America (144)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Lisa, sint unele brands de cast iron foarte subtirele si usurele, carora le sare smaltul si ruginesc imediat. Eu am Le Creuset de vreo 6 ani (cred ca peste 6 ani) si n-am nici o problema cu ele. Singura parte unde mai face rugina, e in minerul de la pot, ca intra apa acolo in dishwasher si daca nu le scot in aceeasi zi rugineste putin, dar nu afecteaza interiorul. Unele brands mai ruginesc sus, pe margine, acolo unde asezi capacul, dar doar daca le tii in apa mult timp. Incearca Le Creuset, sigur o sa iti placa.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

A incercat cineva google video chat? E foarte fain, mai nou numa asta folosesc sa sun in Ro.Pe mama o sun direct pe telefon dar prietenii ii sun cu google video mai ales ca vad cand sunt online chiar in pagina de mail.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Mai, spune-le prietenilor alora ca baietul vrea neaparat ceva de la un magazin (Target) sau unde va faceti voi cumparaturile de cadouri. Si ca a inceput sa stringa gift card-uri (sau ceva despre tine, ca vrei tu ceva neaparat). Ca sa prinda aia ideea.

Mergi la inceput

Cuscra, faine tare oalele dar scumpe rau.

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Cuscra, faine tare oalele dar scumpe rau.

Cuscra, eu cele mai multe le-am cumparat acum citiva ani (dupa ce incercasem una), de la Amazon, cind au avut niste speciale cu 80% reducere! Au fost maxim 50-60$ pt un Dutch/French Oven de-ala mare; celelalte au fost si mai ieftine! Eu de fiecare data cind ajung la calculator mai bag un ochi la Amazon, sa vad ce oale mai au la reducere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

eu am primit la nunta 2 oale cast iron si cand am vrut sa le folosesc am vazut ca par ruginite, adica aveau mirosul ala metalic si m-am lasat pagubasa...pina am gasit dupa citeva luni, intr-un sertar, carticica cu care venisera....

trebuie spalate doar cu apa calda, fara nici un fel de detergent ( eu bineinteles ca am pus detergent), sterse imediat cu paper towel, SI DATE CU SPRAY GEN OLIVE OIL SAU PAM, si depozitate in mediu uscat si racoros. Daca vreo oala are capac se pune paper towel intre oala si capac ca sa circule aerul

asa ca le-am mai dat o sansa, din pacate nu prea mai am timp sa gatesc

www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

eu nu cumpar cartela pt skype, avem microfon si camera si ne sunam asa pe calculator.

lisa, criss- tot pe aici va gasesc?la treaba,sariti pe soti.

miere- ce dulce e puiul tau!

philip - cadou- planta,da neaparat, naturalaun vas din sticla,au la TJ, in care poti sa pui bomboane ,mai deosebite de ciocolata,paste.

oale - eu am de la mama lor,din Romania.

Mergi la inceput

Da, la 80% reducere clar se merita. Ma mai uit si eu din cand in cand dar sincer nu imi trebuie oale. Am tot cumparat de aici oale faine tot cast iron cred ca sunt, grele ca naiba...din cand in cand se fac promotii la magazinul de langa casa si daca strangi 30 de punte cumperi oale scumpe care in mod normal sunt 100 euro cu 15-20 euro.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uta_ciun

eu am primit la nunta 2 oale cast iron si cand am vrut sa le folosesc am vazut ca par ruginite, adica aveau mirosul ala metalic si m-am lasat pagubasa...pina am gasit dupa citeva luni, intr-un sertar, carticica cu care venisera....

trebuie spalate doar cu apa calda, fara nici un fel de detergent ( eu bineinteles ca am pus detergent), sterse imediat cu paper towel, SI DATE CU SPRAY GEN OLIVE OIL SAU PAM, si depozitate in mediu uscat si racoros. Daca vreo oala are capac se pune paper towel intre oala si capac ca sa circule aerul

asa ca le-am mai dat o sansa, din pacate nu prea mai am timp sa gatesc

Astea sint de-alea nesmaltuite, pe care trebuie sa le "season"-ezi tu, daca nu sint pre-seasoned. Chiar daca sint sesonate, tot trebuie ingrijite din cind in cind. Eu is mai lenesa, nu stau eu de seasonat, asa ca folosesc de-astea cu smalt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Da, la 80% reducere clar se merita. Ma mai uit si eu din cand in cand dar sincer nu imi trebuie oale. Am tot cumparat de aici oale faine tot cast iron cred ca sunt, grele ca naiba...din cand in cand se fac promotii la magazinul de langa casa si daca strangi 30 de punte cumperi oale scumpe care in mod normal sunt 100 euro cu 15-20 euro.

Cuscra, foarte faine preturile cu punctele! E nemtesc magazinul sau american, de la baza?

Mergi la inceput