America (144)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oana C

Eu votez pentru o cratita de cast iron, cu interior smaltuit, gen Le Creuset; sau de stainless steel. La noi nu rezista florile de interior, dar cratitele si oalele sint bine-venite oricind! Pahare ... cred ca le-as duce inapoi si cred ca toata lumea are cel putin 50 de pahare

Lisa, Criss,

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Oana, poti sa vii la mine anytime!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Cind ai luat Lisa ceaun de la Target ca vreau si eu!!!!!

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Magazinul e nemtesc. Si mie imi place sistemul.
La baza gasesti numai Kitchen Aid, aceleasi seturi de 3 ani si o firma foarte scumpa, nemteasca, WMF care sunt scumpe ca naiba aici in Germa.
http://www.unicahome.com/c6940/cookware.html?PartnerID=GO&gclid=CIX9wf_Ur5gCFQtJtAod5QbRUw

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui philip

unde-i ramona?
skype e bun, mult mai bun ca yahoo-ul.
a incercat cineva oovoo?

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Prezent!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadm

Cind ai luat Lisa ceaun de la Target ca vreau si eu!!!!!

Am si eu si de la Target. Verifica de cite ori mergi, nu au intotdeauna in stoc. Eu am gasit o singura marime la ei.
Mai au si Macy's sau Dillard's, am uitat la care vinde Rachael Ray. Parca si Martha Stewart are tot la unul din astea.
Mi-am luat si de la IKEA tigai, bune si ale lor.
Peste mine a dat norocul, scrisesem cu ceva timp in urma - am gasit un set complet, nou pe ebay, cu $25. Shipping ar fi fost scump, dar seller era la citeva miles de mine si le-am luat direct de la ei.

Oana C, nu mai pune oalele alea in dishwasher ca le distrugi.

Mergi la inceput

Pune-ti o poza cu ceaunele alea ca sa fiu si eu sigura ca ma uit dupa ce trebuie? Ca eu am in cap un ceaunel cam cum avea mama, de fonta, mai subtire, sau mai erau dintr-un fel de aluminiu prin piatza (nu la fel de bune). Ca o jumate de sfera...

Mergi la inceput

Si ca sa nu mai aiba nimeni nici o indoiala ca m-am saturat de frig si am dat in depresie, stau si ascult Joe Dassin pe you tube .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Eu n-am vazut cast iron Le Creuset, marimea mare (pe care o am eu), niciodata sub $150. Am una, e ok, o folosesc la cuptor, la tocanite, varza cu carne, chestii d'astea dar a fost tare scumpa, ar trebui sa o las mostenire urmasilor. Sper sa nu-i sara smaltul. Zice ca e life time warranty; sper sa se tina de cuvant. Mi-ar place sa primesc chestii d'astea scumpe, dar la house warming, nici o sansa.

Am vazut azi ca si Lodge face vase smaltuite. Cele care aveti nesmaltuite, seasoned, va intreb nu ajung sa miroase a ranced? sau le "ardeti" din cand in cand? Eu asta am citit ca ar fi dezavantajul lor major, trebuie sa le intretii...
Sur La Table si Williams Sonoma sunt favoritele mele. Multumesc pt pontul cu reducerile pe Amazon, nu m-am gandit dar o sa keep an eye on it.

Si inca ceva ce nu-mi place sa primesc cadou sunt lumanarile de interior parfumate, colorate, etc. care oricum au miros puternic, mi se pare foarte dificil sa poti alege conform gustului cuiva!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ancadm- sa mergi la shopping?o noua vopsea de par?o pereche de incaltari noi?

lisa,criss- ????????????????

ati vazut stirile cu cei 8 bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

asta il am eu:http://www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=10730251

l-am gasit si la Walmart...sau l-oi fi cumparat de la Wlamart... am uitat. l-am cumparat de 1 luna,dar il folosesc tare des,mai ales marimea mijlocie,fac paine de casa ...e super buna oala!

eu de cand am dat de calphalon(sper ca asa se scrie...imi e lene sa caut) sunt tare multumita de brandul asta. de la bed bath and beyond primesc tot felul de reduceri(20%) deci imi convine.

40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora

Mergi la inceput