Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
Otiliav spune:
Retinusem eu ca parca avem o perioada cu sarbatorite.
Ireen cu bebelusa blonduta si scumpa!
Bravegirl, Ginye, orice ajutor e bine venit. Mie tare bine mi-a fost cu mama.
Malinas, eu i-as pune putina apa, sa fie mai concentrat ceaiul ca sa nu se umfle cu el.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
Ale13 spune:
Buna fetelor,multumesc pt.primire
Fetita mea are 2 luni si mi se pare ca mananca cam putin,mananca cam 130ml,ai vostri cum papa
manumanu spune:
Malinas, eu am facut ceaiul de musetel cu un pliculet la 100 ml de apa. Nu l-am indulcit pt ca le-am facut formula cu el... altfel intr-adevar nu-l luau prea bine si nu avea nici un efect. Exista si ceai de musetel instant de la Milupa, gata indulcit, dar nu stiu cat e de eficient. La bebeii mei laptele praf facut cu ceai chiar a functionat. Le-am dat altadata si supozitor cu glicerina si a functionat, dar nu i-as obisnui cu el.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
malinas spune:
manumanu, tu faci de fiecare data laptele praf cu ceai de musetel, sau doar cand apar urgente?
Acum i-am pus un supozitor cu glicerina, ca sa iesim din criza si vreau sa va spun ca a umplut si pampersul si body-ul. Si dupa ce s-a scapat de stres a inceput sa rada. Am citit ca la majoritatea copiilor alimentati cu lapte praf apar problemele de constipatie, desi e cazul sa ma pun la punct.
lauramiron, tu ii dai ceiut mereu Dianei sau doar cand vezi ca e constipata?
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
manumanu spune:
malinas, numai cand apar urgente apelez la musetel. Daca o sa citesti despre constipatia la bebelusi o sa vezi ca nu e legata neaparat de alimentatia cu lapte praf. De multe ori nici nu e constipatie propriu-zisa, ci doar un tranzit mai lent. E constipatie daca kk e f tare si la intervale mari. Bine ca ai rezolvat cu supozitorul.
manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
malinas spune:
manumanu, multumesc.nici la David nu a fost neaparat constipatie, scaunul nu a fost uscat, dar s-a chinuit f mult si pana nu i-am pus supozitor nu a reusit sa faca nimic.O sa tin minte reteta ta de formula cu ceai de musetel pt cazuri de urgenta.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
BraveGirl spune:
Azi zanica mea a fost f cuminte. Ne-am jucat d ela 11.30 la 12, apoi i-am facut toaleta, am schimbat-o, a papat si la 12.50 am pus-o in balansoar. A dormit acolo pana la 15.20, apoi a supt 10min, a stat vreo 5 min sa traga basinele si apoi am pus-o la ea in patut si a dormit pana acum 5 min
...sper sa avem o noapte la fel de linistita, fara urlete isterice.
Malinas, eu am luat glucoza pulbere de la farmacie, dar cred ca se gaseste si in supermarketuri. Bine ca a reusit sa iasa cu supozitor.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
lauramiron spune:
Malinas, un plic de ceai la 150ml apa clocotita, 5 minute. Glucoza gasesti la farmacie, si indulcesti dupa gust, ca si cu zahar.
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas Otiliav, daca nu s-ar chinui l-as lasa, dar plange si se face covrig, basinutele ies, kk nu . Imi vine sa ma dau cu capul de pereti ![]() . Cred ca ii bag un supozitor cu glicerina. Acum a adormit, ca am fost afara, si s-a mai linistit, dar cand se trezeste ii bag supozitor.lauramiron,ihotu72, cum fac ceaiul de musetel?pun un plic la cata apa?eu nu i-am dat niciodata ceai si ma streseaza sa ii dau acum, mai ales ca nu stiu ce cantitate de apa sa pun la un pliculet. Si glucoza de unde sa iau?Gasesc la farmacie?Probabil ca intrebarile astea vi se par stupide, dar sunt asa stresata si nedormita ca nu pot sa gandesc coerent. _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
lauramiron spune:
Malinas, ceai de musetel concentrat ii dau doar la nevoie. In rest, pentru dureri de burtik, ii fac ceai de fenicul, cateodata il combin fenicul cu musetel.....dar asta nu zilnic, ci doar cand "cere" ea
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
babyzapi spune:
Ginye felicitari
pt noaptea linistita si cu somn neintrerupt. Vleau si euuuu!...yo momentan sunt la polul opus...iubi e racit in continuare asa ca de 3 zile sunt numai eu pe baricade
...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii

. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti