Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (261)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Dar cine stie, poate as avea o mare surpriza. Adevarul e ca nu am incercat inca sa o duc la teatru de papusi, mereu gandindu-ma ca nu ar avea rabdare...

Maruntzica, vazut Puppi cea pupacioasa. Cred ca banuiesc din ce parte a familiei i se trag efuziunile de genul asta .

Noi am ajuns ieri intr-o piata din Helsinki unde se sarbatorea trecerea in noul an chinezesc si era si teatru de papusi, scenete scurte cam de 5-10 minute. Spre sirprinderea noastra, Tudor a fost tare interesat de ce se intampla pe scena si nu l-a speriat zgomotul mare al tobelor si muzica...spre deosebire de vecina Iris, de 1,5 ani, care s-a speriat tare! Dar odata ce muzica s-a linistit, a inceput si ea sa danseze, semn ca nu papusile au speriat-o, ci muzica...dar de papusi parea in final interesati amandoi, asa incat cred ca surpiza e bine prezisa...

Vreau sa aflu si eu banuiala ta...ca sunt curioasa...si eu chiar nu ma prind...ca ambele parti ale familiei par pupacioase...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello!
noi ne-am plimbat zilele astea, n-am iesit din oras dar nici in casa n-am stat.
Ghighi e bine, s-a ales cu o jucarie noua, un telefon vorbitor de la fisher price, sa invete sa numere cu telefonul, acum stie numai tinti ( 5) si sase ( 6).
si eu de-abia astept sa mai creasca putin sa-l duc la teatru sau la alte activitati educative, desen, sport, etc.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna ziulica, dimineata nu mai e. Nu am avut timp de nimic pana acum, nu ca as fi dat in branci cu munca (si asa azi sunt convocata sa semnez reducerea de salariu). Am ajuns tarziu din pricina traficului, si uda fleasca, ca deh, nu imi luasem umbrela. Acum stranut si cam tremur, sper sa nu racesc. Noroc cu cioco calda, azi cafeaua mi-a stat in gat din pricina stirilor tampite de la TV. Chiar asa, nu imi venea sa cred, in 10 min la ProTv am vazut numai morti, batai intre adolescenti, caini vanati si accidente. Brrrrr!

Sunt incantata ca am reusit sa o scriu pe Alex cursurile de www.basildesign.ro/" target="_blank"> pictura . Erau printre ultimele locuri din noul sediu. Pentru Muzeu nu am rezolvat nimic, inscrierile se fac in saptamana cu pricina, desi inteleg ca exista deja o lista. Ma rog...mai vedem.

Weekendul viitor sper sa avem un program mai lejer pentru noi, poate sa mergem doar www.totalparty.ro/evenimente_la_muzeul_taranului_roman.html" target="_blank"> aici . Aici pot sa il iau si pe Bubu, poate ii place, daca nu misun cu el pe acolo in cafenea.

Apropos, daca tot intrebati de activitati pentru copii pana la 2 ani, www.futurefactory.ro/cursuri.html" target="_blank"> iata! .

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Vad ca am destul de citit si recuperat, am inceput sa va scriu mesajul de acum o ora si m-am tot intrerupt.

Annisia, exact la rasa asta de catel ma gandeam, eu ii ador. Si mai au niste vecini in complex unul asa. Ma mai gandesc, de luat luam sigur, nu stiu daca acum sau de Paste. In ceea ce priveste efectul vizual, zau fu de impresie. Nu stiu ce sa zic de operatie, si eu ma gandisem la un lifting dupa bb2, problema e ca nu mai am nimic de ridicat acum. Tu stii mai bine daca astepti sau nu, dar zau ma intereseaza ce zice nea doctorul ala.

Tomasa, multumim frumos. La patinaj mergem la Baneasa, in fata la Mall.

Urmy, felicitari matusico!

Yaia, povesteste cum a fost weekendul, ca aveati planuri mari pentru tati cel racit. Ati fost numai la Helsinki, a picat schiul? Bravo lui Tudor, ma bucur ca i-a placut teatrul.

Papanash, sa foloseasca sanatos jucarie. Si pe unde zici ca ati umblat?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- da goldenul e super, se spune ca se naste ca sa iti faca pe plac si sunt f iubitori si loiali copiilor sau mai este si cainele lup alsacian care e f destept si dresat se cva transforma in cel mai bun prieten si pritectir al copilasilor! deci depinde de ce fekl de caine vrei: mai bland, mai jucaus, loial si inteligent sau mai impunator, sa iti foloseasca si ca paza si totodata f inteligent si daca faci rost de el de la o unitate militare atunci succesul e garantat!
si uite si cadoul alexandrei, un pui de catel, de care vei alege, luat bineinteles de la canisa, cu acte, cu vaccinuri, parinti etc!
super! spor sisucces incautari!
Annisia- frumoasa deplasare, distractie macima, micul yannis s-a simtit in elementul lui:), dans , antren:), tu arati de milioane, deci....................ffffffffff bine!!!!!!

