Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
babyzapi spune:
Ihotu baieteii nostri s-au nascut la aceeasi ora ... si minut : 10:10...super.
Malinas ma bucur ca e bebe mai bine.
Mar_ysa chiar ca tare ingenioasa ideea cu prezervativul
dar mai eficienta decat carpita 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
ihotu72 spune:
I-am dat eferalgan,dar o saiti urmez sfatul si o sa ii dau oscilococcinum si caldurica la gat.Multumesc.
| Citat: |
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Otiliav vazand ca nu vrea papita am inceput sa o cantaresc...inainte si dupa masa si asa am aflat ca de fapt nu papa deloc nici ccand tine tatza... ![]() ![]() ![]() ihotu daca il simti ragusit baga repede 1/2 oscilococcinum dizolva-l in o linurita laptic/ceiut, 2 ml ceva nurofen, calpol sau ceva de genul asta si comprese caldute la gat...eu zic cum mi-a recomandat mie dr...si a functionat perfect...daca va zic ce i-am pus la gatut va cruciti...iau eu fierul de calcat sa incalzesc o carpita sa i-o pun la gatut si cand ma vede al meu cica are o idee mai buna si ce credeti...desface n prezervativ(bineinteles nou) ...recunosc ca a fost idee super pt ca pastreaza caldurica la gat mai bine decat orice carpita...si uite asa am pus de multe ori si i-a trecut...Al meu ma intreaba mereu daca v-am spus de ideea lui dar nu am facut-o ca ne credeti nebuni dar a fost ok...asa ca cel mai important este sa fie bine la bebe Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08 www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea |
GEANINA,mami de ALEX 5.11.2008 si ANCA 10 ani
pozele mele
Nasterea lui Alex
ihotu72 spune:
Eu il fac mai concentrat,2 pliculete la o cana.Fierb apa si o pun peste pliculete,acopar si las asa 10 min.
| citat din mesajul lui malinas Otiliav, daca nu s-ar chinui l-as lasa, dar plange si se face covrig, basinutele ies, kk nu . Imi vine sa ma dau cu capul de pereti ![]() . Cred ca ii bag un supozitor cu glicerina. Acum a adormit, ca am fost afara, si s-a mai linistit, dar cand se trezeste ii bag supozitor.lauramiron,ihotu72, cum fac ceaiul de musetel?pun un plic la cata apa?eu nu i-am dat niciodata ceai si ma streseaza sa ii dau acum, mai ales ca nu stiu ce cantitate de apa sa pun la un pliculet. Si glucoza de unde sa iau?Gasesc la farmacie?Probabil ca intrebarile astea vi se par stupide, dar sunt asa stresata si nedormita ca nu pot sa gandesc coerent. _ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
pozele mele
Nasterea lui Alex
ihotu72 spune:
Malinas eu ii dau cateva lingurite de ceai in fiecare seara dupa baie cand ii e foame ca altfel nu il bea si dimineata iese afara.Dr mi-a zis saii dau zilnic ceai pt ca tine si de sete.
Babyzapi ce coincidenta!Sa ne traiasca.
pozele mele
Nasterea lui Alex
monicus spune:
Amalia iti recomand pentru piele uscata crema pcomandat-o mie medicul pediatru pentrupiele sensibila Lipobase Repair,.... este un unguent in valoae de maxim 30 lei si este foarte eficienta... Te asigur ca nu ai sa regreti.
Eu o folosesc de aproape 2 saptamani si sunt foarte multumita. Te 
| citat din mesajul lui Amalia Buna dimineata mamicutelor! ![]() Otilia imi pare rau sa te aud bolnavioara! Bine ca te-ai dus la medic! Multa sanatate si refacere cat mai rapida! ![]() ![]() Brie drum bun si distractie placuta! ![]() Alra si zi asa...rade pitica , draga de ea! Cum se mai simte? Tu am inteles ca esti racita? Muuulta sanatate, aveti grija de voi!![]() Mav ce mai faci, esti ok? Un dulce pentru Antonio!Babyzapi multumesc pentru vestile cu privire la Dea! ![]() Ca tot s-a vorbit atat de creme, vreau sa va intreb si eu ce crema credeti ca este mai buna sa folosesc pentru Luca. Are de ceva vreme pielea foarte uscata, aproape ca la inceput, doar ca nu mai are cojite. Am un ulei spray de la Mustella pe care-l folosesc la masajul de dupa baita si am mai folosit crema de galbenele. Acum, nu mai pare sa fie ok nici una dintre ele. Cu ce crema i-as putea reda supletea pielii?...parca e babuta acum.. . Precizez ca nu are bubute, iar pielea este sanatoasa.pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:) Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 4+ saptamani
http://good-times.webshots.com/album/569277944nsfnVy
lorellay spune:
Codrin e mai bine..abea acum.
