*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (198)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Hahaha, hai ca am fost tare! Am zis ca nu mai discut si m-am intins iar aiurea!

Miha, Dav mananca o banana pe zi si face kk si de 3 ori! Dar nu cred ca asta e problema, trebuie sa fie altceva cu bananele!! Sunt injectate si ele sau ce?? Eu momentan ii dau mere si banane si mai am niste afine la congelator. In rest mandarine sau porto cate jumatate pe zi, cam asa...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

Vali, daca temperatura masurata in fund e ok, nu te ingrijora!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Hai ca ma duc sa-l bag la baie si somnic!

Sa aveti o saptamana buna de maine incolo!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Am mai pus niste poze de azi. Si cu freza mea cea noua!
http://good-times.webshots.com/photo/2118801300103382524kZXZkr

Sa-ti fie de bine noua freza ,Vali! Si ce-ti seamana Mateiu

mai avem 40 km si gata..netul, nu altceva

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Valentina, parca mai vazut freza asta. Oricum, iti sta f bine! Si Mateiul iti seamana extraordinar!!

Nicol, ce bucalata e si Antonia!! Tu parca nu te vaitai ca nu mananca, nu??

Cata, david doarme in camera lui si nu avem probleme, n-am avut niciodata, nici cand il alaptam! Dar cred ca e si materialul... Asa e felul lui, nu a fost plangacios, nu i-a placut sa stea cu tzatzi in gura... Mancarea a fost mancare si somnul somn! La 3 luni i-am bagat completare si de atunci mi-a dormit toata noaptea. La 5 luni n-a mai vrut deloc sa suga de la mine. Atunci credeam ca nu mai aveam lapte, dar avand in vedere ca 5 luni de atunci inainte tot iesea cate ceva din sani cand ii storceam, cred ca n-a fost asa...

Offf, ce greu e si cu alaptatul asta!! La mine a fost o placere, fara probleme, fara dureri, dar uite ca n-a mai vrut si nici eu nu m-am strofocat. Alte mamici au perseverat desi s-au chinuit grozav si acum tot se chinuie saracutele!! Cand ma gandesc la voi cat sunteti de obosite... imi vine sa ma iau cu mainile de par! Si in acelasi timp ma gandesc ca poate am facut bine ca n-am insistat prea mult!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Nico deci sunteti la Arad?
drum bun sa aveti!
ati auzit de siropul Sinupret?
nu mai stiu ce sa ii dau lui Eric sa ii treaca mucii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Salutare!
Nu stiu cine zicea ca da si iaurt si branza zilnic. Nu cred ca e rau (si eu ii dau iaurt zilnic) dar cica nu e bine impreuna ca amndoua sunt proteine...Branza cu smantanica - da. Nu cu iuart. La fel cica e si cazul de legume cu ou dar si cu carne: amndoua fiind proteine...Numai ca ma gandeam acum..ca ore ce rau sa faca? Tocmai vazusem pe aici o ideie de galbenus de ou cu ficatel..cred ac i-ar placea si Mariei..ca nu stiu ce noutati sa ii mai dau ca spanac nu vrea, orez nu (nici cu lapte nici cu legume, mar copt nu, sufle de legume nu...) Azi i-am dat prima data 2 feluri: supa cu perisoare (desi a vrut mai mult zeama) si legume cu peste. Si apoi un biscuitel.

Citat:
citat din mesajul lui numeioana
Credeti-ma, eu sunt f stricta la mancare. Cand vad ce mananca copiii la gradi (de acasa) raman socata!!! Salamuri de toate natiile, branza topita la greu si felii din alea Hohland, dulciuri la greu si Danonino/Danette cate doua bucati... Am 3 copiii care mananca sanatos: unul cereale si iaurt numai Campina, unul biscuiti integrali, fructe confiate sau proaspete si iaurt natural si altul iaurt si fructe. Copilul meu nu vreau sa fie unul din cei care mananca la gustarea de dimineata un Kinder Pingui, o napolitana si doua Danonino! Sau 3 cornulete cu ciocolata si o Magura!! Dar nici nu vreau sa fiu absurda si sa nu-i dau dulciuri deloc. Cand o fi mare, dupa masa o ciocolatica Kinder sau un biscuite vor fi ok din partea mea. In rest fructe...

Ioana, sunt f de acord cu ce zici dar mie mi-e frica de ceva: ca va pofti la ce au ceilalti, adica .... majoritatea...si va ajunge sa creada ca aia e bun!
Copii de la gradinita de la tine cum se comporta. E suficient ce i-au invatat parintii sau se lasa "viciati" de ce vad in jur?

Si..o info la subiect: ieri mi-am luat din Cora o carticica cu 10 lei ..se cheama "Biblia Alimentara" unde sunt insirate tooooaaateee E-urile cu explicatii la fiecare in parte. La final e o lista alfabetica cu denumirile stiintifice si corespondentul in numarul E. Si te poti intoarce sa il cauti. Asta pt producatorii care nu mai trec pe eticheta E ci denumirile alea chimice sofisticate...Eu deja mi-am studiat etichetele din frigider: la iaurt (Mili - crema de iaurt)rezultat - ok si la cascaval Dalia Sofia - ok si la salamul de Sibiu de la Salonta - rezultat 4 E-uri nerecomandate.
De acum numai cu cartea asta ma duc la cumparat alimente...Cu timpul probabil ca am sa o invat pe de rost

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ioana, si eu numai mar si banana si porto ii dau lui Seb! Din pacate el nu prea mai vrea fructe deloc!
De cateva zile am renuntat la masa de fructe propriu zisa, ca nu mai am cand sa i-o dau, si mananca bucatele printre mese!
azi a mancat dupa masa de pranz portocala si cateva bucatele de kiwi!
Iar legumele vad ca a inceput sa le prefere bucatele, le mesteca foarte bine si parca mananca mai cu pofta! doar ca masa dureaza mai mult si mizeria e mai mare, pentru ca ii mai pun buctele si pe masuta sa le ia cu mana singur!

Valentina, esti foarte draguta cu noua tunsoare! Credca te adora copiii de la gradi!

Nicol, dulci fetele tale, copy/paste taticul lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Naty!

Sa fi sanatoasa, fericita, implinita si sa-ti vezi visele realizate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mie de-asta imi place ca la Ilinca la gradi toata lumea mananca acelasi lucru, fara pachet de acasa! In plus, au niste norme foarte stricte cu alimentatia, nu au voie sa le dea o gramada de prostii! N-am vazut niciodata in meniu afista branza topita, de exemplu! Toata carnea trebuie fiarta bine inainte si apoi preparata cu sos sau legume! Primesc intotdeauna desert, de obicei fructe, uneori si o ciocolata kinder, orez cu lapte!

Lunile trecute am vazut ca mai dadeau crenwursti dimineata, ain ultimul timp nu am mai vazut, ceea ce ma bucura nespus!

Mergi la inceput