Nou stil de viata (248)
Raspunsuri - Pagina 15

mihaser spune:
Salutare!
Ruxi si gusta multumesc...chiftelutele sunt la cuptor!
Lai multumesc! Ma simt mai bine! Azi am fost chiar vesela...ce ti-e si mood-ul asta...mousse-ul l-am facut de pe net
pt fiecare ou, 1 lamaie, 1 lingura de zahar. 1-2 foi gelatina, 1 dl frisca pt fiecare ou.( 4 oua,4 ling zahar, 4 lamai, 4 dl frisca de explu)
se freaca galbenusurile cu zahar la bain marie, se adauga albusele spuma si se continua la bain-marie, se adauga coaja rasa si zeama de la lamai, se mai lasa la bain-marie pana e gros bine rezultatul ( oricum e mai bine sa fie fierbinte amestecul) se adauga gelatina ce a fost in apa rece in prealabil. se lasa la racit, si cand e rece se adauga frisca.
eu servesc aceasta spuma de lamaie cu bucatele de *krantz* facute din migdale si zahar ars. dar se poate si susan cu zahar ars, sau ceea ce va place
eu as pune mai putine lamai daca sunt limes...ca iese prea acru...frisca poate fi light...vara e excelent...cred ca o sa iau ceva sirop de cocktail si frunze de menta ptr decor. O sa ne spuna Carina ce parere are ca ea e experta!
Am oferit si vecinei o portie si a spus ca e super.
Eu stagnez la aceasi geutate...se pare ca nu voi reusi sa slabesc luna asta 1 kg, dar de luna viitoare ma duc la sala...o sa iau si ceva gel ptr transpiratie si o sa trag tare...sper sa-mi rezolv si pb de sanatate...As fi tinut steak diet...dar am renuntat.
Va pup!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

puskin spune:
Zuzi, te si iti mai dau si o
pentru ca te tii de treaba.
Lai, tocmai in ideea de a face lucruri impreuna am fost la bouldering. Acum este vreme urata, e frig...nu e prea frumos sa mergi la munte. La primavara...
Mihaser, sa ne zici daca ti-au placut chiftelele. De mousse-ul de lamaie nu mai zic nimic .

mephala30 spune:
Hopes, mi-au placut pozele, sunteti frumosi cu totii, dar Edi va intrece pe toti, :).
Delia, salut si spor la invatat.
Io ma uit la The Reader.
Crys, imi pare rau, multa sanatate iti doresc!
Carmen cu Iustin si Teodor

Delidana spune:
Carmen, vizionare placuta.
Tzuni, asa deci, tie iti trebuie conditii extreme.
Puskin, am prins-o, ce buna a fost!
Felicitari pentru sport!
Am o foame in mine...cred ca de la stres. Problema e ca n-as minca nimic din ce e in frigider.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Tzuni spune:
Hopes, esti dulcica tare si ai o familie frumoasa tare!
Puskin, eu in relatia mea, cand aveam sa-i spun ceva si nu stiam cand si cum sa abordez problema, ii scriam. Si reciteam scrisoarea si mai adaugam si o modificam...si cand vedeam ca exprima ceea ce vreau la modul cel mai frumos posibil, i-o dadeam. O avea in fata, o recitea de cate ori vroia el, evitam o cearta, ma simteam "ascultata" pana la final.... Sunt avantaje. Pana una-alta uita acolo de probleme si dupa munca arunca inca o baclava incoace si hai sa ne veselim!
Neata Zuzilici. cati ochi ai facut?
Mephala, astept sa-mi spui cum ti s-a parut filmul.
Delia, sper ca nu te-ai culcat! Ca doar ai dormit pana la 11!
Stiti ca v-am spus ca de ani de zile ies cu un tip la filme. Ei bine, in we asta avem program: eu, el, Meri si nepotelul lui (putin mai mare decat Meri). Mergem impreuna la un loc de joaca. Sa vedem cum va fi....
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

louisea spune:
Sunt mai bine multumesc de intrebare. Doar "nuci" si eu
Anda, Zuzi, Hopes, Tzuni si Afrodita sanatate si voua!!
Lai suna complicat de zici tu acolo despre tango
Sa nu te simti vinovata ca ai mancat un patratel de cioco si ai baut niste cola. Atata timp ca nu e f des n-o sa se simte, si nici sa devi frustrata nu-i bine
Gusta s-o stapanesti sanatoasa si la cat mai multe calorii arse pe ea!!
Ruxi ce rapida ai fost!! Pana am ajuns acasa tu ai ajuns la Istambul
Delia bafta maine la examen!! si sa vi cu o nota buna
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

gusta spune:
Tzuni mai recomanda niste filme,poti sa imi trimiti si PM ca sa nu se supere fetele ca discutam de altceva.Si cine a mai vazut filme imi poate recomanda ca vreau sa imi gasesc o noua pasiune
.
Marilena si Mara Augusta

liris spune:
Marilena, am vazut eu "Burn after reading" si "21". un B ptr fiecare.
Lai, abia acum o zi am descoperit ca am si eu poze de la tine. eu, cum am spus, te vazusem putin in filmul tvr despre studentii romani de la berkeley. arati tare bine, mi-a placut rochia, mi-a placut ca ai avut o groaza de fun, rizi in toate pozele. ai niste brate foarte frumoase s adica au venit si citiva colegi din US am vazut? pina in Ro? waw!
voiam sa va recomand site-ul de outlet-uri a lui zappos. 6pm.com. e foarte bun.

Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Tzuni mai recomanda niste filme,poti sa imi trimiti si PM ca sa nu se supere fetele ca discutam de altceva ![]() ![]() Marilena si Mara Augusta |
Gusta, uite aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128676&whichpage=8
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128676&whichpage=3
Gabrielama, n-ai incercat s-o culci mai tarziu pe Mara sa doarma mai mult dimineata?
_
Tzuni

dordia2000 spune:
BUna seara fetelor!!!
In primul rand meniul:
Dimineatza : o chiflutza cu seminte
Pranz: 250 gr ficatei la tava + 1 rosie
Cina: 3-4 chiftele + 1 gogonea
Apa: 2 l cel putin, si as fi mai vrut un iaurt...dar nu mai intra ca ma simt full.
Daniela sunt constienta ca in principiu aveti dreptate cu faptul ca mananc destul de putin. F.Rar mananc dimineatza, din lipsa timpului (prefer sa dorm 15 min in plus), Pranzul e masa principala...iar cina...e si ea...mai ciugulita...mai chinuita....etc.
Stiu bine ca tb sa bag mai multe fructe si lactate...dar am perioade si perioade.
In rest, toate bune "muncim cu drag la imparatie", iar timpul putin care imi ramane dupa servici il dedic in intregime copiilor.
Tzuni...felicitari pt proiect...si abia astept sa imi spuni cum te-ai distrat la filmul dim we...
GAta ca iar mor de somn...deci Noapte buna frumoaselor.
Diana mamica de

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai