America (144)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ancadm, cred ca vorbim de chestii diferite.
A mea e asta:
http://www.target.com/Enamel-Coated-6-qt-Covered-Casserole/dp/B001M8MPSY/sr=1-13/qid=1233104123/ref=sr_1_131602-6617752-9557440?ie=UTF8&index=iron&page=1
Vad ca Target ofera acum o multime de variante de cast iron. Cind am cumparat eu asta era singura. Inseamna ca se vind.

LucasMom, am o tigaie care trebuie seasoned. Din cite am vazut eu totul e OK daca le folosesti destul de des.

As fi vrut Le Creuset, dar m-am zgircit. Oricum, sint multumita de colectia mea pestrita de vase. Gasisem set Le Creuset cu $500. N-am luat, inca nu cumparasem casa si n-am vrut sa ma incarc cu prea multe. Pe urma n-am mai gasit asa pret bun. La TJ Maxx vedeam din cind in cind cind eram la NY, aici niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

M-ati ucis eu gatesc in vase IKEA de inox (daca le ard se curata repede :))) si am si doua "cocotte minute" made in FRANCE Cred ca cea ovala sade mumos in Franta ca numai acolo mai gatesc peste proaspat luat din port de consort Aici n-ajunge sa ma chinuie:))

Dar m-am hotarat... stiu acum la cine ma invit la pranz

Ah si uitandu-ma sa identific care-i Le Creuset vazui asta...
http://www.amazon.fr/G%C3%A9n%C3%A9rique-Cocotte-Saveur-Petit-mod%C3%A8le/dp/B001L608IG/ref=sr_1_23?ie=UTF8&s=kitchen&qid=1233108983&sr=1-23#moreAboutThisProduct

Are un pret:)) ca mai bine mananc la restaurant de 4 stelute. Poate o fi vreo greseala :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Partea buna e ca-i free shipping.
Tu pleci miine, iti uram drum bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andreea, am si eu o "cocota" de-asta. Am cumparat-o, cred, de la K-Mart, prin 2000, cind am venit aici, si mi-am facut ardeii umpluti in ea. Acum e prin storage, pina ne gasim o casa mai mare, dar e f usoara si buna pt mincarea la cuptor (acum imi fac ardeii umpluti in French Oven, aia mare de la Le Creuset, se fac foarte repede!!).

Si Calphalon am, dar acum folosesc doar tigaia de clatite/oua, ca mi-e groaza sa le spal la mina (celelalte sint si ele in storage). Am avut un everyday pan de-ala cu capac si l-am bagat la dishwasher de s-a ales praful de el, asa ca nu ma mai incurc cu de-astea de high maintenance. Ramona, am bagat Le Creuset-ul in dishwasher o gramada si nu s-a intimplat nimic (inca)

Mai am un set Kitchen Aid mare, de care am profitat la greu (dar acum mi-e groaza sa fac mincare in de-astea nonstick), plus ceva stainless steel de la IKEA si Martha Stewart. Am inceput sa ma uit dupa seturi de stainless steel si in continuare cast iron cu enamel, ca cica-s mai sanatoase.

Da, da, sa imi spuneti care mai vreti cratite, ca asta va aduc daca venim in vizita (am dus si unei alte prietene americance, plus o recipe book, si a fost super bucuroasa).

Cuscra, foarte interesant site-ul ala WMF, deja mi s-au aprins beculetele dupa niste tigai.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

AB: suna bine ce zici tu acolo de Bonneval-sur-Arc. Trebuie sa-l aburesc pe sotul cu Franta ca el tot insista cu St. Anton Austria. Dar daca planuim sa venim la anul, te anunt! Ar fi super sa ne intalnim. Tu esti din Sibiu? Ca ziceai ca mergeai la Paltinis la ski

Miere: ai un scump de bebelas!!! Odihneste-te cand apuci, mai lasa treaba ca nu-ti da nimeni nota! :) Bucura-te de bebe si fa nani cand face si el. Primele luni sunt f.obositoare, dar trec repede.

OanaC: ce preturi bune ai gasit la Le Creuset! Tr.sa ma uit si eu pe Amazon ca in general n-am vazut nici o oala/cratita mai mare sub 100$.
Eu am un set All Clad luat de la William and Sonoma acum 3 ani. A costat vreo $600 si am primit bonus inca 2 produse All Clad. Sunt super multumita. Fiind stainless steel e mai usor ca si Le Creuset (care-mi place f.f.mult), se curata rapid, iar in plus e garantat pe viata.
http://www.williams-sonoma.com/products/sku6461396/index.cfm?pkey=call-clad-stainless-steel&ckey=all-clad-stainless-steel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu in urma unei discutii pe DC (uite cum DC contribuie la cresterea economiei) am cumparat un set de tigai de la calaphon...si sunt ff multumita de ele!!!!

Ac-sor, am salvat pagina cu statiunea...ah...am si eu un chef de duca...deocamdata insa suntem legati de glie o vreme

si...am uitat ce mai vroiam sa spun

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Piticului meu ii place f.mult in patutul nou!!!! Merge la nani fara proteste, fericit, cu Mickey in brate, isi ia paturica, zicem “Ingearsul” (pe care-l cheama in viziunea lui Amin )si face nani pana dimineata. Nu inregistram cazaturi din pat! (Sper sa o tina tot asa!) Azi noapte insa, pe la 5AM cand inca era intuneric afara, s-a trezit, s-a ridicat din pat si a dat o tura singur pana in living room, direct la TV. Nu l-a aprins, doar a zis “nu-i!” si s-a intors tot singur in pat la . Gata, nu ne trebuie security system ca-l avem pe el sa verifice casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andreea, foarte faine alea de la W-S!!! Asa vreau si eu. Am o caruta de oale si tigai si tot nu-s multumita Dar cred ca astea de stainless steel sint cele mai sanatoase. Eu am inceput sa mi le cumpar cite una, cite una, ca sa nu fie prea batator la ochi la d-nu sotz. Cum prind vreo reducere, ma bag si cumpar, asa am justificare

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Buna seara la toata lumea,

Eu sunt in vacanta cu sotul si previzibil am depasit cu mult kilogramele masurate cu zgarcenie la chekc-in .
mai am de sta inca 2 saptamani , mai am si ceva banuti asa ca va rog sa va indurati cu o adresa , firma , care sa ma ajute cu expedierea unui colet in Romania

va rg sa nu ma lasati la greu ca mai am de mers la Miami, Fort Lauderdale si Key Largo .

PS M-ati speriat cu ,,outleturile ", preturile sunt jumatate fata de Europa , haine de copii mai frumosase n-am vazut nici in Italia ( i-am luat si eu lui fi-miu in sfarsit tricouri galbene, portocalii, ) am un nou laptop...sa mai continui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

seara buna si de la noi!

Lisa, Criss tot aici sunteti, tot la 2 in 1?ok mai asteptam.. si intre timp asa pentru incurajare( poate ii convingem pe micuti):

Sanzi I'm in love.. am vazut pe David ce fain recita din Eminescu...

Miere ce dulce-i bebe Aidan si ce mare pare(si doar si eu am avut ambele gargarite destul de mari de la inceput). cred ca nu mai tin minte.. Bucura-te de el acum cat e cuminte si doarme senin ca incepe imediat "distractia"

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput