*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (198)
Raspunsuri - Pagina 9
lyvy spune:
Merci, merci, e mai bine asa, sunt o duamna, cu muci, dar tot duamna.
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
adriuta spune:
Mamaaa ce ma dor urechile de la atatea surle si trambitze :)
Stela DA ii dau iaurt aproape zilnic, este innebunit dupa.Si poti sa ii dai lactate zilnic.
Dau si Fe si poate constipa sau nu constipa, depinde de copil. Vezi ca eu am obs ca s-a constipat de la laptele praf(numai un tip de formula ii producea constipatia si l-am schimbat). Da-i suc de prune sau il poti pune in laptele praf sau in cereale.
bubu pacat ca nu ai SPATIU mare, poate ar fi o idee sa inchiriezi ceva, sunt p-aici firme care fac mancare pe comanda :)) adica suni si in caz de party iti face toata mancarea ce si cum vrei tu. Intelegi? De fac bani gramada...de la oamenii cu gusturi si bani...ma intelegi
Vazusem un doc. despre o tipa TARE in culinar aici care a inceput sa faca sendwitch-uri si sa le vanda la marile office-uri (But, you know – things happen for a reason, and one day it just dawned on me: I was going to take control of my life and my destiny! So, I decided to do what I do best – taking a lesson straight from Grandmother Paul – and started The Bag Lady. With $200 and the help of my boys, the real adventure began.)http://www.pauladeen.com/about_paula. Si Marta Stewart tot asa a inceput. :) Chestia e ca tu ai ce e mai important penru asa ceva: pasiunea.
nicol SA VENITI CU MASINA !!! drum bun!
revin...revin...acu s-a trezit GHINTZOSU mic![]()
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
natynic spune:
Nicol, azi mai deloc, au venit ai mei la pranz, cu mamaliguta cu branza si smantana (moartea mea), cu mici si cu bere, am papat, randunoiul mi-a adus un imens buchet-combinatie de trandafiri portocalii cu irisi mov, absolut superb, acum zacem. Sambata viitoare avem zaiafet cu 23 de musafiri, petrecere pt ambele fete, sa-mi serbez eu batranetile si Iulia ruperea turtei![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Adriuta, ti-ai gasit
pitit?
Nu stiu exact care ar fi problema principala pt Bubu, pot ins asa-ti spun ca nu e deloc asa usor cu spatiul, chiar si acum in criza cand au scazut preturile...chiriile in Bucuresti sunt ceva incredibil, inimaginabil si execrabil. Altminteri, suport moral ar avea!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
La Multi Ani Naty, sa fii fericita, implinita, sa te bucuri de Iulia si de familia ta!

Ma uit la tv la antena 2, unde vorbeste seful bucatar de la Casa Vernescu, si vorbeste de tot felul de retete!
Mama, mama!
Parfait de halva, muschi de vita invelit in foi de vitza si crusta de sare de mare... mai vreti? cu sos vernet (albus de ou cu unt si tarhon)... 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Helou! Am facut nani o ora
, Stef a dormit 2 ore si s-a trezit cu mucii in nas si a trebuit sa bag aspiratorul si sa scol toata trupa
. Frateeee, ce urlaaaaa! si mucii sunt infipti bine de tot, adanc, se simt acolo si pana rup...durere mare...ce urlete, mi-e si frica, zici ca lesina, saracu' 
Nu are f. multi, dar are...il aspir de 3-4 ori pe zi...sunt lipiciosi si albi, ca albusul de ou
.
Mda...uitasem sa va zic, ca de 3 seri de cand ii dau Zyrtecul doarme neitors, de la 10 la 8 dimineata!!! dar neintors, nu caraie, nu se foieste...doar sa mai intoarce, atat! si la 8 are chef de joaca si vorba...eu la 8 jumate ma urnesc sa-i fac laptele, ca el n-ar cere ![]()
Eee, acum am pus in masina de paine aluatul de covrigi!! deci, de 3 zile visez si balesc la ei!!!ieri cel putin ma gandeam non-stop
Arata intr-un mare fel si cred ca sunt deliciosi! cine vrea sa-i vada, o sa-i postez cand sunt gata!
Mimo, tu sa nu te uiti!
Mimo, fata, eu nu ma gandeam, zau, la mancare! ca si tu ai ce manca si cat vreisi cand vrei!! nu te mai gandi!!! 
Adriuta...nu stiu ce sa zic...nu e visul meu...e doar o pasiune si imi place sa fac pentru noi
Daaar...nu se stie...poate cand vor fi baietii mari si poate vor fi si ei pasionati
, eee...putem visa, de ce nu? ![]()
Nicol, saru'mana de intrebare! Stef e asa si asa...nu curg mucii lumanari, doar se strang acolo...ziua nu fornaie absolut deloc, ii simte doar cand sta culcat 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Kya spune:
Incepusem si eu sa scriu o scrisorica si mi-a stins Sanziana laptop-ul... Mda... Probabil se simtea nebagata inseama.
Despre iaurt: eu ii dau in fiecare zi - ori cu cereale ori cu branzica de vaci.
Azi i-am dat ficatel cu legume si vad ca l-a papat foarte bine.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!