Nou stil de viata (248)
Raspunsuri - Pagina 16

lai spune:
Intru si eu cu adrenalina crescuta ca tocmai am terminat si-am trimis aplicatia la bursa (sa-mi tineti pumnii, ca mi-ar prinde tare bine), pe ultima suta de metri - destul de tipic la mine; acu' bine ca le termin, insa m-as baga totusi la ceva program de reciclare sa ma fac mai disciplinata si sa fac lucrurile mai din timp, pe indelete, nu vesnic in al 12-lea ceas si cu stresu' cat casa.. numa' nu prea stiu cum sa ma educ in sensul asta.. vreo idee?
Ruxi Miluieste-te si de mine cu o baclava
Mihaela pentru reteta! Yumi
Liris Mey la brate chiar nu m-am gandit niciodata ca ar fi frumoase, da' daca zici tu, accept complimentul
Da, au venit din America si de prin alte tarisoare - America fiind totusi cea mai indepartata de Romania. Am fost si noi foarte bucurosi; i-am invitat cu tot dragul, dar nu ne-am asteptat sa vina prea multi, stiind ca este dificil. Asa ca am avut o surpriza foarte frumoasa
Lou, Violeta, Zuzi
Vikuleee, pe unde esti de nu vii sa povestesti? Cre' ca e de bine totusi, sau s-a facut petrecerea ca-n povesti imparatesti de trei zile si trei nopti, sau ati petrecut asa strasnic ca acu' sunteti cu totii scosi din lupta
Dordia, somn usor!
Lai

Tzuni spune:
Lai, bafta multa! Iti tinem toti pumnii stransi: doi eu, doi Meri si 4 matza! O sa fie bine, o sa vezi!
Dordia, somn usor. Sa ne spui si tu maine ce ai visat!
Vik, daca nu apari, vin dupa tine! ca vad ca ai luat-o si pe Happy!
Puskin cred ca danseaza din buric pe undeva...
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

vikinga spune:
Guten abend !Multumiri pt felicitari, petrecerea chiar a fost f reusita! Am gasit pe ultima suta de metri si cadoul potrivit, un ipod fitzos de care e incintat si in rest is tare bucuroasa ca am reusit sa string prietenii lui cei mai de suflet la un loc, citiva din alte orase chiar(nu nu a trebuit sa platesc nici un zbor
), am avut ca tema spania, in background fotografii vechi din anii studentiei lui si ce am mai gasit din anii traiti acolo. Mincarea la fel, vinurile se intelege si nush cum s-a facut dar s-a lasat cu multa multa tequila
pe asta nu o planuisem dar se intimpla:) Ai mei au plecat azi si-s cam intoarsa pe dos...uff..
. Urasc despartirile astea si fluturatul batistei, mai ales ca am avut casa plina si acum se lasa linistea. Dar mai ramin prin zona. Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

vikinga spune:
Ah si suntem de azi si in camere diferite si chiar etaje separate, nu de la certuri:) ci ne zapaciram p'aici printre mofturi de copii care vor sa doarma ba acolo ba dincolo, in fine tre sa ne reorganizam
. Dar vreo sapt stau aici ca sa fie dorul mai mare
ori mai degraba sa vad de-s cautata
.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Happy_in_TO spune:
Happy nu este deloc happy astazi
Am avut una din zilele alea care de abia astepti sa se termine! De dimineata mi-a lovit una masina. Nu rau de tot, dar indeajuns sa vad zgirietura in fiecare zi si sa ma enervez... Am decis sa nu o fac sa plateasca. Lucreaza la day care si precis nu are bani de dat aiurea...
Apoi am venit la munca si am gasit un e-mail taios de la sefu' VP. Ma lua la bani marunti pentru un lucru care am uitat sa il fac la timp. Stiu ca va fi cu ochii pe mine cel putin o juma' de an...
Simbata am avut ziua lui Maya, au fost 15 copii, au vazut "hotel for Dogs", un film dragut, de virsta lor. Tortul a iesit ok, le-a placut. In rest am avut pizza si de baut, popcorn si un kindersurprize in timpul filmului. Tortul l-am facut simplu, dar in forma de Sponge Bob, o sa pun poze cind o sa am timp...
Ma duc cu Sarah la gimnastica ca are antrenament... si apoi de abia astept sa ma bag in pat! toate fetele!

Tzuni spune:
Happy, maine SIGUR va fi o zi mai buna!
Vikinga, io nu cred nimik pana nu vad poze!
Am terminat de vazut Vicky Christina Barcelona. Cu greu. E ca o bucata de chec care nu aluneca pe gat Noroc ca-s faini actorii!
Ma duc la culcare si eu.
Noapte buna.
_

Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Neata Zuzilici. cati ochi ai facut? ![]() _ Tzuni ![]() ![]() ![]() |
Draga mea avand in vedere ca impletesc o caciulita care are vreo 85 de ochi(uri) si-am facut vreo 5 randuri....fa si tu socoteala.

