Prietenie la plesneala (19) - iubire pt Emma!
Raspunsuri - Pagina 3
kay spune:
bey, io m-am repatriat
am hranit copii si ma duc sa daram 2 pereti, mi s-a nazarit ca o sa fie mai bine fara
S alearga
!!!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
sa o opreasca cineva pe Cadina!!!!!! Darima casa!!!!!!!!
Sariiiiiiiiiiiiiiiiiti! ![]()
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
devoska spune:
kay, noi nu ne-am mai intalnit aici, dar am fost alaturi de voi asa/atat cat am putut. Am plans si m-am bucurat alaturi de voi!
multi lui Soso curajoasa si
pentru o mamica puternica.
Darama mama cati pereti vrei, ca si mie imi place sa fac asta ![]()
Na, mishule, ca te-am tradus! ![]()
misha71 spune:

ce ma fac io cu voi?
Tineti cure de slabire daca nu mai incapeti in casa, nu darimati bietii pereti! ![]()
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
misho, eu sunt silfida, jur
da daram, darm ca mi se par degeaba. mai bine o sufragerie maaare, decat un hol mare si inutil
pup ca ma apuc sa caut un ciocan, ca noi nu tinem asa ceva in casa ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
misha71 spune:
clar nu esti pe craca ta! 
duminica seara, in loc sa sada si ea ca tot omu' in halatul de baie, in fata TV-ului,cu copilu' in poala, alearga dupa ciocane (???
) copilu' dupa ea, si barbatu' sigur cere azil politic prin vecini! ![]()
misha71 spune:
io ma duc sa infund canalizarea (adica dau jegu' jos!)
Ne-om vedea peste fo ora! 

mahalaua stilata si ciocanu' lu' cadina! (a se intelege exact cum am scris!
)
kay spune:
misho, am taiat si craca (ocupa locu degeaba)
si unde-i unu nebun, se ia la toti ![]()
ca n-am noroc cu ciocanu, cica-mi trebuie echipa demolatoare si sa-mi dea voie primaria !!! ce prostie ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
kay spune:
lasa-mi bre ciocanu`n pace !!! e ciocanu meu si ma ciocaneste numai pe mine
auzi tu, sa-mi pupe ciocanu... fui de-acilea coana closca !!!
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
devoska spune:
kay, daca stai la bloc... aprobare de la primarie. Daca ai vecini draguti sa nu-ti faca reclamatie... poti sa dai doua ciocane (daca e zidul de bca) si gata zidul. Dupa doi ani, nu mai pot da amenda, asa am auzit. Imi ridic singura moralul
, ca la cate ziduri am daramat si eu... Daca zidul e de beton... complicata poveste.