*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (198)
Raspunsuri - Pagina 10
Kya spune:
Sanziana a invatat sa pupe
Vine si-si lipeste gurita de obrazul meu
Si azi cred ca facut si prima criza de istericale - s-a dus la priza si am tras-o de acolo spunandu-i ca nu are voie. Ea iar s-a dus, eu iar am tras-o, si tot asa, pana cand s-a asezat pe burta, a inceput sa urle ca din gura de sarpe si sa bata in podea cu mainile si picioarele! 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
nicol_conte spune:
noi mai avem 130 km pana la Nadlac si apoi bye-bye net ,ca e 5 euro 1 MB de trafic in Roaming
o sa-mi lipsiti, dar pana una alta mai casc ochii p-aici
intre timp sper sa se uploadeze si cateva pozici cu fetele
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar voi le dati paiine cu unt la prunci? |
Combinate nu. Unt mananca amestecat cu legume, iar paine ii dau firmituri sa ciuguleasca cand pofteste. Impreuna nu m-am gandit niciodata.
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Nicol drum bun. Cat stati?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
bubu05 spune:
Blanka, eu i-am dat o data paine cu unt si gem, ca papam eu
. In rest separat, unt in piure si painica in iaurt, cateodata. Intr-o dimineata mancam lapte cu cerale si balea rau si i-am inmuiat miez in lapte (zuzu) si sa vezi ce halea 
Kya, chiar vroiam sa intreb de Sanzi, am vazut ca a primit felicitari de la fete. Ce-a facut??
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
VALENTINA C spune:
La multi ani, Naty! Sa te bucuri de Iulia si sa iei cele mai bune decizii legate de serviciu...
Valentina si Matei (10.04.2008)
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Kya, chiar vroiam sa intreb de Sanzi, am vazut ca a primit felicitari de la fete. Ce-a facut?? Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
A inceput sa mearga singura, fara sa se tina de nimic!

Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!