America (144)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Ruxij, asa fac de obicei; eu mai mult ii dau Motrin, dar l-am folosit pe tot (jumatate de sticluta, cit mai aveam) cind a fost racita, dupa anul nou, asa ca acum am avut doar Tylenol.
Buna ideea cu durerile de crestere. Eu nu-mi amintesc sa fi avut asa ceva, dar stiu o prietena (foarte inalta) care mi-a spus ca a avut dureri de oase cind crestea. Sper ca asta sa fie, mai ales ca in ultima saptamina a mincat ca sparta, ne-a cerut de mincare non-stop!

Fiica-mea nu vorbeste romaneste. Cind are chef, ma mai intreaba ea cum se spune la diferite cuvinte, dar daca ma apuc eu sa ii vorbesc, se supara si nu-mi raspunde. Stie citeva cuvinte in romaneste, dar nu sa poarte conversatie. Sotul e american, deci vorbim doar engleza, prieteni romani nu avem aici, ai mei au venit si-au plecat, in tara n-am avut chef sa mergem pina acum, asa ca eu m-am obisnuit mai mult in engleza (mai ales ca inainte de a ma casatori si a o avea pe Eva am lucrat ca nanny si am invatat toti termenii bebelusesti in engleza, habar n-am cum se spun in romaneste).
Poate ajungem in tara anul asta si mai prinde si ea ceva romaneste. Nici nu m-am uitat de bilete de avion, inca nu ne-am facut planuri serioase. Partea funny e ca verisoarele mele cu copii de virsta Evei i-au invatat/ii invata engleza, iar cind vorbim la telefon imi cer sa o las pe Eva sa vorbeasca cu ei in engleza (mi-au si spus ca atunci cind mergem acolo sa o las pe Eva sa vb engleza cu copiii - hehe, ca parca ar sti fiica-mea romaneste).

Lisa, mai trimit niste pentru bebelina ta.

Conchita, tin minte ca si Eva avea un cuvint special de genul mau pentru milk. Sa tii acoperit acvariul, c-o sa gasesti tot frigiderul in apa, pentru shishi

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da, Oana, sunt dureri de cresere. Si eu am avut ca si copil si are si fi-miu f. des. Deci no worries. Da-i cu ceva cand or mai durea-o si pune-o la caldura si trece. Sunt nasoale, dor rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Mai Lisa si noi care incercam sa ne mobilizam in zi de Duminica sa 'jucam' pt voi.

Nu ai reusit sa-ti pacalesti sotul se pare....of of barbatii astia.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

n-am cu cine se pare asa ca las mama natura sa isi faca treaba!

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lisa,

Crisspoliss,

Si Aidan e la fel cu limba romana, stam cam prost...sunt atat de obisnuita sa vb in engleza ca nu mai vb romana, am ganduri, vise tot in engleza...prieteni numai americani si nemti si alte neamuri pt ca militarii isi iau neveste de peste tot in lume.La gradi invata germana.Chiar saptamana trecuta ii spun la gradi "Aidan get your backpack" si el imi raspunde "NO! Das ist meine tasche!!!(nu stiu daca am scris corect).Am ramas super mirata ca a spus o propozitie intreaga si corecta in germana dupa numai 1 luna jumate de gradi.

Vb cu el cam 50% romaneste, cam slab recunosc, cat a fost mama aici a fost bine pt ca el intelege romana doar ca raspunde in engleza asa ca mama ii vorbea in romana si el ii raspundea in engleza.Asa se inteleg ei ca mama mai intelege engleza.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

AB la voi nu aduce bani zana dintisor? multumesc ptr aprecieri,Raluca iubeste efectiv aceste dansuri si teacher le si povesteste mereu despre insule.
Or sa aibe program incarcat cu spectacolele in perioada ce urmeaza dar toate fetele sunt bucuroase.

Oana C sanatate micutei, dar eu zic sa mergi la doctor ptr durerea de cap totusi. Ochisorii i ati verificat vreodata?

Sanziana bravo lui David, noi doar citim in romaneste nu stim nici o poezie...

Ramona ce bine ca ati scapat.

Lisa Criss curaj fetele!!!

Miere v ati acomodat acasa?

Pantero sa ti traiasca barbatul! eu daca m as pomeni cu asa ceva m as gandi ca l a muscat vreun caine...

Conchito ai de grija sa nu gasesti ciorbita la sarmanii pesti next time . Si Raluca a avut doua fetite pe la ea, una din ele s a jucat cu broscuta pe carpeta de zici ca era masinuta si apoi a venit la mine sa mi zica "it's something wrong with mama!" - le cheama mama si tata pe broscute.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marilu2004 spune:

i-am facut joi lui jason vaccinurile de doua luni, dintre care unul oral, rotavirus. de atunci doar vineri a facut kk de mai multe ori si apoi nimic! incepe sa ma ingrijoreze situatia... cu dr abia maine dimineata pot sa vorbesc...sa fie constipat? asa de micut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

marilu,la cine mergi? si eu tot din Chicago.
eu am gasit pe internet tot felul de informatii despre vaccinuri,cred ca eu am sa merg dupa orarul dr sears. daca vrei ,ti-l dau si tie!

40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunostem Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

lisa...stii povestea cu Petrica si lupul? Da si tu un mesaj scurt ca sa nu stea agitatele degeaba. Hai ca nu mai e mult.

marilu da, poate sa se constipe chiar daca este alaptat. Eu ii dau prune juice organic cand e nevoie. cate putin in cereale sau laptic daca vad ca nu e ceva OK. dar bebele tau e micutz si nu te sfatuiesc. Sunt ceva infant laxative la wallgeens dar nici din alea nu te sfatuiesc fara acceptul doctorului pediatru. Eu as suna-o maine. Cred ca dupa vaccine a facut putina temperaturica si poate de aceea.

Eu visam ca o sa-l invat sa citeasca si sa scrie in Ro
Avem 5 dinti dintr-un foc, si nu mai are nici o durere.Gata au iesit, acum sa creasca.
Voi le-ati dat ceva cand le-au crescut dintii??? Ma uimeste aici cat de albi au americanii dintii.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adiuta, pai dintisorii care-i cresc acum sunt de lapte. apropos, felicitari. iar dintii americanilor sunt albi pt ca si-i albesc la dentist, nu pt ca au facut ceva special. nu trebuie sa-i dai cu nimic, insa sa-i cureti cu o bucata de tifon sau o periuta de-aia speciala de bebeii.

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput