Nou stil de viata (248)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia nu se vede filmuletul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Anda, tu esti bucatareasa cu experienta si stii engleza - sau oricine se pricepe - ce inseamna "poach" in contextul "place the tuna chunks in the vegetable mixture, gently stir, then poach for 3-4 minutes"? Adica ce trebuie sa-i fac pestelui?

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hallo

M-am adunat si eu de pe drumuri

Zuzi nu fi trista Da sa nici nu te astepti sa slabesti f mult daca mananci mai putin corect

Delia bine ca a trecut si ziua. Sa sti ca si eu mai patesc in ziua de examen

Lai felicitari!!

Claudia nu stiu ce sa zic ca n-am trecut prin asta. Al meu a fost educat de la inceput sa merga sigur afara Glumesc si eu

Fetelor poate scrieti si voi in paranteza ca si Lai cat ati slabit fata de sapt trecuta sa va felicitam

Meniul meu de azi:
D: terci de ovaz
P: 200 g branza de vaci, jumatate de paine de secara cu oua fiert
C: dovlecei umpluti cu carne in sos de tomate si gratinati cu un amestec de oua cu smantana
Intre mese: morcovi, mar, seminte de floarea soarelui si migdale

Sport: 35 de min. alergare

la toate in parte

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Lai: to poach se refera la a cali, sau a fierbe un aliment la foc mic. Poached egg de exemplu e ou fiert in apa. Poached fruit se refera la fructe inabusite in oaresce lichid. Poached tuna se refera la inabusit/ calit usor pestele.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Anda, multumesc mult. Asadar a fierbe la foc mic. (ca eu nici in romana nu stiu ce inseamna "a cali", adica stiu ce gust are varza calita de exemplu dar nu stiu cum se caleste mancarea - ca sa vezi cata experienta culinara am da' las' ca invat eu )

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Lou la cererea ta spun c-am slabit doar 500 gr. In rest ai perfecta dreptate.

Delidana nici eu nu pot vedea filmuletul postat de tine si tare m-ar interesa. In alta ordine de ideii las-o mai usor cu stresul ca oricum iei toate examenele cu 10 . Sanatate multa si somn usor.

Claudia si pe mine ma bate gandul sa-mi iau o zambila. A dat Gabi tonul pe subiect.

Gabi, Caro unde-ati disparut??? La o Eugenie???

Lai felicitarile mele. Wow ! 2.2 kg e o performanta notabila.

revin.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Imi pare rau ca intru iar pe fuga, dar dimineata nu mergea DC-ul la mine iar acum am scris un mesaj lung si cu un ochi la Lilly l-am sters..minunat! Ma grabesc sa o pun pe Lilly la nani si apoi sa-mi termin ceva pentru serviciu.

Ptr raport: 85 kg (-1.2 kg).

Lai, wow! felicitari!

Cristina
te pup!

Carmen, ce-ai mai bucatarit? Cred ca te-ai invatat cu intrebarea mea..dar eu imi fac poftele cu meniurile tale (macar imaginar)

Zuzi, nu fi necajita ..juma' de kil e foarte bine! Trimite-mi adresa ta de mail pe PM si-ti trimit niste poze.

Tzuni, cum va mai simtiti? Sper ca nu i-ai dat si pisicutii raceala.

Delia, sper ca te simti mai bine!

Ruxandra, arunca cu o baclava si aici

Mik, Daniela, Gusta, Dordia, Ioana, An-k, Khristin, Sabina si restul fetelor va pup!

Meniul meu azi:
- un crumpet cu branza
- salata de fructe
- un sandwich cu ou si putina maioneza
- un mar
- o farfurie mare cu supa cu galuste
- un iaurt
-o portocala si un kiwi
-un biscuite WW

Mergi la inceput

Meniul meu de azi:
7:30 un iaurt natural, un kiwi
10:30 doua sardine, o bucatica de paine integrala, supa-crema de morcovi cu iaurt si patrunjel
12:30 un sandvis mare din paine integrala cu pate de gasca, branza, mustar, pasta de ardei, masline, rosii si castraveti; 35g nuci cu stafide si merisor uscat; o piersica
13:30 o cafea mare cu lapte
mai am morcovei si un sandvis mic asemanator cu primul

Aseara nu am mai mancat cina dupa sala, am cazut in front ; insa am mancat o piersica si niste nuci inainte.

Sport - aseara 15min bicicleta + 15min eliptica + 25min pe banda (alternat mers cu alergat); azi-dimineata la fel + abdomene, si am mers pe jos 50min pana la scoala.

