*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (198)
Raspunsuri - Pagina 12
mihatp spune:
zoze
sa treaca repede, si o noapte fara febra!
ioana eu stiu ca banana constipa, inclusiv pe mine, ca adult. cuc hemoroizii mei am primit interdictie la banane, iar mie-mi plac de numa'!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
singurica-singurica?!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
A inceput sa mearga singura, fara sa se tina de nimic! ![]() Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |

Super tareeee! Nu pot sa creeed!!
Felicitari!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mihatp spune:
vad ca da. ce cadou e saptamana asta?
noi am fost la un botez azi. mai ce a ridicat criza asta suma de cotizat

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
nicol_conte spune:
Kia, felicitari pt Sanziana singuramergatoare
, dar nu si pt bazdacoasenia ei tavalitoare...de intors, sper sa ne intoarcem pana joi seara, asa ne-am propus..
Miha 
Zoze sper sa nu fie nimic grav,mai ales rubeola..
Ioana 
Si Antoniei i se infierbanta capul cateodata asa degeaba
Vali 
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
VALENTINA C spune:
Am mai pus niste poze de azi. Si cu freza mea cea noua!![]()
http://good-times.webshots.com/photo/2118801300103382524kZXZkr
Valentina si Matei (10.04.2008)
numeioana spune:
Miha

Lasa, mami, ca ai tu timp sa-i dai de toate!!
Uite, eu azi i-am dat miere. Am zis ca decat zahar mai bine miere... Dar eu cred ca am fost mai curajoasa. Nu-i pun sare in mancare, zahar, ii gatesc separat... dar gandesc ca si Naty (nu mai repet) si Adriuta... Important e sa le formam un obicei alimentar sanatos de mici. Dupa mine daca nu mananca sarat rau, prea multe dulciuri, prajeala sau mezeluri/branza topita si nu beau sucuri colorate inseamna ca am reusit ce mi-am propus.
Cred ca asta vrem cu totii, nu? Daca o mama se lauda ca puiul ei mananca f bine si incepe sa insire crenvusti, branza topita, carnaciori, parizer si bea Cappy de portocale pt mine e zero!! Dar daca mancanca o cojita de paine sau un biscuite dupa masa ce e rau in asta? E nevoie si de astea in conditiile in care in rest mananca sanatos si diversificat!
Credeti-ma, eu sunt f stricta la mancare. Cand vad ce mananca copiii la gradi (de acasa) raman socata!!! Salamuri de toate natiile, branza topita la greu si felii din alea Hohland, dulciuri la greu si Danonino/Danette cate doua bucati... Am 3 copiii care mananca sanatos: unul cereale si iaurt numai Campina, unul biscuiti integrali, fructe confiate sau proaspete si iaurt natural si altul iaurt si fructe. Copilul meu nu vreau sa fie unul din cei care mananca la gustarea de dimineata un Kinder Pingui, o napolitana si doua Danonino! Sau 3 cornulete cu ciocolata si o Magura!! Dar nici nu vreau sa fiu absurda si sa nu-i dau dulciuri deloc. Cand o fi mare, dupa masa o ciocolatica Kinder sau un biscuite vor fi ok din partea mea. In rest fructe...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Clodute spune:
Buna seara fete dragi ! 
La multi ani ! Naty ! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de sotul si de fiica ta multi ani.
Clodute mami de
Patrick si
cu probabil 
tuchita spune:
Zoze, vezi ca la rubeola ar trebui sa aiba ceva adenopatii occipitale!
si sanatate multa!
Vali, daca temperatura masurata in fund e ok, nu te ingrijora!
Kya, si Sebb mai urla si se tranteste in fund cand ii iau ceva din mana sau nu-i dau voie intr-un loc!
ii dau IGNORE si-i trece foarte repede!( ceea ce va recomand si voua, altfel se agraveaza treaba!)
Nicol, drum bun si la dus si la intors!
Miha, 
Dintre copiii cu prbleme noaptea cati dorm in aceeasi camera cu parintii?? Am si eu un fix cum ca asta ar dauna grav sanatii, mai ales celei mintale a parintilor!
Sebul a luat tableta de Cipro impachetata in marul copt din prajitra si tavalita prin zahar pudra...a fost cu mult mai bine ca pana acum!
Acum si-a baut lapticul si l-am pus la nani!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)