America (144)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Eu tocmai citeam o carte care mi se pare super, e scrisa de Sears si ii zice The baby Book, vorbeste tare mult despre attachment parenting. Voi ati auzit de asa ceva pana acum? sau ati practicat?

Crisss 40+

Crisss, e un intreg serial aici pe DC despre asta, initiat de Gazzella daca nu ma insel.aici am auzit prima oara despre aceasta metoda de parenting si am fost castigata total. am practicat si inca mai practic, acum mai amestecat si cu alte metode, ca depinde si de copil- personalitate, etc. rezultatele sunt incredibile, ma refer la afectivitatea, independenta si intelectul copilului. necesita un efort urias si ceva sacrificii, dar merita.

Oana, Cris,Ruxi, Corina, Sanzi, Ramona,multumesc.
ca sa raspund, Sonia are 2 ani, dar deja i-a implinit de la un an jumate, cred. :-))
AB, adoarme greu, asta e problema. una dintre ele.:-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Criss si Lisa, sinteti la intrecere!
Criss, fain ca sotul tau e interesat sa citeasca toate astea. L-am dus si pe al meu la cursuri despre cum sa nastem (la primul copil), de atunci ma povesteste la toata lumea.
Stiam si eu cu attachment parenting - mergi pe mina copilului ca stie el ce vrea. Pe noi Ana ne scoate din camera cind se face ora de culcare. Alexandru probabil ca nu s-ar supara daca am dormi cu el si acum citeodata.
Ma bucur ca par a fi mai bine toti copilasii. Eu m-am hotarit sa n-o duc pe Ana la gradi, ca inca e mucoasa si tuseste la efort. Cred ca a venit vremea Mucinexului. In seara asta mi-a cerut singura sa-i pun solutie salina - victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ramona la noi a functionat Mucinex in combinatie cu Pediacare - long lasting cough.Sanatate multa!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Oana, nici David nu doarme invelit!!! Niciodata nu a putut sa doarma asa, de cand a invatat sa se intoarca de pe o parte pe alta!!!

Criss si Lisa, !!!! Incepem galeria???

Conchi, macar o poza cu Sonia? Daca va hotarati sa faceti sushi din pet...vin si eu la masa
Eu din pacate am citit prea tarziu de AP...si de multe altele...din fericire rezultatul e perfect, dar la al 2-lea as proceda mult diferit

Ramona, ma bucur ca e mai bine Ana!!! Si David vine in fiecare noapte/dimineata la noi in pat...poate asa sunt baietii!!

AB, cum se mai simt fluturasii?? Cand plecati??? Am descoperit in cautarile mele pe net, un site cu o fetita frantuzoaica, Capucine, este atat de dulce si vorbeste o franceza atat de haioasa...m-am indragostit de ea...http://vimeo.com/2113477?pg=embed&sec=2113477
Idee este...ca imi place la nebunie franceza vb de un copil

Gata...am fugit...nasa mea de botez si fetele ei (de varsta mea) sunt in vizita la noi si avem lots of fun

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sinzi, distractie placuta!

Multumesc de pontul cu Pediacare. Il tin minte pentru data viitoare. De acum tusea si plaminii s-au mai rezolvat, cu sinusurile ne mai luptam. De aia ma gindesc la Mucinex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

am uitat sa spun...ca David vorbeste foarte bine romaneste, cu un foarte mic accent, poate si citi in romana...acum buni il invata sa si scrie de mana
Dar el a venit aici de la 3 ani cand oricum vorbea foarte bine, si poate asta e un avantaj in faptul ca nu a uitat limba...
Dar au fost momente cand ii era greu sa vb ro...
noi avem multi prieteni romani, si vb numai romaneste cu el...si cu toate astea, are si el momente cand ne raspunde in engleza pt ca ii e mai usor...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

va invit la un ceai sau o cafeluta

40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

'ai mai lisa, tot pe aici esti? ei, dar las' ca saptamana asta tot se intampla :)

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Oana C nu vreau sa te sperii cu cazutul din pat dar mai ales ca ai zis ca ai un pat inalt, un coleg de al Ralucai (9ani) care doarme de la 3 ani intr un astfel de pat mai inalt asta vara a cazut din pat si si a rupt ambele wrist uri. Au tras toata vara plus ca parintii au fost luati la intrebari de politie la spital ptr ca nu le venea a crede... Asa ca grija mare!

La Ralu la scoala toti copiii vorbesc a doua limba, unii a treia, mai putin americanii doar cu engleza. Chinezii, rusii, japonezii, iranienii merg si la scolile lor sa invete sa scrie si sa citeasca. Se vorbesc 39 de limbi in scoala Ralucai.

Sanzi eu ti as sugera sa nu l invete sa scrie de mana, ei scriu diferit de noi si apoi o sa se incurce. Lasa ca invata aici de mana si apoi poate scrie n romaneste de mana. Sa vezi ce ma mai luam eu de Ralu la inceput ca greseste si saracul copil scria bine dar de unde frate sa ma gandesc eu ca pe the cu t mare i l scrie pe t separat si apoi he

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Eu tocmai citeam o carte care mi se pare super, e scrisa de Sears si ii zice The baby Book, vorbeste tare mult despre attachment parenting. Voi ati auzit de asa ceva pana acum? sau ati practicat?

Crisss 40+

Crisss, e un intreg serial aici pe DC despre asta, initiat de Gazzella daca nu ma insel.aici am auzit prima oara despre aceasta metoda de parenting si am fost castigata total. am practicat si inca mai practic, acum mai amestecat si cu alte metode, ca depinde si de copil- personalitate, etc. rezultatele sunt incredibile, ma refer la afectivitatea, independenta si intelectul copilului. necesita un efort urias si ceva sacrificii, dar merita.

Oana, Cris,Ruxi, Corina, Sanzi, Ramona,multumesc.
ca sa raspund, Sonia are 2 ani, dar deja i-a implinit de la un an jumate, cred. :-))
AB, adoarme greu, asta e problema. una dintre ele.:-))

tot caut "serialul" da nu il gasesc. imi trimiti si mie linkul ,te rog
39 de limbi...ce fain!

tot aci,nu scapati voi asa usor

40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora

Mergi la inceput