Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (261)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, se poate si duminica. Noi mergem in aceeasi gasca sambata.

Diwana, . Alex seamana cu tata la par, cel putin asa sustine mama mea. Cand eram copil tata a albit brusc, asa ca nu prea imi mai amintesc culoarea lui naturala, insa mama zice ca era exact asa suvitat. Cat despre Bubu, cred ca ii era greu cu atata par, daca ai stii cati zulufi am adunat dupa tunsoare. E frumos si asa (cra cra cra) si ii creste tare repede parul. Cat despre catel, si eu am citit lucruri bune despre retriver, inteleg ca este foarte iubitor de copii si pasnic in general. Ma mai interesez.

Apropos de cra cra, sa vedeti ce bine imita Mihnea ciorile. Si leul. A fost tare haios, mie nu mi-a raspuns la provocari, dar Alexandrei ii raspundea. De altfel si Alex era protectoare cu el, ii tot lua jucariile lui Bubu sa i le dea lui Mihnea, dar Bubu bataios si le revendica imediat.

Hai ca va las, ma duc la nani ca maine e zi de munca. Noapte buna si linistita!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

E din ce in ce mai rau cu Sara, tuseste mult si des. Extrem de suparator. Nici nu poate dormi. Nu mai stau pe ganduri, de azi luam antibioticul Klacid plus Eurespal. Stiti ce ma doare cel mai tare? Ca am tinut-o atatea zile si tot la antibiotic am ajuns? Dar adevarul e ca situatia s-a inrautatit de ieri.
Diwana, Roxana, multmuesc mult!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gabriela, Klacidul este claritromicina, se da in special in pneumonii, bronsite, etc, eu stiu ca este f eficient. Nu-ti face probleme ca ai ajuns tot la antibiotic, tu ai incercat tot ce s-a putut, eu zic ca i-ai facut bine Sarei lasand organismul sa lupte si sa produca anticorpi. Iti tin pumnii sa ia fara probleme antibioticul si mai ales sa-i treaca repede.
Rox, am vrut sa-ti spun si cand am vazut pozele de la balet, Alex se face din ce in ce mai frumoasa! Unde mergeti la patinaj? Vrem si noi...
Betty, cred ca iti este greu cu injectiile si tratamentul. Iti tin pumnii stransi sa mearga totul bine, sunt si eu alaturi de tine cu un gand bun.
Urmy, la multi ani cu intarziere. Sa ai parte de multe realizari si sanatate.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sper ca se mai primesc si cu intarziere felicitarile pt. urmy:
La multi ani cu sanatate si voiosie, sa ramai mereu zambitoare asa cum esti alaturi de baietii in pulovere!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78
Fetelor va doresc o noapte buna...eu ma bag la nai, ca de maine incep proiectul "bebe2" la toate mamicile

Succes maxim cu proiectul...esti manager sau simpla executanta?
Sa fie intr-un ceas bun!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Of, Gabi imi pare f rau ca Sara tuseste:(
Eu nu sunt pro antibiotice, stiti f bine, Sofia a fost tratata de pneumonie interstitiala doar cu antialergic si siropuri naturale(plus fluimucilul) pt ca boala era de natura virala. La prima pneumonie i-a dat insa Augmentin pt ca i=-a fost teama dr de supra infectie, la a doua insa a zis ca nici vb sa se supra infecteze si ca trebuie doar sa tuseasca sa scoata tot.Avea 3 ani fata. Klacidul mi se pare mult prea mult....
Ai grija sa ii dai si biotics si sa o hidratezi f f bine. Siropul de ridiche neagra e f eficient si sa stii ca multi copii il accepta.
Imi pare tare rau ca ati facut cu totii gripa :(

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

stai asa.
Gabi, tu crezi ca daca lua antibiotic nu mai tusea? nici gand de asa ceva. Asta e evolutia bolii din pacate.Nu ai de ce sa te invinovatesti. Uite Mario cu tot antibioticul si tot aia a fost cu boala.
Cum sta cu febra?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Bebeka, copii sunt bine, slava Domnului. Am tras destulde mult cu ei, dar acum sunt bine.

Ce ma bucur ca sunteti bine si ca mai 'dai' pe aici. Te mai astept...citesc acum din urma, poate nu ai fugit repede si ai mai postat cate ceva...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui urmychance
O sa fiu matusica, o sa aiba si ea un bebe tot in sept.

Ei, asa cadou primesti mai rar! Sa fie intr-un ceas bun, sa fie un bebe sanatos si norocos!
Eu sigur nu as putea face cuiva asa cadou...doar daca s-ar nimeri...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aniast72
Bineinteles ca nu pot fi toate bune si frumoase, miercuri mergem cu el la Bucuresti sa-l operam de hidrocel.

...masa de dimineata o ia pe la 11 si pe la 13, asta insemnand frutele (piure de mar, pepene galben, banana, para, amestecate cu o branzica de la Danone si cateva lingurite de iautt Yoplait) Per total se fac vreo 300 g de piure pe care le mananca, cu pauze, in vreo 2 ore (in 2 reprize).
...ma bucur tare mult pentru fiecare din voi si sper sa va prind din urma cat de curand.

In primul rand felicitari lui Vladi pt. progrese, foarte frumos din partea lui ca ajuta la curatenie!
In al doilea rand, felicitari tie pt. puterea de a trece peste incercarea grea. Tin pumnii sa se regleze ciclul si apoi sa incepi proiectul bebe2.
Succes miercuri la operatie, sa fie rapida si sa treaca repede.

Cu mancarea, eu daca as fi in locul tau, as incerca sa nu o 'lungesc' cu mesele. Vad ca Vladi bea oricum mult suc de fructe, asa ca fructele sunt asigurate in dieta zilnica. Asa incat i-as da la 11 fructe, dar doar cat mananca atunci. Odata masa terminata, restul ramas nemancat ar merge la cos. La pranz, 13 sau mai tarziu (ideal cica e 3 ore intre mese), i-as da deja cioaba sau supa sau legume cu peste/ou/carne si cat ar manca, atata ar fi. Apoi somnic, o gustare la trezire si seara cina, dar incearca sa-i delimitezi mai bine mesele si sa-i lasi suficient timp intre mese. Cred ca s-ar obisnui cu orarul si rutina l-ar ajuta. Nu stiu cat de bine e pentru viitor sa-i lungesti mesele prea mult, mai ales pt. tine ca iti da senzatia de 'rugat' de el sa manance si nici pt. el, care s-ar putea simti 'stresat' de mese. Asa as face eu, dar nu inseamna ca as proceda corect...e doar un sfat.

Poze

Mergi la inceput