Tot asa rau va simtiti? Si Isabella e "nucioasa" dar ma bucura faptul ca de cate ori e bolnava se 'reface" prin somn. Si doarme nu jucarie. Azi s-a trezit la 8:05 si a dormit la pranz vreo 3.5 ore. Sper sa mai doarma diseara.
Tzuni iubita azi a inceput anul chinezesc OX. Ce zic astrele de acest an? Hai ca tu esti tare descurcareatza cand e vorba de gasit astfel de info.

Vik cum a fost petrecerea? Sau inca o ma tii in petrecere?

Meniul meu de azi:
Ora: 8:00 – o chifla mica cu salata tuna + foi de salata + 250 ml apa
Ora : 9:00 – o cana de ceai cu lamaie si miere + o pruna uscata + cafea cu lapte de cafea
Ora; 11:00 – 2 cani de ceai cu lamiae si miere + 23 gr. Biscuiti = 100 cal.
Ora; 12: 30 – un gratar de porc mare cat palma si subtire cat degetul mic (5 mm) + pastai steam, cartofi (noi mici) fierti (3 buc) si rosii cerry (3 buc) + o cana de ceai verde cu aroma de mandarine + 2 tangerines
Ora: 4:00 – o cana de ceai + o mana de alune mixte + 3 morcovei si un cub mic de branza mozzarella
Ora: 5:45 – 390 calorii arse pe banda
Ora: 7:00 – o salata verde cu ridichi, ceapa verde, castravete si ½ conserva de tuna
Cuba 2008
Zuzilici

Zuzilici spune:
Lai tinem pumnii stranzi sa fie bine cat despre problema cred c-ar fi bien sa vorbesti cu lumea din jur sa te "minta" cand e vorba de "due date" si sa-ti de-a cel putin o zi, doua inainte. asa sigur ai sa faci totul in timp util.
Vik mama acum am citit c-a iesit super toata petrecerea. Bravos! si la cat mai multe la fel.
Happy asta-i viata ce naiba sa faci. Si sa speramca si seful are memoria scurta sau te "iarta" mai repede. Bine ca s-au simtit copii bine si-a fost fun.
Tzuni nu-mi vine sa cred ca te-ai culcat fara sa ne spui in ce consta noul proiect.
Crystina voi cum va mai simtiti? Sper ca mai bine.
Mephala ce alte filme ai sa mai vezi?
Am vazut si eu www.imdb.com/title/tt0493464/" target="_blank">Wanted si mi s-a parut ... plin de efecte speciale.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

danielag spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Va las cafea si ceaiuri, ca vad ca m-am trezit prima.
Aseara mergea DC-ul ca melcu' am vrut sa va scriu un pic, dar am renuntat.
Ruxandra, vad ca ai ajuns deja la Istanbul. Sa stii ca totusi din articolul postat de tine nu se intelege ce ziceai. Acolo spune doar ca renuntarea la alimente bogate in colesterol, inlocuirea lor cu alte alimente bogate in carbohidrati prelucrati si renuntarea la alimente bogate in proteine duce la alte probleme de sanatate. Care dupa mine e altceva. Eu stiu ca reducerea consumului de alimente cu colesterol, ceteris paribus, scade colesterolul din sange. Da' important e ceteris paribus in ecuatia asta.
Lai, multumesc de lamuririle despre cursurile de tango. Tin si eu pumnii pentru aplicatia de bursa, pe langa cei 8 de la Tzuni. Si sa stii ca eu te vad ordonata, dupa cum scrii si cum raspunzi fiecareia, asa ca faptul ca te ocupi de ce trebuie pe ultima suta de metri poate nu e o problema de organizare. Sunt multe persoane care sunt mai creative cand se apropie un deadline (io is asa de cele mai multe ori ).
Crystina, ti-a revenit vocea?
aliclara, te-am vazut si eu si arati foarte bine. Felicitari pentru renuntarea la tigara. Cate ore ai pana azi fara tigara?
Lou, spor la organizat concediul. Si sper sa scapi de "nuci" repede.
Delia, mie mi s-a parut foarte trista povestioara cu renuntatul la fumat! Daca trebuie sa ne chinuie cineva familia pentru a ne determina sa facem ceva bun pentru noi... e trist.
Anda si Carina, azi mai stati acasa? V-ati reparat?
Tzuni si Afrodita, cum sunteti cu productia de "nuci"?
Hopes, sunteti niste frumosi! Eu nu va vazusem pana acum!
Violeta, spor la invatat!
Zuzi, un ca te tii de treaba!
Mihaser, am balit aici pe tastatura citind reteta de mousse...
Diana (dordia), nu sari peste masa de dimineata... ia ceva la pachet pentru birou. Eu cand n-am timp sa mananc acasa imi iau un iaurt mic si am cereale integrale (fara zahar) la birou. Dar nu sta nemancata de dimineata!
Vik, foarte frumoasa petrecerea, din ce ai povestit! Mi-a placut ideea cu pozele din tinerete.
Happy, hai ca azi o sa fie mai bine .
Va pup pe toate, mentionate mai sus sau nu. Acum trebuie sa fug. O zi minunata va doresc,
Daniela

Tzuni spune:
Neata!
Danielag, multumim pt cafea. Suntem mai bine, Dar tot cu nuci.
Zuzilici, o sa caut un horoscop sa vedem ce si cum.
sa aveti o zi frumoasa!
_