Nou stil de viata (248)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Am intrat repede la raport. 101.2 Vad ca tot a mai scazut ceva cu toate ca nu am fost asa de cuminte!

Meniul de azi:
Dimineata: Cafea fara zahar, cu lapte degresat, un english muffin integral la toast cu o lingurita de peanut butter
Gustare: morcovei
Lunch: tuna, castraveti, balsamico
Gustare: iaurtel degresat cu seminte de in pudra
Seara: salata, un pic de piept de pui la teflon

toate frumoasele, fug inapoi la munca sa nu vada shefu' ca stau pe net ca apoi chiar zice ca sint nesimtita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare! si la mine merge greu netul, am crezut ca am vreun virus...

Sanatate multa nuciosilor mici si mari!

Anda, greturi ai zis? o fi ceva acolo asa???
Hopes ti-am vazut pozele, frumosilor!!!

Azi am fost la vaccin, a fost bine, putin plans, dar tare ma bucur ca am scapat si de asta! l-am intrebat ce sa fac ca nu scapam de pampers, nu vrea si gata, nu mai stiu ce sa fac, a zis sa las copilul in pace, ca nu e pregatit inca, si sa astept vara! Mai fetelor, da mi-e rusine, copil mare cu pampers la kür, nu face nici macar caca in olitza, si cand ma gandesc ca mergem la gradi!

Vecina mea a cam terorizat-o pe fiica-sa cu olitza, a pus-o ft devreme, a facut o perioada, dar apoi nu a mai vrut fetita sa faca caca deloc, tine in ea cateodata si 5 zile...a incercat mama-sa toate metodele, cu kiwi, lactoza, prune uscate, sucuri, clisme nu mai stie ce sa faca...nu vrea fata si pace! face odata la 4-5 zile! si are aproape 5 ani!

Gabi , Luca s-a trezit la 6.30 azi dimineata, eu i-am zis sa se culce ca e noapte si mi-a zis pe nemteste "sub nici o forma nu se culca" , (asa ma distrez cand aud ca vine cu noi cuvinte), dar eu nu-mi puteam tine ochii deschisi de somn.
Zuzi nu mi-am luat zambila inca ca n-am gasit sambata la Metro, si nu reusesc pana in we sa merg, dar atunci imi iau si zambila si narcise, ca in fiecare an imi iau in fereastra de la bucatarie!

pt raport -300 gr!

pup fetele toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Raport: 70.8kg (-2.2)

Revin mai incolo.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Claudia: de la muci imi e greata. La cat de greu am ramas insarcinata prima oara (cu tratament si monitorizare permanenta a durat 2 ani)ar fi ceva ca acum, cu anticonceptionale, sa fie asa usor. Nu mai vreau inca un copil, dar daca ar veni asta e . Bine ca ati scapat de vaccin.
Lai: felicitari!
Eu sfaturi cu dormitul mult n-am ca a mea asa s-a nascut - e dotare in pachetul de baza, n-am facut noi nimic. In vacanta de iarna si daca o culcam la 9.30 mai devreme de 11 nu facea ochi. Iar Carina, in weekend si daca se mai trezeste uneori mai devreme ()8.30-9) nu iese din camera ei - n-am idee de ce - sta si se joaca, se uita prin carti (n-are calc sau TV in camera).

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Raport: 70,5kg.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello ladies!

M-am straduit sa va mai citesc din urma, dar ati scris, nu gluma, imi trebuie o zi de concediu ca sa citesc tot.
Treaba cu slabitul se pare ca merge la mine in ultima vreme, de cand cu jurnalul alimentar sunt mult mai constienta si mai atenta la ce bag in gura, asa ca la sedinta de aseara cu nutritionistul am descoperit incantata ca aveam 85 kg fix! Ma si mir, ca ma simteam asa umflata din pricina problemelor lunare, ma asteptam sa fiu mai grea. Asa ca am venit sa ma laud la voi...
Chestia care m-a bucurat tare este ca aparatul indica o scadere cu 1.6kg total din care 1.5 din masa de grasime, asta fiind o validare a modului in care am mancat toata saptamana.
Va pup si va doresc spor la toate, in special la slabit!

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Donna: felicitari! Nu atat pentru slabit ci pentru ca ai ales sa o faci organizat .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Multumesc Anda!
Sunt multumita de mine dar parca ma si tem, mi se pare ca de acum ma va presa rezultatul bun de saptamana asta si nu vreau sa devin obsedata de cantar sau de numarat calorii.
Trebuie sa spun asta: nu am o dieta stricta, nimic scris, doar cateva principii mari si late ce trebuie urmate si in rest multa libertate de decizie. Adica sunt oarecum singura in lupta cu demonii proprii. Dar de, eu i-am creat, eu trebuie sa-i inving.

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza: Pentru Raport: 87 kg.
Sunt tare sucarita pe mine. Cred ca mi se trage de la portii sau poate de la faltul ca mi-am mai permis ctae ceva dulce crezand ca am loc datorita caloriilor arse pe banda dar de fapt n-au ajutat deloc. Si poate si mierea din ceaiurile de ieri n-a fost chiar asa buna. Si n-am mai baut atat de mlta apa cum obicluiam si uite unde-am ajuns. SUnt tare sucarita, asa ca azi am luat-o dinou pe baut ala sistematic (cand mi-e foame) si chiar si ceaiul ca sa ma incalzesc il beau fara nimic) Nu miere, nu lamaie.
Am o pungutza de biscuiteti (23 gr. = 100 cal) dar am s-o tin pe birou pana slabesc cel putin 2 kg. Si daca nu slabesc atunci am sa ma uit la ei mult si bine.

Imi cer scuze ca stric atmosfera pe subiect cu starea mea. Va pe toate si felicitari tuturor fetelor care au slabit.

Donna despre ce principii vorbesti? Ceva meniuri?

Hopes daca nemancatul seara te-ajuta pe tine atunci felicitarile mele. Eu inca mai mananc dupa ora 18. Poate la vara o sa fie mai bine.

Sper sa reusesc sa pierd cele 5 kg propuse concursul acesta cu toate ca sincer la cantarul de azi nu ma vad prea bine.

Vik putina motivatie poti arunca si la mine? Si poate si ceva meniuri?

revin.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Mi-a fost foarte rau dimineata, m-a apucat pe drum, in troleu imi venea sa vars, aveam nevoie la buda si in acelasi timp simteam ca-mi pierd cunostinta. 3 in 1, ce sa mai. Norocul meu ca stiam o farmacie in apropiere si am luat niste pastile, vreo 4. Am uitat sa-i spun farmacistei ca ma duc la examen si cind am ajuns in sala ma uitam la calculator ca la ceva de pe alta planeta. In fine, l-am luat cu bine si acum incerc sa-mi revin din starea de somnolenta.

Zuzi, nu fii suparata, -500g/saptamina e bine, gindeste pozitiv!

Lai, succes cu bursa!

Puskin, uite asa stau , numa' bine sa incapa baclavalele.

Tzuni, bravo pentru proiect.

Gusta, la incalzire si exercitii de intindere nu se fac miscari bruste, uite, ceva de genul asta

.

Exercitiile astea sint bune mai ales dupa efortul fizic pentru ca sint mai lente.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput