America (144)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

cinci dintr o lovitura Adriuta!din cateva lovituri e gurita plina, v ati luat de o grija.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

bebe e bine acum, intr-adevar a facut putina febra si avea piciorusul rosu si dureros- am pus comprese.
lisa, eu si fetita mea eram deja pacientele dr. gavrilovici asa ca atunci cand am nascut, la spital m-au intrebat cine va fi dr. lui bebe si am ramas tot la dr. gavrilovici. si da, daca ai timp da-mi si orarul dr. sears, multumesc! si, nu in ultimul rand, ma alatur si eu fetelor: lisa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Imi dau si eu cu parerea, durerile aste de picioare nu se amelioreaza cu putin masaj sau frectie cu ulei? ca totusi nu e normal sa planga de la asa dureri.
Lisa, si eu tot cu lista lui dr Sears cu vaccinuri...ma enerveaza la culme cum de la nastere ii inteapa cu tot felul. Noi oricum va trebui sa jonglam cu mai multi pediatri, ca pe cand vine timpul de vaccine, adica eu o sa le incep pe la 2-3 luni, o sa am o alta asigurare, ca nu imi pot permite s-o continui pe asta de acum...
Io inca nu am nascut, dar nici mult nu mai am..ca am ceva contractii, dar azi am stat ca o lenesa numai in pat..ca nu vreau sa nasc maine. Dar de poimaine va las sa-mi faceti si mie galerie

Crisss 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Poate vrea bb maine !

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Mama mia cat ati scris de cand n-am mai trecut pe aici. Nebunie mare la job. Treaba multa acasa. Stiti voi…
Vazut poze/video-uri cu copii frumosi si destepti si talentati.
Bun venit la fetele noi.
Nastere usoara la Crisspolis si Lisa79.
Sanatate la copiluti bolnaviori.

Miere: bine ai venit acasa cu Aidan. Stiu ca fetele ti-au tot spus: odihneste-te cand poti si ai grija de tine.

Blackpanther: ti-am ramas datoare cu un merci pt. “dedicatia” cu nockerel-ul. Tare bine arata! :)

AB: pt.echipamente de ski pt.copii, iti sugerez: Campmor si Skibarn in Paramus NJ sau Princeton Ski Shops, in Manhatan pe 21E 22ND St (asta cred ca e mai scumput dar e f.bun daca te intereseaza mai ales pt.clapari. Personalul e f.profesionist si iti dau sfaturi f.bune ce tip de clapari ti se potrivesc pt.piciorul tau si stilul/nivelul de schiat). Ce fain ca mergeti curand la ski! Unde v-ati gandit sa mergeti?

Noi suntem bine. I-am facut tranzitia la pitic din crib in junior bed. Azi noapte s-a trezit doar odata. #61514; Azi la somnul de pranz a cazut o data usurel, s-a speriat si of course trezit complet. Sper sa se obisnuiasca repejor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Ruxij fain cu farfuriile de hartie Si eu am folosit pana facu juniorul doi anbi. Apoi am inceput sa dau bani la Greenpeace ca sa-mi listesc constiinta...
Cu proiectele... ehehe ai mei dorm la amiaza vreo 2-3 ore asta fiind reminiscenta din timpul in care minimizam efectul babysitterelor pana la sosirea mea de la job.
Mey eu nu stiam cu bani... vaz ca si Corina zice de finante... Hmmm in Franta era cu lasatul unui cadou ...orice-si dorea copilul. S-a mea dinozaureste acum.

Conchita ce fain cu shishi...:)). Are imaginatie in tot cazul. No, e copila ta. La ce te asteptai, un inger? Daaa cand doarme. Sa ne arati si noua poze . Si spor la gradinarit... sau pofta buna

Mihutza si eu vorbesc romaneste cu ei. Vorbesc amandoi bine, fetita chiar foarte bine. Dar copii intre ei vorbesc majoritar franceza. Cand e buni aici o mai dau si pe romaneste.

Miere incearca sa te odihnesti, noi iti trimitem incurajari si da-i un pupic lui bb Aidan din partea admiratoarelor DC-iste

Adriuta ii speli pe dintisori de la primul dintisor si de la trei ani o data la sase luni le curata dintisorii.

Marilu roseata, durerea sunt de la vaccin, dar daca piciorusul a fost umflat e altceva. Inseamna sau ca bb l-a miscat putin la vaccin si atunci incearca tu sa-l tii sa nu mai miste, sau ca pediatrul face intramuscularele la repezeala si atunci mai bine il schimbi.

No fetelor... daca sotii nu va sustin noi da
Sa vina bb pentru Lisa si Crisspoliss

Amami multam frumos de tot. Esti o draguta.
Baietelul meu are trei ani si jumatate si inca ii baricadez patul cu perne ca altfel doarme pe covoras precum un cutzu de lux. Spor la dormit profund si voi si el.

Legat de ski, noi am mers aici doar la Ski Sundown,New Hartford, CT dar cu un copil . In rest in Franta pentru ca am cam stat acolo. Acum alege o prietena locul si io vin. Asa apucam si noi sa ne mai vedem.
Voi unde mergeti la ski? Ca vad ca sunteti documentati. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

marilu,si eu tot la gavrilovici sunt! iti trimit lista pe PM!

40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunostem Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

acum am vazut ca nu am PM activat,dar ti l-am trimis pe mail,asta daca adresa ce o ai pe desprecopii e buna. miercuri cand merg din nou la doctor am sa vorbesc cu dansa sa vedem daca e de acord cu acest plan de vaccinari!
a mai trecut o zi,nu am nascut nici azi!
sa vedem maine

40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunostem Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Eu tocmai citeam o carte care mi se pare super, e scrisa de Sears si ii zice The baby Book, vorbeste tare mult despre attachment parenting. Voi ati auzit de asa ceva pana acum? sau ati practicat?
Editez sa zic ca al meu sot e foarte supportive, acum citeste si el o carte despre ce trebuie sa stie un birthing partner, din cand in cand face ochii mari si se uita speriat la mine, dar nu-mi zice ce citeste sa nu ma streseze

Crisss 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Corina, i-am facut control la ochi, a avut si operatie de repozitionare a muschiului la 11 luni (ochiul sting), asa ca acum ii facem control la fiecare 6-12 luni. Nu mai are deloc probleme cu ochii.
Cred ca e si de la oboseala, ca noaptea refuza sa adoarma la o ora normala In seara asta a adormit la 11pm Miine iar trag de ea sa o duc la gradi.
In rest, e jucausa, nu mai are nici o durere, nici febra, nici palida nu mai este ... cine stie ce-o fi fost, dar asa cum am spus, o sa merg sa cer un test de singe.

Criss, trimitem si la voi!!

Adriuta, asa a fost si Eva, la 10 luni avea gura plina de dinti, mai era si mare pentru virsta ei, toata lumea se mira ca de ce nu merge Oricum, tin minte ca noptile erau de groaza, faceam ture intre camera noastra si camera ei, mai ceva ca in perioada de nou-nascut. Multa odihna si rabdare, sa treceti peste perioada asta

AB ce fain ca frumuseii tai vorbesc 3 limbi deja! In seara asta, gindindu-ma si la ce s-a discutat aici, am zis sa profit de faptul ca John nu e aici o saptamina si sa vorbesc cu Eva numai in romaneste. I-am vorbit in romaneste si a fost f ok cu asta. A trebuit sa ii traduc de citeva ori, dar a fost in toane bune pentru vorbit romaneste.

...

Tocmai ce-am auzit un BUM! din partea cu dormitoarele (Eva doarme in patul nostru saptamina asta, ca-s doar cu ea acasa). Ma asteptam sa o vad venind aici, am crezut ca s-a dat jos din pat si, fiind lumina stinsa, s-o fi lovit de ceva, mergind spre living. Nu am vazut-o, asa ca am fugit eu in dormitor. Patul gol, Eva dormind linga pat. A cazut jos din pat (si al nostru este inalt tare) si nici macar nu s-a trezit, de obosita ce este. Am ridicat-o in pat si am asteptat sa vad daca e ok, n-a deschis nici un ochi. Cred ca e bine.
Treaba e ca fiica-mea fuge de patura/plapuma, ca de toate alea. Numai dezvelita doarme. In seara asta e mai frigulet, dar n-am chef sa fac super-cald in casa (noi tinem temp la 75-76F), asa ca am invelit-o cu comforter-ul dupa ce a adormit. Probabil s-o fi tras de sub plapuma, in somn, si a cazut din pat

Miine, cica, ar trebui sa merg la club, la clasele de pilates si apoi yoga, dar dupa cum ma simt acum, prevad o dimineata lenesa, pe canapea.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput