a descoperit bb i-am spus ca am facut buba ![]()
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)