Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (261)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Sa va spun ce zi "deosebita" am avut astazi!
Pe cat de frumos a fost ieri, pe atat de aiurea a fost in dimineata asta. Am plecat dis de dimineata cu fata la logoped, pe drum mi s-a rupt umbrela asa ca am ajuns la sedinta si mai apoi acasa uda din cap pana in picioare! Ajunsa acasa i-am lasat pe astia mici cu tati si ma plecat repede pana la piata ca sa fac cumparaturile necesare.Dupa ce mi-am luat tot ce imi trebuia ptr mancare etc, am intrat si in bazar cu gandul sa le mai iau astora mici cate ceva. Eram cu o vecina,intram intr-un magazin cu haine pentru copii, ne invartim vreo 20 minute,imi iau tot ce am nevoie si in timp ce vecina mea o mai intreba pe vanzatoare cate ceva simt deodata un miros puternic de gaze in nari, iar in secunda urmatoare mi s-a rupt filmul. A fost o senzatie groznica nu-mi amintesc decat mirosul intepator de gaze si cum se invartea pamantul cu mine. Noroc cu fata asta ca m-a scos repede afara si incet mi-am revenit.Vanzatoarea respectiva se incalzea la o butelie si tare se mai mira cat de sensibila sunt, iar ea care sta acolo 8 ore nu a avut niciodata nimic!. Si ca sa fie totul complet am o stare ciudata, Andrei nu vrea deloc sa doarma desi m-am chinuit doua ore sa-l culc , iar ziua inca nu s-a terminat. Ma intreb ca ma mai astepata pana la miezul noptii si macar nu este 13!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Valentina, vai, ce patanie!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Hello hello,apar si eu din cand in cand.Off vad ca Sara e tot bolnavioara
Valentina sa stii ca te admir mult pt cum te descurci tu cu doi copilasi si fara ajutorAi grija de tine mi s-a intamplat si mie sa lesin de doua ori pe strada pana acum

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Roxule nu stiu ce sa zic de catel.Noi avem una bucata caniche pitic dar l-am lasat in tara ca era tare greu de scos afara si cu bebe dupa mine prin ploaie si mocirla

Mergi la inceput

Noi am fost ieri la sora mea in vizita si cand am ajuns in fata casei,Vladut incantat ca se intalneste cu verisorul a luat-o la fuga si a cazut urat tare pe ciment s-a julit rau la frunteAsa de vinovata m-am simtit si ma uit la mutrita lui dulce si julita imi vine sa plang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Buna seara, Multumim mult pentru apreciri si pentru ca m-ati ajutat mult cu raspunsurile voastre...
Gabriela, multa sanatate Sarei..
Urmy,pupam buba mare sa treaca mai repede..
Andreea,m-am depresat rau si eu can am vazut ca fata mea are doar 8,5 kg , dar ce sa-i fac...e sanatoasa nu a racit de 2 luni, e acitva, face numai prostioare si papa destul de bine zic eu, azi a papat pana acum cam asa:
ora 9, 270 ml lapte cu cereale
ora 10,30, o banana jumate simpla...
ora 12, a papat o jumate de bol cu spanac in care am taiat marunt o felie de piept la gratar, a papat tot
la 15 a papat o felie de paine cu branzica plus un crenvursti
la 16,30 un paharel de iaurt,
si acum o bucatica de pomelo
Ce parere aveti, si tot slabanoaga e........adevarul e ca are 80 cm si zic ca e destul de lungana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna seara fetelor!
Iar suntem singurele, tati e schimb de noapte si nu-mi place deloc mai ales ca stam la parter si parca am un sentiment de nesiguranta din cauza asta, grilajele nu-mi plac, ma fac sa ma simt ca la inchisoare.
Azi Adelina a fost atre cuminte, unde ieri a plans si s-a jelit toata ziua azi a fost cuminte si a dormit la pranz 3 ore cu tati.

Diwana este un catel micut de plus, dar este tare dragalas si ai senzatia ca este real.

Am vazut si eu poze cu petrecaretii de la munte si cu nasul si finutzu in actiune. Tare frumoase pozele cat si protagonistii.

Imi pare rau sa citesc ca Sara e in continuare bolnavioara si sper ca administrarea antibioticului a fost o alegere buna.

Moldoveanca asa e de cate ori patesc ceva piticii, e imposibil sa nu te simti vinovat, dar se intampla.

Papanash vad ca ati avut un we plin. Cam scump in mall la coafor, acolo sunt doar fitze, asa ca sunt sigura ca poti gasi un coafor mai acceptabil ca pret.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia1178 spune:

Valentina, ce s-a intamplat e pentru maine, ca e marti....maine poti sta linistita.....glumesc sperand sa te fac sa zambesti....sti vorba aia ca: maine poate fi mai rau...asa ca zambeste...
Ah, si intre mese a mai rontait, covrigei, pufuleti, cereale..

Mergi la inceput

Claudia papa bine fata, sanatoasa sa fie.

Valentina sper ca acum esti mai bine si ca nu ai mai avut nici o intamplare negativa.

Mergi la inceput

Eu va urez o seara buna fetelor! Nu-mi place sa tin calculatorul deschis cand zarvaie fata pe aici ca sta numai cu ochii in el.

Mergi la inceput