Toata noaptea a avut febra...abea i-am scazut-o la 38..sub 38 nicicum..a ajuns si la 39.5.Am facut 13-14 intre el si Diana toata noaptea. Nu a mers nimic novocalmin supozitoare, paracetamol, nurofen, comprese cu otet..nimic nu ii scadea.LA 39.5 la 2 noaptea l-am bagat in cada cu apa caldutza.Nici asa nu a mers...Groaznica noapte.
Azi la 14 am ajuns la urgentza la Pitesti.Tot cu febra 38 ca nu mai stiam ce sa-i fac.Da cica nu e nimic grav...da nu am scapat de antibiotic si...injectabil. Mi se rupe sufletul de el.Si nici nu are cine sa i le faca acasa.Se duce tati cu el la spital.La 23 la 7 si la 14.
Of..fetele care au copii mai mari cred ca stiu prin ce trec.
Gradinitza nici gand saptamana ce vine, apoi tot acasa ca e vacanta o saptamana.Norocul meu ca vine mama duminica viitoare la noi si sta panala botez, doua saptamani.Si mai vine si socara-mea si sta cu Diana...mititica, parca stie ca fratiorul ei e bolnavior..e asa cuminte.
Nu am citit deloc din urma...acum am intrat 10 minute...sa-mi plang de mila.

Va pup...
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
mariana28 spune:
| citat din mesajul lui Ale13 Buna fetelor,multumesc pt.primire ![]() Fetita mea are 2 luni si mi se pare ca mananca cam putin,mananca cam 130ml,ai vostri cum papa |
Baietelul meu va face 2 luni peste cateva zile si mananca tot 130, chiar mai putin cateodata si are 6 kg....nu ai de ce sa-ti faci griji
Fetelor bebelusilor vostri le transpira mainile si picioarele, ca al meu le are aproape mereu umede si reci din aceasta cauza.
Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi
lorellay spune:
Mari..si Diana are mainile si picioarle umede si reci din cauza asta...
Parca ii e mai bine la picioruse daca nu ii mai dau sosetutze..doar pantalonasii cu talpitza...
Pup...
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
mariana28 spune:
| citat din mesajul lui lorellay Codrin e mai bine..abea acum. Toata noaptea a avut febra...abea i-am scazut-o la 38..sub 38 nicicum..a ajuns si la 39.5.Am facut 13-14 intre el si Diana toata noaptea. Nu a mers nimic novocalmin supozitoare, paracetamol, nurofen, comprese cu otet..nimic nu ii scadea.LA 39.5 la 2 noaptea l-am bagat in cada cu apa caldutza.Nici asa nu a mers...Groaznica noapte. Azi la 14 am ajuns la urgentza la Pitesti.Tot cu febra 38 ca nu mai stiam ce sa-i fac.Da cica nu e nimic grav...da nu am scapat de antibiotic si...injectabil. Mi se rupe sufletul de el.Si nici nu are cine sa i le faca acasa.Se duce tati cu el la spital.La 23 la 7 si la 14. Of..fetele care au copii mai mari cred ca stiu prin ce trec. Gradinitza nici gand saptamana ce vine, apoi tot acasa ca e vacanta o saptamana.Norocul meu ca vine mama duminica viitoare la noi si sta panala botez, doua saptamani.Si mai vine si socara-mea si sta cu Diana...mititica, parca stie ca fratiorul ei e bolnavior..e asa cuminte. Nu am citit deloc din urma...acum am intrat 10 minute...sa-mi plang de mila. ![]() ![]() ![]() Va pup... Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Sanatate multa lui Codrin,...mititelu'de el trebuie sa faca injectii
...sa treaca raceala cat mai repedeMari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)
Pozele mele
justme25 spune:
Aaa...acum am descoperit si eu cozonaceii de noiembrie-decembrie. Vad ca sunt trecuta pe lista cu Narcisica mea
Va pup!

Luca Gabriel (31 octombrie 2008)