Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (261)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Neata si de la noi...ca numai buna nu e...

Starea Sarei s-a inrautatit vizibil, tusea e tot mai urata, are si febra, nu mai vrea sa manance si plange. Am dat prima doza de antibiotic, Eurespalul ala e groaznic, mi-e si mila de ea ce greata isi face!

Roxana, Diwana, Tomasa[pup]

Sabina, din pacate am ajuns pe antibiotic, dupa ce am incercat timp de cateva zile in care starea ei nu a fost asa rea, toate remediile homeopate si naturiste, de la Oscilo, Imunorezistan la ceai de ceapa si nuci, ridchea de care vorbeai tu si ale carei proprietati le cunosc si eu! Dar cu toate astea, nu a functionat nimik pentru ca e viral,C a adus virusul, si l-am luat amandoua. Nu am inima sa o mai las sa se chinuiasca asa. Sper ca isi va reveni odata cu antibioticul!

Roxana, ce poze frumoase am vazut eu...Alexandra si Bubu sunt minunati!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

ufff, gabriela ce rau imi pare ca nu sunteti ok. Si iti simt si ingrijorarea....aerosoli nu v-a recomandat sa faceti? febra cat are? Sa va faceti bine mai repede ca stiu ce greu e

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

azi-noapte am citit si am vazut poze minunate, dar numai nelogata, cum ma logam cum se bloca siteul. am apucat cu greu sa o felicit pe Urmy.
A

apreciez efortul si perseverenta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Buna, buna.

Am uitat sa te felicit aseara Urmy matusico, si pe fratele si cumnata ta deasemeni

saru'manaaaaaaaaaaaa....sa le dea Dumnezeu un copil macar la fel de bun cum e Tudor al meu.

Ma gandeam acum...la toti copii nostri. Nici unul nu e rau si nici nu creeaza pb majore. Ce copii minunati avem....si ce sa mai zic de mamici, ce fete bune sunteti/suntem cu toate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Cris iar nu vrea sa manance!!!! Simt ca explodez, si cand mai citesc cat mananca ai vostri.......
Acum a bia a mancat o banana!!! Asta la ora 2.30 si de dimineata un bibe cu lapte cu cereale la 9.30!!!!!

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

asa era si tTudor. Daca te consoleaza cu ceva, e ora 17 si tudor a mancat pana acum doar un cremvursti si jumate de iaurt cu cereale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Urmy ce cremwusti ii dai?? De la ce firma??

Una peste alta am aflat ca sotul nu mai primeste nici bonuri de masa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Andreea, nici Andrei nu a mancat pana acum asa bine, ca doar nu povesteam ceva ce ar face zilnic in mod normal. Cartofi natur nu mananca deloc, ii ascund bine in mancare ca sa nu simta gustul, ziua de ieri a fost exceptie. Chiar incearca, mergi cu el undeva unde mananca lumea, sa vezi daca nu vrea si el . Poate are spirit de imitatie, poate vrea companie la masa, cine stie. Dar nu te stresa si nu-l forta deloc, altfel efectul e invers, ii creezi repulsie.

Roxana, eu n-as lua caine in apartament, la casa e mult mai usor. Acum mai multi ani am crescut o catelusa airedalle terrier, de cand avea2 saptamani pana la 3 ani. ii faceam mancare din 2 in 2 zile, am crescut-o ca la carte, ca pe un copilas. Era extrem de afectuoasa si facea nastrusnicii, dar era cuminte si ascultatoare. Si eu as vrea cand mai creste Andrei sa-i iau un caine. Dar nu la bloc, e foarte obositor sa iesi cu el la plimbare zilnic, sa alerge sau chiar numai sa-si faca nevoile.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Yaia, ne bucuram sa auzim ca Tudor a petrecut pe cinste alaturi de voi. Asteptam pozici!
Andreea, stiu si eu cum este!!! Poate totusi are motivele lui.Ii iese vreun dintisor sau Doamne fereste il paste vreo raceala de are disconfortul asta?
papanash, nu stiu ce parere au celelalte fete dar eu zic sa sunt exagerate preturile. Unde merg eu de obicei, preturile incep de la 15 ron pentru un tuns! Este intr-adevar coafor de cartier dar serviciile sunt bune, iar preturile zic eu acceptabile!
Roxana ce de activitati minunate o asteapta pe Alexandra! Eu de multe ori imi fac mustrati ca nu pot merge si cu Alex atata cat mi-as dori.De obicei ma incumet sa-l car si pe Andrei dupa mine, dar cand vine vorba de teatru, circ sau vreun muzeu, ma las pagubasa. Nu are rabdare si mai mult as stica decta as vrea sa fac ceva constructiv. Din cauza asta incerc pe cat posibil ca Alexandra sa fie prezenta la toate activitatile extrascolare pe care le are la gradinita!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

andreea, fii atenta.
In primul rand faptul ca e slab e f f ok. In ziua de azi grasii au probleme, nu slabii. Nu mai suntem in evul mediu sa calculam bunastarea dupa burta
In al doilea rand, fa un efort de vointa sa nu-ti pese cat mananca. orice doctor asta iti va spune.
oof, ma cheama copii, dar ideea sta e, crede-ma, NU moare daca nu mananca.
gateste impreuna cu el, lasa-l sa puna el cate un ngredient, mananca alturi de el si nu-l baga in seama ce face, lasa-l sa se murdareasca, lasa-l sa se imprieteneasca cu mancarea

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

dar nu deasupra oalei care e pe foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Andrea(Ploiesti). Baietelul meu Andrei a avut un inceput de hidrocel pe cand avea in jur de 4 luni.Am mers la control periodic si in jurul varstei de 8 lui s-a retras singur.
Din cate am vorbit noi atunci cu chirurul(tot la Budimex)am inteles ca operatia este una extrem de simpla. Interventia dureaza in jur de o jumatate de ora iar spitalizarea dureaza doar o zi. Foarte rar apar complicatii! Sper sa nu ajungeti la operatie!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Urmy ce cremwusti ii dai?? De la ce firma??

Una peste alta am aflat ca sotul nu mai primeste nici bonuri de masa!!!!

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

acum i-am dat de la Meda, dar mai luasem unii buni de tot, dar nu mai stiu firma. Sa vad daca stie sotul. Multi sunt impotriva cremvurstilor, eu nu stiu ce sa zic, nu stiu daca au carne sau oase si zgarciuri. Pana una alta ma gandesc ca tot in lumea asta o sa traiasca si el si daca nu suntem din familia nutritionistului Gabriel Andronache probabil tot la fel de prost ca si noi va manca.Oricum incerc sa nu fac excese, ii dau cremvursti doar cand nu am altceva "pentru de dimineata"

Mergi la inceput