Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (261)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Diwana, de-ala, dar i-am schimbat bateriile acasa, cred ca-s consumate de cat se joaca in magazin copiii cu ele.
Andreea ( Ploiesti), ce sa-ti zic, aveti grija cu operatia baiatului, documenteaza-te bine inainte, poate totusi e prea devreme pentru asa ceva. ce dr. aveti ? noi am fost la budimex la chirurgul sebastian ionescu,am inteles ca-i f bun, ne-a si recomandat sa stam linistiti, hidrocelul se vindeca de cele mai multe ori de la sine, la copii.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Sabina
- intru in panica gandindu ma ca de la 9 pana la 14.30 sunt 5 ore si jum, si mi se pare f mare pauza avand in vedere ca el de la 22 la 9 nu mananca.
- mi se pare ffff slab. Nici o pereche de nadragi nu vine pe el. Am concluzionat ca de fapt la stern nu are nimik este doar f slab. Dc il vezi dezbracat zici ca e din Somalia. Un burtoi imens si niste tarloaie de picioare
- a invatat sa scuipe si cum ii dau ceva imediat da afara......
- si ma enervez ca ii fac 3 feluri de mancare si scuipa orice ii dau
- mi se pare ca nu mai mananca nimik sanatos. Oul nu-i place, branzica sa nu o vada, iaurtul abia abia, fructe f putin, legume crude ioc.....
Sa mai continui. Pana acum nu ma inpacientam asa rau, insa acum chiar imi pare f slab.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pinacolada

Yaia- da imi pare rau ca a-ti ratat schiul! mai sunt si prietene din astea, dar .....c'est la vie!
Oricum copilasului i-a placut si s-a simtit bine si voi la fel asa ca: pana la urma tot v-ati distrat!!!

Asa e!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

andreea, fii atenta.
In primul rand faptul ca e slab e f f ok. In ziua de azi grasii au probleme, nu slabii. Nu mai suntem in evul mediu sa calculam bunastarea dupa burta
In al doilea rand, fa un efort de vointa sa nu-ti pese cat mananca. orice doctor asta iti va spune.
oof, ma cheama copii, dar ideea sta e, crede-ma, NU moare daca nu mananca.
gateste impreuna cu el, lasa-l sa puna el cate un ngredient, mananca alturi de el si nu-l baga in seama ce face, lasa-l sa se murdareasca, lasa-l sa se imprieteneasca cu mancarea

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, imi pare rau ca nu a iesit chiar cum voiai weekend-ul. Una peste alta insa pare ca v-ati distrat bine, spune-ne si noua de ce radeai asa tare. Ce eveniment artisitic a fost? Pacat ca a plans baiatul la intoarcere, sigur a fost de oboseala. Macar ati dormit toti tun noaptea.

A iesit bine, mai ales sambata cand m-am trezit la 4:30, odata cu Tudor, eu dupa vreo 2 ore de somn!
Pai eu mai stiu de ce radeam, Rox? Am postat de mult, am si uitat ce v-am scris...mai, eu am probleme cu memoria in ultimul timp...o fi ramasita de la gravidoshenie...sau batranetile?
Am fost la celebrarea Anului Nou chinezesc, intr-o piata din Helsinki, cu teatru de papusi, tobe, dans traditional chinez, transmisie din China...am pierdut insa focurile de artificii, ca ne-am intins cu masa de la restaurant...

Edit: e vorba de 16:30, ma referam la somnul de pranz!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

adimercedes, ma refeream la faptul ca pe masura ce crec sunt tot mai pretentioase si in pas cu moda. Alexandra mea nu pleaca la gradi daca nu se da cu gloss pe buze,cand ajunge la buni da iama in colectia femeii de farduri si nu iese din camera pana nu este aranjata ca la carte. Avem o colectie intreaga de gentute,bentite, bratari si coliere. Cand pleaca afara se asorteaza din cap pana in picioare. Pai daca imi face asa la 5 ani, ma gandesc cu groaza ce ma asteapta cand o fi de liceu... si cine stie cum o fi moda atunci
I-am vazut in actiune pe Yannis de Annisia, Bubu si Alex de Rox si pe Mihnea minunea lui Teodora. Super dragalasi! Am admirat si operele de arta ale Alexandrei. Roxana mi se pare mie sau Andrei are gropite?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Off, chestia cu cainele mai rau m-a enervat. Tati nu vrea caine acum, cica la Paste. Nici nu e usor de gasit si costa cam mult. Nici nu stiu daca e o idee buna. In fine...Tara arde si baba cauta caini pe net.

Yaia, m-am prins ca era ceva chinezesc, ca ai zis de dragoni, dar nu eram prea lamurita. Si stii cum sunt eu varza, asa ca nu conta sa fi retinut daca am citit inainte de weekend. Am bagat la cap ca va asteapta distractia si cam atat.

