Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (261)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Eu nu m-am mai uitat de ani de zile la stirile Protv. Si nici nu intentionez sa o fac prea curand... ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Nici eu nu ma uit, la noi TV merge numai pe Minimax sau Cartoon. Tocmai ca azi voiam sa vad si eu ce si cum si am avut o surpriza neplacuta. Filme ce mai apuc, si alea numai in weekend.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
papanash spune:
Cecilia, voi ce mai faceti ?
Andreea, toti au zile bune sau rele, in prima parte a zilei nici Ghighi nu mananca prea mult.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Cecilia, voi ce mai faceti ?
Andreea, toti au zile bune sau rele, in prima parte a zilei nici Ghighi nu mananca prea mult.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun
Roxana_G spune:
Pinacolada, cred ca labradorul obisnuit e numai maro, mie imi place galben. Dar mai vedem...inca ma gandesc.
Yaia, imi pare rau ca nu a iesit chiar cum voiai weekend-ul. Una peste alta insa pare ca v-ati distrat bine, spune-ne si noua de ce radeai asa tare. Ce eveniment artisitic a fost? Pacat ca a plans baiatul la intoarcere, sigur a fost de oboseala. Macar ati dormit toti tun noaptea.
Papanash, sa va fie de bine iesirea, frumos weekend in familie. Bravo lui Ghighi care papa la masa!
Rox , mamica
diwana spune:
Andreea, incearca sa nu te deprimi/enervezi. Iti zic tie ce ar trebui sa tin minte si eu
1. Nu vor muri de foame.
2. Daca te enervezi/ deprimi sau tipi/plangi nu va manca mai mult doar iti faci tie rau.
3. Daca nu vrea acum, da-l jos din scaun, calm, si incearca mai tarziu.
4. Nici noua nu ne-ar placea sa ne puna cineva sa mancam cand nu ne este foame sau suntem indispusi (aici depinde :D, eu sunt mai pofticioasa )
Sper sa tin minte si sa aplic si eu
Papanash, telefon alb cu rosu, care numara, zice alfabetul si canta? Si al vostru are sonor mic?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
Roxana_G spune:
Papanash, multumesc de sugestii pentru jucarii. Cat despre tuns si coafat, cam scump ce spui tu acolo. Dar la Mall-uri sunt de regula saloane de fitze si cred ca astea sunt preturile. Eu m-am vopsit, tuns, spalat (cu tratament) si coafat la salonul din Baneasa cu 300 RON.
Andreea11, daca i-ai pus cereale in bibe, posibil sa se fi balonat. O sa manance el, nu ajuta daca te enervezi.
Rox , mamica
Sabina spune:
Sara tuseste sec? dupa atatea zile? f dubios.Trebuie dat ceva sa fluidifice secretiile, gen sinupret. Are muci?
Andreea, calm.
raspunde-mi concret: ce anume te face sa intri in panica? ce crezi tu ca pateste Cristi daca nu mananca?
raspunde-mi asa, cu liniute
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
diwana spune:
Roxana, si labradorul este galben ca si goldenul. Sunt si maro insa intra-devar. Labradorul are par scurt si este mai robust, are capul mai mare, goldenul, are un bot nitel mai ascutit, capul mai finut si e mai subtirel la corp, pe langa pletele blonde
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
valentina_22 spune:
Buna dragutelor!
Chiar daca ieri am incercat sa fur cateva clipe pentru mine, nu a fost chip. Au venit la noi niste prieteni apropiati si am stat pana seara la taclale.
diwana, adimercedes, merci fetelor pentru, cuvintele voastre frumoase.
urmy, la multi ani (cu o mica intarziere). Sa fii fericita alaturi de cei dragi tie, inca multi ani de-acum inainte!
Felicitari viitorului tatic si sarcina cat mai usoara si bebe sanatos cumnatei
Gabriela, ma bucur ca te simti mai bine, sa nu ne mai dai emotii!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
Gabriela77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Sara tuseste sec? dupa atatea zile? f dubios.Trebuie dat ceva sa fluidifice secretiile, gen sinupret. Are muci? Andreea, calm. raspunde-mi concret: ce anume te face sa intri in panica? ce crezi tu ca pateste Cristi daca nu mananca? raspunde-mi asa, cu liniute Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, da, tusea e seaca dupa vreo 4 zile, de ieri insa a fost mult mai rau! Muci nu are. Febra abia azi a facut! Foarte atipic si ciudat! Nu ne-a dat decat antibioticul si Eurespalul, am intrebat de aerosoli si a zis ca acum nu o ajuta!
Valentina[pup]
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)