Ruxi

Zuzi, Anda, Lou, Daniela, Delia, Crystina, Tzuni
Tzuni pentru cele patru perechi de pumni stransi - ai fost o dulce

Vik, ce imaginatie ai, jos palaria Ma bucur ca a iesit asa de bine petrecerea. Si pentru golul lasat de plecarea alor tai. Cand a fost mama ultima data la mine, dupa ce a plecat nu am schimbat vreo doua zile asternuturile unde a dormit ea, ma duceam dimineata si imi puneam capul pe perna care pastrase mirosul ei

Happy

Zuzi, buna ideea cu minciunica, mai ramane sa o si cred

Daniela, foarte dezordonata nu sunt, dar am tendinta asta de a lasa lucrurile pe ultimul moment. M-am gandit la un moment dat si la ce-ai zis tu, ca poate pur si simplu asa functionez eu si e ok. E drept ca pana acum, multumesc lui Dumnezeu, mi-a mers bine si asa. Totusi cred ca viata mea s-ar schimba mult in bine daca as reusi sa imbunatatesc aspectul asta. Chiar si cu mancarea - de multe ori cand ajung atunci in focuri, fiind stresul mare, dau iama in porcarele. Si cu altele.. as evita unele conflicte cu partenerul, care e f. disciplinat si nu prea intelege de ce functionez eu asa, si-l stresez si pe el saracul in momentele cu pricina.. si cred ca as avea mult mai mult succes pe plan profesional. Acum in mod special cred ca asta e unul din motivele principale pentru care imi este asa de greu sa-mi termin teza de doctorat. Cand am proiecte mai mici, cu data limita clar stabilita, mai e cum mai e, dar cu asemenea proiect si fara o data limita clara, o cam lungesc.. Teoretic stiu ca ar trebui eu singura sa mi-o impart in bucati mai mici si sa-mi stabilesc date limita pentru ele.. practic chiar si acest pas il tot lungesc si-l aman..

Anda, bun venit in club Poate impreuna ne mobilizam si lucram la ameliorarea stilului de viata si din punctul asta de vedere

Delia, felicitari pentru examen si-mi pare rau de episodul de azi-dimineata. De la stres probabil, nu? Cum zice Zuzi, las-o mai moale, ca la examene oricum faci bine si sanatatea-i mai importanta

Crystina, super raportul!

Cristina, tu pe unde esti? Hai lamaitele!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dragelor, sufar: imi merge netu ca

Nu m-am ascuns,mai sufar greu din lipsa de timp, organizare, somn (desi dorm 7 ore pe noapte), de oboseala si frig! Cred ca-mi lipsesc ceva minerale sau vitamine, oricum n-am timp ca sa ma caut si iaca sufar...astept sa vina vara.

Tocmai ce am venit de la sala, am cam rarit-o dar nu ma las de tot,merg cam de 2-3 ori pe saptamana. De slabit merge greu, mi-au intarziat musafirii si nu am ce sa fac...foamea ma distruge...si din pacate, chiar daca nu mananc prostii, mananc destul de dezorganizat...da'nu ma las!

Gusta, musai trebuie sa-ti cumperi pantaloni de la noi acum e asa o mare cautare de acesti pantaloni, incat dam ture si la second da de gasim noroc ca eu am o pereche, mi i-am luat pe cand inca lumea nu se dumirise cum sta treaba cu si am dat io avere pe ei, dar nu era criza si eu tocmai primisem un bonus de la job

Dragelor, merg sa ma pregatesc de culcare ca-s terminata, am facut un Pilates de mi-a iesit pe ureki, nu alta!

aaa, raport: 62.5 (-100 de grame)

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

raport: 67.00 kg
Delia felicitari pentru reusita examenului. Tu esti la zi? Examenele le dai pe calculator? Te intreb pentru ca eu asa am sa dau si este ceva nou pentru mine. Sper doar sa ma descurc. Pe mine ma streseaza faptul de a fi conditionata de timp in ce priveste raspunsul la intrebari.

Felicitari fetelor care au slabit.
Daca imi este permis, as vrea sa o intreb pe Crystina : tu slabesti atat de mult (daca nu ma insel saptamana trecuta ai slabit 2,2 kg, acum 1,2 kg) cu meniurile pe care le postezi, sau faci si sport ? Te intreb pentru ca esti o fericita. Eu daca as manca ca tine cu certitudine m-as ingrasa. Sper sa nu intelegi cine stie ce, dar sunt chiar mirata: maioneza, paine cu branza, supa cu galusti. Sunt alimente care teoretic nu ar trebui combinate pentru a da rezultate intr-o dieta de slabire. Pentru mentinere da, nici o problema. Inca odata te rog sa nu te superi, este pur si simplu curiozitate.

Meniul meu nu-l mai postez pentru ca este neinteresant, si fata de meniurile voastre.... sigur m-ati "certa", asa ca mai bine nu-l postez.

Pupici tuturor fetelor, fara exceptie

Mergi la inceput