Andreea11, pai e normal sa nu manance de la 22 la 9, nici Bubu nu mananca noaptea, asta nu inseamna ca trebuie sa compenseze ziua. Cat despre mancare, nu face o obsesie pentru selectia ei, important e sa manance, ca doar nu se insoara mancand numai un fel. Eu eram la fel de stricta cu mancarea la Alex si a fost tare greu si inca mai este. O vreme am suspectat ca facuse anorexie nervoasa, oricum folosea mancarea ca element de forta in negocierea cu mine. Numai cu calm am rezolvat problema.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Gabriela, multa sanatate Sarei. Nu te mai invinovati ca nu ai de ce. Este greu sa-ti vezi copilul bolnavior si tu sa nu il poti ajuta cu mai nimic,dar astea sunt bolile. Tot ce conteaza acum este ca Sara sa se refaca cat mai repede, iar tu sa ai putere sa fi alaturi de fetita ta draga!
Betty, mult succes in noua ta misiune. Sa va ajute Dumnezeu sa va vedeti visul cu ochii cat mai repede! Am inteles ca Mario se simte bine! sa o tina tot asa!
Aniast, felicitari pentru micul gospodin si pentru progresele facute.
Stiu cum este sa simti ca iti creste inima de bucurie cand il vezi cum creste sub ochii tai si cate lucruri invata de la o zi la alta
papanash, sa va fie de bine plimbarica si studiosului de Andrei

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, povesteste cum a fost weekendul, ca aveati planuri mari pentru tati cel racit. Ati fost numai la Helsinki, a picat schiul? Bravo lui Tudor, ma bucur ca i-a placut teatrul.

Da, schiul a picat, ca avem o asa prietena buna, ca ne-a facut sa ramanem acasa. Ma rog, mai mult ma enervez cand ma gandesc la toanele ei de persoana egoista si rasfatata!
Dar Tudor si tati au fost la bazin (singuri, ca eu nu am putut merge) si apoi sambata am dormit de pranz vreo 2 ore (Tudor vreo 3,5-4 ore) si am vazut cu tati un documentar despre Pamant si pe seara am fost intr-o scurta vizita. Duminica ne-am dus in Helsinki, Tudor a dormit in masina, dar doar 1 ora, din cauza mea s-a trezit, ca am ras tare in masina. Si acolo am vazut putin din spectacol, in special teatru de papusi si ceva concert cu tobe si un dans traditional (am ratat dansul dragonilor, parte din vina noastra, parte din vina aceleiasi prietene amabile) si apoi am fost la un restaurant unde Tudor a papat piept de pui la gratar cu cartofi, soldatei dati de mine, dar a mestecat singur bucati maricele si a mancat aproape TOT, de s-a crucit si sotul! In masina, la intoarcere, de oboseala, am avut parte de vreo 15-20 minute de plans (nou record, niciodata nu a plans atat), a adormit in ultimele 10 minute ale calatoriei, a plans din nou la schimbatul de scutec si imbracatul pijamalei, am sarit peste spalatul pe dinti si baita, a baut biberonul plin de lapte si a adormit 'neintors' pana dimineata, cand l-am trezit eu la 7 si ceva. Desi eram franta si eu, credeam ca o sa avem o noapte grea, dar nu a fost deloc asa! Ba mai mult, dimineata s-a bucurat sa ma vada si ne-am distrat impreuna si la gradinita chiar s-a bucurat sa ajunga si e deja o saptamana de cand s-a readaptat perfect, nu mai plange cand plec, chiar ii fac pa-pa si nu plange, ba chiar azi dimineata am fugit dupa el sa-l pot pupa de radea si educatoarea.

Poze

Multumesc in continuare pt urari si pt ziua mea, si pt adidasi si pt nepotel/nepotica.

yaia - eu sunt curioasa, de ce ai ras asa de tare? ca mi te si inchipuiam cum radeai in masina de mama focului.

tudor a alunecat sau nu stiu ce a facut (desi eram langa el) si s-a lovit cu spranceana de cadrul de lemn de la pat. L-am luat in brate si curgea sange ca la balamuc de nici nu puteam vedea ce e acolo. I-am dat cu apa rece, apoi l-am luat si am mers la o vecina sa ma ajute daca o fi ceva serios. Nici nu stiu cum o cheama pe vecina, dar a zis ca pot veni la ea oricand am nevoie/vreau. Apoi i-am dat cu apa oxigenata, am dat 15 mii de tel la mama, sot, dr. , urgente medicover, s-a oprit sangerarea si apoi Tudor baut lapte si a adormit. E deasupra sprancenei, pe la mijloc, cam cat 2 varfuri de creion. Nu cred ca tb dus la cusut, nu? Na, belea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

ne-am plimbat prin malluri si locuri de joaca, dupa aproape 2 saptamani de stat in casa. ne-am aerisit bine , din pacate a cam plouat si n-am avut cum sa stam in parc.
surpriza cea mare a venit de la Andrei, eram la un moment dat in mall, sa mancam. De regula mancam pe rand, ca pustiul fuge si se joaca peste tot,asa ca mi-am comandat eu mancare si Andrei era pe langa mine, la joaca si alergat cu tati. Cand am inceput sa mananc, vine copilul la mine strigand "PAPA" si ii dau un pic de cartof fiert.N-a mai plecat de langa masa, asa ca l-am asezat frumos pe scaun si a stat cuminte si a mancat cot la cot cu mine, cartofi natur cu pulpa de pui rotisata.Mai, a mancat pana am terminat tot din farfurie, daca n-aveam bucata pregatita cand el termina de mestecat, tipa "PAPA" de se uitau toti la el si radeau.asa ca pot sa spun ca de-acum luam masa in oras toti 3, nu mai car borcanele cu mancare de-acasa. Am copil mare !!!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

felicitari! ce bine e cand totul devine mai usor...

Mergi la inceput