America (144)
Raspunsuri - Pagina 3
blackpanterro spune:
Ramona, cand te gandesti ca ne-am gasit pe net! LOL...vorba aia, "prost sa fi noroc sa ai!" LOL.Nici daca il alegeam in viata reala nu puteam sa aleg mai bine.
Yum, carnati! Eu ii fac niste mici pe cand vine de la servici, lucreaza si azi si toata saptamana de la 9am la 9pm, au un exercitiu.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
pumba spune:
sanzi-e un dulce David
iar tu parca esti sora lui
pantero- felicitari pt sot!
oana - de durerile de cap nu stiu ce sa zic ,poate ar trebuie un control
,...durerile de picioare si fetita mea se plangea acum cativa ani de ele,am intrebat si e normal, cresc si dor muschii picioarelor,ca si cum ai avea febra musculara,sa fii linistita,cere o opinie ,dar nu te gandi la lucruri grave.
totul va fi ok.
Ramona J spune:
Pantera esti o norocoasa!
Pumba, ai terminat treaba? Greu cu playdates, dar macar stii ce se intimpla.
Chiar, ce zice Lisa?
sinzi_ana spune:
Ah!! M-ati facut sa
!!!!
Dar meritul e absolut al lui Buni...eu nici macar nu stiam ca are o asa dictie!!!!
Spre bucuria lui Buni care spune ca numai cu ea seamana!!!!
Noi avem musafiri in Chicago si Drenden si suntem super fericiti!!!! Plecam in Key West acush!!!!!
Adriana, ahhhhhhh.....si io am asteptat 3 luni sa taie sotu niste crengi in curte!!!!! Dar mancar ieri a ascutit toporu!!! haha...Sper ca pt crengi!!!!
Vineri am primit iar o observatie de la scoala ca David a vorbit in timpul "line"-ului si la rugamintea sa nu mai vb si sa asculte, el a raspuns "why???? i knew that already!!!!!"
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
CRISMIR spune:
PUMBA,da,ai dreptate ,cred ca putem scoate
...am bagat un ochi si la odisee si vad ca si acolo e absenta,poate e deja la spital...Doamne ajuta sa fie totul bine!
Haide LISA,nastere usoara si asteptam sa vedem poze cu bebe!
SINZI,drum bun la KW,distractie faina!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
pumba spune:
sanzi -distractie placuta!am auzit ca e super in Key Kest!
lisa-

nastere usoara!
ma duc la biserica,v-am pupat.
si mai tarziu la sanius.
Oana C spune:
Fetele, multumesc pentru sfaturi; m-ati mai linistit. Adica si ea m-a linistit, ca azi s-a trezit si nu mai are nimic
Dar e bine de stiut ca nu-i asa de neobisnuit sa se plinga de durere de cap si de picioare.
Miine o sa sun si la pediatra, sa cer un test de singe, ca nu i-am facut de la 2 ani.
Gradinita ne place, adica lead teacher este foarte buna, face o gramada de acitivitati cu ei, le citeste mult, invata de toate, Eva o iubeste. Teachera asistenta abia a inceput saptamina trecuta, pt ca cea pe care o aveau pina atunci a plecat la college (hm, in ianuarie? da' John mi-a zis ca se poate). Si aceea era foarte buna. Cu directoarea nu ne prea intilnim, doar asa, de buna ziua, cind mergem pe hol, citeodata. Si ea e nice de cele mai multe ori, nu-sh de ce s-a purtat asa atunci. Dupa incidentul cu fitness-ul Evei, ne-a dat banii inapoi pentru saptaminile respective, desi ea tot insista ca Eva a facut clasele respective ... dar ne-a lasat un gust amar situatia si nu mai am nici un fel de incredere in educatoarea aceea.
Am vorbit cu John, si pentru ca Eva face gimnastica, dans si o sa inceapa fitness la club (plus ice skating), o sa renuntam la clasele de fitness de la gradinita.
Fug la ciorba mea de perisoare. Revin imediat. ![]()
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
ruxij spune:
OanaC, sa mai alternezi Tylenol cu Motrin, mie mi se pare mai bun Motrinul. Doar ca ultimele doua dati cand i-am dat lu' fi-miu i s-au umflat ochii, nu stiu ce naiba, ca inainte nu avea alergie la Motrin. Pacat, ca Tylenolul mie mi se pare frectie la picior de lemn. Sanatate, o sa ii treaca. Sa treci pe la medic, dar cred ca e un virus, iar durerea de picioare nu cred ca are legatura. Asa ii dor piciorusele pe copii. Bogdan are un fel de roll-on, ActivOn sau mai sunt si alte d'astea, isi da cu ala si ii trece durerea de picioare.
Miere, sper sa treaca repejor depresia, am impresia ca ai putine baby blues. Toata lumea le are. Pacat ca nu ai ajutor, asta nu te ajuta nici la moral nici la nimic. Dar sa stii ca o sa treaca perioada de inceput si va fi super bine.
Conchita, scumpa foc Sonia, auzi, sushi vrea banana :)). Cati ani are, are 2 ani?
Mihuta, vorbeste cu Andra numai in Romaneste, nu iti face griji pt. engleza absolut deloc, va invata. Fi-miu a inceput gradinita la 4 ani si nu stia decat romaneste. Acum nu prea mai vorbeste romaneste bine deloc. Ma straduiesc sa vorbesc cu el romaneste eu si il chem pe tata vara, ca sa nu mai aiba Bogdan atat de mult contact cu engleza. Vara i se imbunatateste mult romana. Si dc. mergem in Romania. Dar din pacate anul asta nu o sa ne permitem, desi tare mi-as dori:(
Pantero, invidiile mele pt. sot!:) Bravo lui si bravo tie!
AB, e dragut cand isi schimba dintisorii! Eu mereu uit sa ii las banii sub perna. Fi-miu a pierdut vreo 8 dinti deja!! Din pacate e ingrijorat ca are strungareata, cred ca brances ne asteapta. Ce frumos ca ai iesit cu copiii. Ba ai mai si corectat?? Eu nu cred ca as putea corecta lucrari cu fi-miu pe langa mine, desi mai nou, de cand cu Nintendo DS asta cred ca as putea face orice, e dependent rau!!!
Ramona, ma bucur ca sunt bine copiii!!
Lisa, nastere usoara, abia asteptam povestiri si poze!! Sa fiti sanatosi!
In weekend eu m-am obisnuit cu multa lume si sapt asta nu ne-am potrivit cu prietenii la program si am avut o sambata mai linistita. Am fost la ice cream store, la cumparaturi, am facut ordine prin casa si ne-am uitat la TV. M-am uitat seara la Miss America si a castigat Miss Indiana. Ah o chestie noua, sunt asa de lenesa incat am inceput sa pun masa in farfurii de hartie/pluta. Cat mai putina munca!! Am anuntat-o pe mama, sa nu se socheze cand vine in vizita si a zis ca n-are nimic, ea isi pune tot in farfurie normala si si-o spala ea, nu poate sa accepte asa ceva ![]()
lisa79 spune:
. ce faceti?
noi suntem bine
tot
,DNPul e pe 26,deci maine,in lista din odisee e gresit
.
aseara am fost la un chef,am ajuns casa de pariuri
!
am si eu o intrebare,este vre-una dintre voi in domeniul legislativ??
multumesc pt sustinere
Vazut baiat de Sanzi...m-am 
topit!
39S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora