Nou stil de viata (248)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Azi m-am trezit la 9 da' mi-era un sooomn, asa ca m-am bagat la loc in pat si m-am sculat la 11. Cred ca vremea de afara e de vina, pe linga faptul ca m-am culcat tirziu.

Ruxi, Daniela, cred ca ideea principala in legatura cu grasimile/colesterolul este ca nu trebuie sa le dai la o parte de tot. Adica sa maninci carne slaba, brinzeturi, oua si nu slanina sau cirnati, sau daca ti-e pofta de astea din urma sa fie asa o exceptie si nu un obicei. Eu de exemplu nu ma dau in vint dupa oua dar maninc din cind in cind pentru ca tin de foame . Brinzeturile in schimb imi plac. Si fructele, alunele, semintele, nuca, etc. Cred ca am fost veverita intr-o viata anterioara.

Aliclara, felicitari ca ai rezistat fara tigara.
Am citit o povestire de Stephen King in care un tip incerca sa se lase de fumat si s-a dus la o companie care promitea sa-l ajute sa faca asta. Rata de succes era de 98%. Dupa ce a semnat omul contract cu ei i-au spus ca la prima abatere o pun pe nevasta-sa la socuri electrice (nu foarte mari, doar asa cit s-o sperie), a doua abatere ii fac copilului o vizita la scoala si tot asa, tot felul de pedepse din ce in ce mai drastice. Cineva il supraveghea in permanenta si se stia cind trisa.
Tipul a trisat de vreo 2 ori dar cind a vazut ca aia chiar se tin de cuvint n-a mai indraznit. Dupa ce s-a lasat de fumat a inceput sa se ingrase. A fost chemat la firma respectiva si i s-a spus ca daca trece de o anumita greutate urmeaza pedepsele. Asa a inceput omul sa mearga la sala si a ajuns sa arate si sa se simta super. Era supravegheat din cind in cind iar cei de la firma ii puteau cere sa vina la ei cind vroiau. Asa il tineau tot timpul sub control, pe tot parcursul vietii lui - ca sa vezi cum s-a imbunatatit calitatea vietii. Omul a invatat sa-si aprecieze mai mult familia (doar la gindul ca li s-ar putea intimpla ceva i se facea rau) si sa redevina un tip activ si sanatos.
Mie mi s-a parut foarte interesanta povestea.

Lou spor la treburi.

Carmen,

Tzuni, cum a fost in weekend?

Gusta, bravo pentru activitatea pe bicicleta. Nu uita sa faci incalzire inainte si exercitii de intindere dupa ce termini.

Ruxy, sa faci cu mina la baclavale pentru mine.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare (din butoi)
Asa m-a pocnit o raceala de rahat - ma doare gatul si am "nuci" (ca Meri). Alte dureri n-am dar nasul imi e praf. Carinoasa e la fel asa ca stam acasa in patut - eu imi fac evaluarile pentru serviciu, Carina se uita la filme.
Am citit pe sarite ce ati scris (nu v-ati incurcat).
Ruxi: e foarte greu. Noi am trecut prin moartea soacrei in 2001. Dar poate datorita faptului ca a fost langa ea pana in ultima clipa si stia cat s-a chinuit i-a fost mai usor sa treaca peste. Nu pot sa zic ca nu a suferit sau ca nu mai sufera inca (cu atat mai mult cu cat era o femeie extraordinara) dar a reusit sa treaca fara complicatii de moment iar acum ii povesteste Carinei f multe despre ea (e mandru ca si Carina ii seamana mamei lui). Fii aproape de el, doar asa poti gasi chestia care il va face sa iasa din starea asta.
Lou: cum esti:
Marilena: succes si ia-o incet.
Meniul de azi:
baked oats (de secara) cu lapte si visine, miere si scortisoara
ciorbita de pui cu legume si iaurt
tortilla cu peste la gratar si salata de rosii/ castraveti/ ardei
Daca am chef imi fac serbet de iaurt - pe mine ma ajuta recele la durerea de gat

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Salutare!

Suntem si noi in trendul "Nou stil de viata", in sensul ca avem (iar) "nuci". Multi. Si eu si Afrodita. Si aseara am vazut ca stranuta si matza

va doresc sanatate multa, dragi bolnavioare!

Delidana, ai vreun numar de tel de la intreprinderea aia? taaaare m-ar interesa si pe mine!

Am inceput saptamana bine. M-au sunat niste oameni importanti care au nevoie de mine pt un proiect f frumos. M-am bucurat ca nu m-au uitat si ca mi-au dovedit ca sunt buna in ceea ce fac

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Si noi suntem cu mucii pana la brau.
M-am saturat sa-l tin acasa. Si sa-mi iau medical dupa medical.

Am 65 kg. Si sunt in continuare in razboi cu kilele mele. Tre' sa mai vad niste poze cu Mephala, ca ma stimuleaza.

Va pup fetelor.
Mai revin. Am reusit sa pun si eu ceva poze noi la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Buna dimineata

Lou, Tzuni, Hopes, Mihaela, Crystina, Anda, multa sanatate!

Tzuni, felicitari pentru proiect Povesteste-ne mai multe

Marilena, bravo pentru bicicleta! Cate calorii arzi in 15 minute depinde foarte mult de intensitatea la care lucrezi. Eu acum ard intre 115 si 140, o programez la nivelul zece si ca vreau sa-mi ajunga pulsul la 154 (are senzori pentru puls), si de trei ori in cele 15 minute ma ridic si pedalez cate un minut "in picioare" - asta imi creste pulsul si ard mai multe calorii. Inainte cand nu faceam intervalele "in picioare" si pedalam si la un nivel mai scazut (4 sau pe acolo) si n-aveam nici "target" pentru puls, ardeam mult mai putin, cred ca sub 80 de calorii in 15 minute. (acum am vazut ca ai inaugurat-o eu zic ca e foarte bine asa pentru inceput, ia-o incet si, cum zice Delia, nu uita de incalzire, stretching; in timp mai cresti cate putin intensitatea si peste trei-patru saptamani cred ca poti sa introduci si intervalele de care ziceam daca poti s-o faci in siguranta - pedalele au catarama sa-ti poti fixa picioarele? - si daca e ok cu spatele; si apropos de asta - ai discutat cu un medic sau terapist fizic despre ce program de sport ar fi ok pentru tine avand in vedere problemele cu spatele?)

Delia, bine ca ai mai scapat de un examen, tinem pumnii in continuare!

Dordia si Violeta, felicitari pentru decizia cu sala, sa va bucurati de orele astea dedicate voua!

Ruxi interesant cu bouldering. Sotul tau e catarator si in natura? Si/sau ii place sa mearga pe munte? Dar tie? Drum bun la Istanbul!

Mihaela, tare bine suna mousse-ul si cred ca intra la categoria deserte "light", nu?

Zuzi, n-am facut poze la festival. Dar ne-a placut asa de mult ca am demarat cercetari ce festivaluri mai sunt prin zona anul asta si am ochit deja unul in luna martie la Austin si altul in mai la New Orleans, si-acolo vom lua aparatul foto

Daniela, toate cursurile au fost de tango (si de milonga; milonga inseamna si un alt fel de dans, inrudit cu tango dar cu ritm mai rapid - la asta ma refer aici; inseamna si "seara dansanta de tango"). In fiecare curs s-a pus accentul pe un alt aspect al dansului, sau pe anumiti pasi/figuri. Uite cateva exemple: volcadas; sacadas; ganchos; schimbari de directie; miscari "piperate si jucause"; diferite stiluri de a dansa tango; muzicalitate; miscari in afara axei in "close embrace."

Hopes, sunteti niste frumosi, iar baietelul tau e extraordinar, un ingeras de revista - are niste "poze" mortale, cand sta cu capul in maini si/sau cand priveste ganditor in zare

Meniul meu de azi:
8:00 un iaurt natural
9:00 o cafea mare cu lapte, o banana
pranz - tortilla spaniola cu o bucatica de branza si niste pasta de rosii din tub; o salata de arugula cu ulei de masline, otet balsamic si mustar
cina - supa-crema de morcovi cu iaurt; doua sardine
altele - mar, 35g nuci mixte cu stafide, morcovei

Nu am fost azi dimineata la sala, dar vreau sa merg diseara inainte de cina.

Ieri nu am mai mancat salata cu branza si iaurtul Activia.
In schimb am mancat o jumatate de patratel de cioco neagra cu martipan si am baut o cola light

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

M-am strans de pe drumuri.

Anda sanatate si sa treaca repede raceala.

Tzuni felicitari pentru proiect.

Hopes vazut micul dj si pe mami.

Mai revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!
Va scriu de la servici, pe fuga ca vreau sa plec.
Mi-a luat o gramada sa va citesc. Aveti un spor de invidiat.
Din pacate o sa intru mai rar (nu ca as intra foarte des in comparatie cu voi), ca trebuie sa ma pun serios pe citit pentru examene.
lai .
Carmen sanatate pentru baietel. Bine ca nu a fost mai grav.
Delia bafta in continuare la examene.
Gusta felicitari pentru bicicleta. Sa o folosesti cat mai des. La mine nu a tinut, m-am plictisit repede si am dat-o. Tot sala imi prieste.
Gabi mersi
Felicitari pentru party-ul de sambata. Se vede ca a fost week-end. Sa o tineti tot asa.

Acum va las, poate mai intru si de acasa, in functie de cum imi merge net-ul si de timpul disponibil.
Daca nu, oricum ne vedem maine la raport.
Pupici la toate fetele, fara exceptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara doamnelor,

Va salut din Istanbul! Am ajuns la timp sa pot merge repejor la sala din hotel sa imi fac antrenamentul, iar acum muncesc si il astept pe sef sa apara sa incepem discutiile .

Delia
, arunc o baclava acum, deschide gura !

Gabriela, mersi. Nasol cu Mara ca nu doarme. La mine sotul e asa, la 6 face ochi .

Tzuni
, pup fetele nucioase. Zi-ne de proiect!

Lai, sotul e iubitor de munte, bouldering in natura n-a facut inca si sper sa nu se apuce. Experientele mele pe munte au fost cam nasoale...nu pot sa zic ca imi place.

Lou
.

Vik, te astept ca pe painea calda sa ne povestesti ce si cum .

Anda, mersi . M-ai omorat cu tartele alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buan dimineatza dragelor. Se pare ca si pe mine "m-a calcat trenul" azi-noapte ca m-am trezit infundata si cu "chef" de raceala. Cu partea dreapta (spate, umar, gat) anchilozate.

Delia foarte interesanta povestioara ta si motivanta pentru cine poate sa-si impuna.

Tzuni sanatate multa Marei si tie bafta cu proiectul./ Atept detalii.

Anda sanatate multa dragutelor. Parca va si vad pe-amandoua cu ceaiul in mana si cutia de servetele langa voi. Asa as fi stat si eu azi acasa... Va pupic si sanatate multa.

Hopes ti-am vazut si eu "spelndoarea mica" . Multumim de poze. Am remarcat ca de la mami a luat "Praslea" ochisorii.

Violeta spor la invatat.

Lou tu cum te mai simti?

Lai sper sa ne pui poze cu voi cat mai curand. Acum sincer pot sa fie orice fel de poze...

Ruxi bine-ai ajuns la Istambul. Meniul meu de weekend a fost cam asa:
Vineri:
Ora: 7:30 – cafea cu fat free cream
Ora:10:00 – Cafea cu lapte + 2 biscuiti in cioco + o pruna uscata
Ora:11:00 - 500 ml apa
Ora 12:30 - 1/2 cana de supa crema de legume (brocoli, conopida si morcov)+ un sandvis mic cu tuna salad si foi de salata
Cina : salata verde cu 1/2 conserva de somon

Sambata:
MD - un sanvis dintr-o chifla de "ancient grains" cu o felie de ham (35 cal) si una de branza mozzarella + 200 ml shake din iaurt cu miere si fructe de padure
P - piept de pui cu legume (pastai verzi, galbene si morcovei) steam + o felie de tort
C - apa chiara

Duminica:
MD - un sanvis dintr-o chifla de "ancient grains" cu o felie de ham (35 cal) si una de branza mozzarella + 10 masline + o cutie mica de iaurt fat -free Shape
P - ciorba de spanac + o bucatica de friptura cu o lingura de cartofi copti si un castravete murat
C - salata de andive + struguri albi & rosii, cirese si o nectarina

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Lai, sotul e iubitor de munte, bouldering in natura n-a facut inca si sper sa nu se apuce. Experientele mele pe munte au fost cam nasoale...nu pot sa zic ca imi place.
[b]

Hm.. Am intrebat pentru ca m-am gandit ca, daca va place amandorura mersul pe munte, ar fi o activitate in care l-ai putea antrena si care l-ar putea face sa se simta mai bine, si poate v-ar si ajuta sa va 're-conectati' un pic. Dar daca tie nu-ti place, atunci nu e o solutie. Altceva activitate fizica, preferabil in aer liber, care sa va placa si tie si lui?

Lai

Mergi la inceput