Mergi la inceput

Pinacolada, cred ca s-ar bucura de catel...dar eu? Alasacian am avut eu, luat exact de la politie. Insa era agresiv rau. Nu cu noi, dar cu restul lumii. A fost greu cu el, numai tata il putea scoate. Dupa 2 ture de dresaj nu am reusit mare lucru, l-am dat unui prieten care statea la curte, numai el putea avea grija de el. Asa ca...raman la retriever. Daca e sa fie.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
in 10 min la ProTv am vazut numai morti, batai intre adolescenti, caini vanati si accidente. Brrrrr!

Eu nu m-am mai uitat de ani de zile la stirile Protv. Si nici nu intentionez sa o fac prea curand...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- e un super caine!!!!!! si eu mi-as fi dorit....vezi ca sunt 2 feluri: golden -care are parul mai lung si labrador care are par scurt! e mai usor de intretinut cel cu parul scurt, mai ales daca va sta afara!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, povesteste cum a fost weekendul, ca aveati planuri mari pentru tati cel racit. Ati fost numai la Helsinki, a picat schiul? Bravo lui Tudor, ma bucur ca i-a placut teatrul.

Da, schiul a picat, ca avem o asa prietena buna, ca ne-a facut sa ramanem acasa. Ma rog, mai mult ma enervez cand ma gandesc la toanele ei de persoana egoista si rasfatata!
Dar Tudor si tati au fost la bazin (singuri, ca eu nu am putut merge) si apoi sambata am dormit de pranz vreo 2 ore (Tudor vreo 3,5-4 ore) si am vazut cu tati un documentar despre Pamant si pe seara am fost intr-o scurta vizita. Duminica ne-am dus in Helsinki, Tudor a dormit in masina, dar doar 1 ora, din cauza mea s-a trezit, ca am ras tare in masina. Si acolo am vazut putin din spectacol, in special teatru de papusi si ceva concert cu tobe si un dans traditional (am ratat dansul dragonilor, parte din vina noastra, parte din vina aceleiasi prietene amabile) si apoi am fost la un restaurant unde Tudor a papat piept de pui la gratar cu cartofi, soldatei dati de mine, dar a mestecat singur bucati maricele si a mancat aproape TOT, de s-a crucit si sotul! In masina, la intoarcere, de oboseala, am avut parte de vreo 15-20 minute de plans (nou record, niciodata nu a plans atat), a adormit in ultimele 10 minute ale calatoriei, a plans din nou la schimbatul de scutec si imbracatul pijamalei, am sarit peste spalatul pe dinti si baita, a baut biberonul plin de lapte si a adormit 'neintors' pana dimineata, cand l-am trezit eu la 7 si ceva. Desi eram franta si eu, credeam ca o sa avem o noapte grea, dar nu a fost deloc asa! Ba mai mult, dimineata s-a bucurat sa ma vada si ne-am distrat impreuna si la gradinita chiar s-a bucurat sa ajunga si e deja o saptamana de cand s-a readaptat perfect, nu mai plange cand plec, chiar ii fac pa-pa si nu plange, ba chiar azi dimineata am fugit dupa el sa-l pot pupa de radea si educatoarea.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

ne-am plimbat prin malluri si locuri de joaca, dupa aproape 2 saptamani de stat in casa. ne-am aerisit bine , din pacate a cam plouat si n-am avut cum sa stam in parc.
surpriza cea mare a venit de la Andrei, eram la un moment dat in mall, sa mancam. De regula mancam pe rand, ca pustiul fuge si se joaca peste tot,asa ca mi-am comandat eu mancare si Andrei era pe langa mine, la joaca si alergat cu tati. Cand am inceput sa mananc, vine copilul la mine strigand "PAPA" si ii dau un pic de cartof fiert.N-a mai plecat de langa masa, asa ca l-am asezat frumos pe scaun si a stat cuminte si a mancat cot la cot cu mine, cartofi natur cu pulpa de pui rotisata.Mai, a mancat pana am terminat tot din farfurie, daca n-aveam bucata pregatita cand el termina de mestecat, tipa "PAPA" de se uitau toti la el si radeau.asa ca pot sa spun ca de-acum luam masa in oras toti 3, nu mai car borcanele cu mancare de-acasa. Am copil mare !!!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput