*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (198)
Raspunsuri - Pagina 14
nicol_conte spune:
Da Blanka, chiar ma gandeam la tine,tocmai am intrat pe drumul spre Nadlac si in mom asta chiarr stam la bariera sa treaca trenul...gata am stat putin.Oricum , o sa ne oprim la intoarcere sa dormim in Arad ca voi fi doar eu cu randunoiul atunci...vreo recomandare de pensiune ceva?
Ioana, da, ma vaitam ca nu mananca, dar a fost o perioada de vreo luna care a coincis cu muuulti dinti si raceala, dar acum s-a dat pe brazda. Oricum ea nu mananca mult la o masa-cam 130gr de papa in medie, poate si mai putin, mai rar mai mult. Iar laptic bea de 3 ori cate 210 ml de seara de la 10 pana dimineata la 8.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
tuchita spune:
Blanka, n-am folosit! Am citit in agenda si vad ca e un sirop din plante! iar cu mucii trebuie sa ai rabdare, ca nu trec usor!
Daca nu poti sa il aspiri as zice sa ii pui Colargol! iar mie orlistul mi-a recomandat Pivalone spray!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
elara spune:
Super faina freza ta, Vali. Imi place da' eu nu am curaj...
ca eu nu am rabdare sa o aranjez si la parul meu ondulat imediat se face creatza...
Si Matei e un scumpel bucalat.
Mai, fetelor, Luny, Raluca, chiar ca mult va mai chinuiti. Spun si eu, ca Ioana, ca sunt norocoasa ca fi-mea a lasat tzatza usor...Nu a suferit desi ne placea si noua tare mult.. si mie, si ei...Insa mie nu-mi plangea noaptea cand adormea la san si o puneam la loc in patutul ei. Asa se obisnuise...
Voua tare greu va mai e...Si mie imi e tareee miiilaa...Nu stiu ce ma faceam daca pateam ca voi...
Acum ma bucur ca am intarcat-o ca pe urma poate ne era si noua greu. Si mie imi mai venea laptic dupa aceea dar tot daca stoceam (dar nu a durat decat vreo 3 sapt).
La mine nu a reuzat fi-mea sanul, dar la incept de decembrie am racit, am luat pastile si nu i-am dat san vreo 4-5 zile si daca am vazut ca nu plange dupa el m-am gandit ca e momentul potrivit sa o intarc ca si asa era cam putinel...ca dupa ce alaptam lingea 130 pana la 170 ml laptic...deci de la mine...nu lua mare lucru...cred ca mai mult se alinta...
Raluca, tu ziceai ca nu vrea laptic?
Nici fi-mea nu a vut deloc multa vreme desi eu am incercat de mai multe dati completare, ca vedeam ca-mi scade debitul...adik nu eram chiar multumita de cum lua in greutate. Eu am convins-o cu putin suc de portocale in laptele praf, calculat suculetul ca si apa, adica insumat cu apica sa iasa cantitatea care e recomandata pe cutie. Sau cu f putina banana(1-2 felii) mixata sa schimbe gustul si puneam inca vreo 2-3 ml de apa in plus.
nicol_conte spune:
Si mie imi place f mult ce mananca Alexia la gradinita,mai ales ca de cand merge la gradi mai papa si ea fructe. Au o alimentatie sanatoasa care cuprinde carne in fiecare zi, peste cand nu e carne la felul 2,sosuri fara prajeli,iaurturi..exact cum a spus si Tuchi...si totul pt doar 8 lei/zi.
Mami de
elara spune:
am si eu o dedicatie pt tot stolul! 

enjoy (numa' sa aveti rabdare sa se incarce..
):
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
luny spune:

Mufa are niste bubuite mici sio rosii pe gat si se scarpina cam mult acolo, de aseara aparute..acum, i-au aparut si pe langa gurita, mai mult pe o parte..aveti idee ce o fi, ati patit?..i-am dat cu Fenistil, si ii voi da si 2,5 ml de Symphoral(cu care am avut o tentativa pe la pranz si nu am reusit sa i-l dau, incerc iar..
)
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
elara spune:
ah...era sa uit
Mie chiar mi-a placut filmul AWAKE
..desi eram cu sufletul la gura ...
Eu l-am vazut la HBO...
Recunosc ca eu fiind Scorpion am si o parte fascinata de trebsoarele astea mai..oculte...ca in film nu e vb doar de medicina ci el si calatoreste...oarecum...spiritul lui..adika...
Nu mai stiu daca v-am zis dar eu sunt f pasionata de operatii dar sa fie filmari..adik reale...(in mod cu totul si cu totul deosebit de operatiile estetice
- eu visez la ziua cand imi voi pune sani
), boli ciudate, boli mintale, dedublarea spiritului, nemurirea spiritului...am citit "Mortii ne vorbesc" si altele de genul... Mai demult urmaream si documentare cu fantome...acu' m-am cam lecuit ca mi-e prea frica si nu mai am forta psihica necesara...
Din preferatele mele - Pro Tv - Extreme Makeover; Zone Reality : Dosarele Pacientilor, John Edward - Psychic, Birth Stories, dar la asta am vazut cam toate episoadele cand eram gravida, Saving Babies, Mistere Neelucidate, Sex Change...
Cand in facultate am fost la practica la Mina Minovici imi amintesc cum ne arata profu coastele unei tipe ce sarise de la balcon, sa luam aminte la echimoze, ca semn ca leziunea nu s-a produs post mortem (asa cum nu s-ar fi regasit daca cineva o arunca de la balcon si era deja decedata). Si toti se uitau cat puteau de la distanta numai eu mi-am varat nasul deasupra ei...
So...v-am speriat? ![]()
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui luny![]() ![]() Mufa are niste bubuite mici sio rosii pe gat si se scarpina cam mult acolo, de aseara aparute..acum, i-au aparut si pe langa gurita, mai mult pe o parte..aveti idee ce o fi, ati patit?..i-am dat cu Fenistil, si ii voi da si 2,5 ml de Symphoral(cu care am avut o tentativa pe la pranz si nu am reusit sa i-l dau, incerc iar.. )LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
cred ca o alergie...
trebuie sa te gandesti ce a mancat ieri sau aseara...
elara spune:
si daca v-am speriat...
va rog sa va uitati inapoi la dedicatie si sa o considerati o proba in favoarea mea...pt sunt..da, sunt si o maaaareee rooomaaantica.....si visatoare...
nicol_conte spune:
Elara, sunt scorpion si ma regasesc in "placerile" tale![]()
Luny sper sa nu fie nimic grav la Mufa si sa treaca bubitele.
Va pupacesc pe toate
-acum tre sa opresc netu, sper sa ma ia somnul, macar pana mai incolo..
Mami de