Nou stil de viata (248)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Violeta nu ma supar Nu fac sport exagerat..jumatate de ora pe banda/zi. Eu mi-am propus sa mananc orice (bine eu sunt cu WW si pot manca de 22 de puncte pe zi care se calculeaza in functie de nr de calorii si gramajul grasimilor saturate) si eu personal nu tin cont deloc de grupe de mancare care nu trebuie sa se amestece unele cu altele. Singura chestie este ca portiile mele sunt mai reduse..de exemplu, un crumpet este cam cat o jumatate de felie de paine, branza de pe pe el nu e mai mult de o lingurita rasa, un sandwich de obicei la mine e facut dintr-o singura felie de paine neagra, oul e fiert si maioneza nu e mai mult de jumatate de lingurita, iaurtul e un iaurtel mic ca din ala pentru copii, iar supa e supa (chiar nu te ingrasi de la doua galusti).
Nu mananc dulce deloc in timpul saptamanii (in afara biscuiteilor WW care-s facuti din ovaz si seminte) si cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor

LA raport: 96.5...nu e cine stie ce...dar ma astepta la mai rau...deci...cateva sute de grame...e ok pr we cu abateri pe care l-am depasit.
Nu stiu ce sa ma fac in we cand gatesc si sigur gust si eu din ceea ce fac. Dar imi propun sa ma abtin...si vad ca imi iese din ce in ce mai bine.

Meniul de azi:
Dimineatza....un corn chior
Pranz: ficatei la tava cu rosie
Gustare : 1 banana+ 1 mandarina
Cina: 2 felii sunca cu o gogonea
Apa 2 l

HAppy...nasol cu lovitura...dar trece, iar cu sefu' ce sa zic...stiu cum e...am trecut si eu pein ceva asemanator.
DAniela...ms mult de sfat, si incerc cat de cat sa mananc ceva dimineata...dar lactate (iaurt) exclus pt ca ma deranjez la stomac daca il mananc dimineatza.
Tzuni...de visat nu am apucat...ca fu scurta noaptea...si cum m-am culcat...asa m-am sculat....so...nu mai am timp nici sa visez.
Puskin...maaama ce gura as deschide...dar...ma abtin...ca sariti cu bicele pe mine.
Hcclara...asa e cu olitza....mai bine lasa-l pe el cand va vrea...ca daca il fortezi...prinde ura. De ce nu incerci cu reductor de WC? Poate ii place mai mult decat olitza? Noi facem si la wc si la olitza....depinde de chef.

Felicitari fetelor care au slabit! Si...felicitari scolaritelor...pt examene!

Sor'meo...si eu am tinut WW si a dat rezultate bune...dar....eu am tinut foarte tare si la regulile de combinatii intre diversele alimente.
Acum...pur si simplu nu am timp sa imi transfer info de pe celalalt calculator ca sa pot sa incep iar ww. Dar...sper ca in we sa reusesc.

Acum va poop ca merg la dus si apoi la nani!
Somn usor !

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Intru repede...

Mancarea de azi:

07.30- 75g somon la cuptor, 30g ficat de cod, 15g seminte de in
13.00 - 50g feta, 150g salata verde, 20g ardei rosu, 1 lingura ulei de masline
14.30 - 50g alune de padure
17.30- 8 masline verzi mari
20.00 - verzituri (morcov, salata, varza, ardei, castravete) cu ulei de masline, putina carne de miel (estimez 50g), o chiftea turceasca plina de grasime, 50g migdale

Total 1,432 calorii

La total nu am adaugat verziturile si chifteaua.

Am mancat cam mult dar am rezistat eroic la paine turceasca si baclava. Nici vin n-am baut....

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Daca v-a urmarit melodia de la Nescafe intr-un mod placut ori nu, ca neobservata nu trece nah ca am gasit-o:

Lai eu dorm in patul mamei acum. Zuzi revin cu meniurile chiar de azi:MD:suc facut in casa dintr un grapfruit, o portocala rosie si una normala, cafea fara cofeina, lapte slab, citeva alune si juma de bananaP:ciorba de legume(ceapa inmuiata intr-o lg de ulei, citeva bucati nde piept de pui trecute si alea prin ulei inainte ceepei, stins cu suc de rosii, pe urma am mai pus zucchini, telina, pastrinac, morcov, un sfert de varza)G:un pahar mare bloody mary fara alcool dar bine picant(peste 4 cuburi de gheata se pune putina sare cristale mari, piper, se stoarce citrone -nu lamiie ci ala verzui cred ca asa-i zice-, se amesteca bine sa se intergereze pe acolo aromele, pe urma citeva picaturi de tabasco in fct de gust, vodka s-ar pune acum dar nu e cazul:) si pe urma suc de rosii). Mi se pare gustos, sanatos, tine si ceva de foame, chestiile picante cica ar accelera pe acolo niste chestii in alte slabitului, nu prea cred io, dar ma rog imi place asa.C: un file de somon uns cu niste condimente( f putin ulei de masline, mustar cu boabe de mustar, condimente multe si nu neaparat alea tipic romanesti ma mai inspir si eu de prin alte bucatarii ori usturoi pisat, ceva lamiie ori cumpar d ela pescarie un sos pt marinada ori il cumpar deja marinat numai ca il mai sterg ca are de ob prea mult)folosesc putin din asta cit sa dea gust si sa ma ajute sa pot frige pestele la tigaia gratar fara sa se lipeasca. Pe tigaia incisa bine, pe urma dau la foc mediu si cam in 8-10 min iese excelent de bun. Alaturi cu o portie sanatoasa de spanac(iau din ala congelat, il inabuesc cu putina apa ori ceva lapte slab, pun ori usuroi ori muskatnuss care cred eu care ar trebui s afie nucsoara, se pune f putin cit un vf de cutit).Desert: un activia in care am strecurat si vreo 5 alune.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna seara.
am ramas in urma rau tare. imi cer scuze ca nu am mai intrat dar am inceput examenele si nu am mai avut nici gand de slabit.
dimpotriva, am pus inca 2 kg pe mine. cata rusine.......
merit pusa la zid.

va intreb si eu ceva. e de rau daca mananc cate o lamaie zilnic?

va pup.

sa aveti o zi cu mult "bun bun"

viitoare , te DD

finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Vik mersi de meniuri si melodie.

Meniul meu de azi:
Ora: 8:00 – Coffee cu cream + o cana de ceai roibos
Ora 9:00 – o chifla mica cu o felie de ham (35 cal ) + o felie de branza mozzarella
Ora 10:00 – o tangerine + 500 ml apa + 10 almonds
Ora: 11: 00 – 15 morcovei + 500 ml apa
Ora 12:30 – orez brun cu piept de pui si vegetale (bκte de telina, morcovei & ardei verde) sote
Ora: 2:00 – 500 ml apa + un pumn de alune mixte
Ora: 3:45 - o chifla mica cu o felie de ham (35 cal ) + o felie de branza mozzarella
Ora: 19:00 – salata verde cu ridichi, ceapa verde, castravete si ½ conserva de tuna

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Si pentru ca tot eram in zona m-am gandit sa deschid un nou capitol. Asadar va invit la Cap.249

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput