Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 7
mar_ysa_28 spune:
Otiliav vazand ca nu vrea papita am inceput sa o cantaresc...inainte si dupa masa si asa am aflat ca de fapt nu papa deloc nici ccand tine tatza...

ihotu daca il simti ragusit baga repede 1/2 oscilococcinum dizolva-l in o linurita laptic/ceiut, 2 ml ceva nurofen, calpol sau ceva de genul asta si comprese caldute la gat...eu zic cum mi-a recomandat mie dr...si a functionat perfect...daca va zic ce i-am pus la gatut va cruciti...iau eu fierul de calcat sa incalzesc o carpita sa i-o pun la gatut si cand ma vede al meu cica are o idee mai buna si ce credeti...desface n prezervativ(bineinteles nou)
il spala, sterilizeaza si pune apita calda in el si il pune pe gatut...
...recunosc ca a fost idee super pt ca pastreaza caldurica la gat mai bine decat orice carpita...si uite asa am pus de multe ori si i-a trecut...
Al meu ma intreaba mereu daca v-am spus de ideea lui dar nu am facut-o ca ne credeti nebuni dar a fost ok...asa ca cel mai important este sa fie bine la bebe ![]()
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
BraveGirl spune:
neatza!
Aleinad, paturica o au pe site-ul bebelusul tau.ro
Otilia, ma bucur ca esti mai bine. Ma ajuta mama seara cd bebelina nu vrea sa adoarma. Facem cu schimbul la plimbat. sotul se plictiseste cel mai repede
, asa ca ne chinuim eu si mama cu ea. O tine mama apoi pana la prima trezire de peste noapte, ca sa recuperez si eu ceva somn. De exemplu aseara a stat mama cu ea pana la 3 si apoi a supt, a dormit pana pe la 5.40, apoi pana la 7.40. Ideea e ca noaptea, dupa ce adoarme ea si nu se mai maraie, n are rost sa o tina mama, pt ca se trezeste doar sa suga 3-5min. asa ca o tin in landou langa mine, o aiu in brate, suge dormind si apoi o pun la loc. O legan 1min si adoarme. Figura nu mai tine dimineata dupa masa de la 7-8, cnd vrea sa fie bagata in seama, sa vorbim. Atunci o ia mama, eu dorm 2 ore jumatate si o pun iar la san.
Vorbea cineva d ebebe costipat...scuze ca n-am retinut. Eu am dat in diaree cu ceitul de la Humana. A baut doar 30ml si a inceput s aiasa afara. la fel si dupa babydrink, desi contine menta.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorellay Ale13bine ai venit. ![]() Fetelor multumesc pentru user si parola penru poze.O sa intru sa pun si eu cateva, da nu pot acum.Nacajita rau de tot. COdrin a fost la bunici de miercuri seara...si a fost totul bine pana aseara cand ma suna soacra-mea pe la 19 ca are febra.Apoi la 23 iar suna ca tot febra, a si vomat. ![]() ![]() ![]() Imi venea sa zbor dupa el da adormise si am zis ca nu are rost sa-l trezim sa il aducem.L-au adus azi pe la pranz..cand l-am vazu..sa pic..rosu in obraji, vorbea in soapta...![]() Termometru repede...38.5![]() Comprese pe burta si pe frunte cu apa statuta,un supozitor de novocalmin..si a adormit saracutul, ardea tot.I-am tot pus comprese cat a dormit si cu apa cu otet. Pana pe la 17 nu mai ardea, a transpirat l-am schimbat...I-am facut un dus calai...ca mirosea si a otet si a spirt, transpirat...vai mama lui. Un ceai de nuci si acum e la nani. Si nacajala mica parca a stiut si a fost tare cuminte.Oricum sunt niste cuminti amandoi. Acum Diana se nacajeste in patut da e rupta, cred ca in 10 minute adoarme si Codrin e in pat de juma de ora.Nu mai are febra. Eu sunt terminata, parca am fost la sapa.Dar nu am facut nimic azi...decat o amarata de tocanita de cartofi....si ordine..in rest nimic.Da sunt rupta...si mi-e asa frica de noaptea asta cu Codrin cu febra.... Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Sanatate multa lui Codrin! Sa se faca repede bine si sa speram ca va trece noaptea fara febra!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Amalia , sunt vai de mine, ma gandeam ca nici la nastere nu am suferit atatea ore in continuu Sper sa am maine o zi mai buna! Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Pozele noastre |
Otilia
sa-ti treaca cat mai repede!ginye

Povestea nasterii
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui Sorvint In alta ordine de idei trebuie sa merg cat mai curand sa cumpar hainute la pitic ca mi-au ramas mici. A crescut mult in lungime si salopetele aproape toate au ramas mici. Astazi ca a fost putin mai cald l-am imbracat cu un costumas tare frumos si de abia l-am imbracat ca a ramas cam mic. Si asa de rau imi pare. Azi a fost prima data cand l-a purtat. Mamica fericita de Radu 19.12.2008 pozele mele |
Si noi trebuie sa cumparam hainute noi ca ne-au cam ramas toate mici. Si exact cum spui si tu, avem atatea pe care nu le-a purtat decat o data sau chiar deloc.

Dar mami e fericita pentru ca puiul ei creste frumos!

ginye

Povestea nasterii
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui spiridusul Ruga de Elena Farago Daca-mi aplec smerit genunchii, Si mâinile mi le-mpreun Nu ma gandesc sa fie, Doamne, Nici cel mai drept, nici cel mai bun… Si nu te rog sa-i dai nici haruri, Nici minte cine stie cât… Mi-ar fi destul sa-l vad ca-mi creste Nici prea frumos, nici prea urat; Si nu l-as vrea nici prea cuminte, Si nici din cale-afar-nebun; Nici prea de tot supus s-asculte, Dar nici sa rada de ce-i spun. Si mai ales, as vrea sa simta În orice pas din trai, mereu, Ca cel mai credincios prieten I-oi fi de-a pururi numai eu… io-s cu melancolia face alex 2 ani de cce tre' sa creasca?io ii vreau mici, pui dulci, la mine in brate m-ati suparat, m-ati necajit rau; am zis ca fug, ca nu mai vin; am multe pe suflet... aci mai intru si io, mai rad, mai arunc o vorba, mai uit. imi venea sa va bat pe toate am plans ca proasta am scris mesaje, am sters, am scris iara si apoi am sters din nou v-am bombanit..... apoi v-am dat dreptate, la fiecare in parte asa e viata:te pupi, te scuipi, te certi si la final te imbratisezi eu cred ca fiecare lucru are un sens pe lume; nimic nu e intamplator. haidetzi sa dam un sens "prieteniei" noastre Eu stiu acum de ce deschid forumul cu indaratnicie in fiecare zi, dincolo de sscutece, colici, sani, si gangureli ..................................................................... si azi am un gand bun pentru Ginye ![]() Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului |
M-ai facut sa plang!!!Iti multumesc pentru tot!!!!!!!!!!!!!

ginye

Povestea nasterii
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Disperare mare!!! Leyre nu a mancat astazi mai mult de 300 ml toata ziua... ![]() ![]() ...am stat cu ea atarnata de tatza non stop.In marea majoritate a timpului foarte bine dispusa, gangureli, zambete cand ii dadeam tatza urla ca din gura de sarpe...Ce ma fac?Am incercat si biberon si lingurita si lapte praf...nu inghite nimic iar daca reusesc sa ii bag tatzi se joaca cu ea... ![]() ![]() ![]() Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08 www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea |
Eu zic sa nu te nelinistesti. Atata timp cat e bine, gangureste nu cred ca tb sa te ingrijorezi. Are si ea o zi....

ginye

Povestea nasterii
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui ihotu72 Azi noapte Alex a stabilit un record absolut.A dormit 5 ore(de la 10,20 pana la 3,10).Apoi am stat de vorba pana la 5 dupa care a mai dormit pana la 8.Cel mai mult de cand s-a nascut! ![]() Mami de Alex 2,5 luni si Anca 10 ani pozele mele Nasterea lui Alex |
Super! Sa o tina tot asa!

ginye

Povestea nasterii
ginye55 spune:
In week-end-ul asta a fost mama la mine. Am reusit sa fac si eu curat in casa si sa dorm O NOAPTE INTREAGA 

. Dar tot obosita ma simt. Sa nu mai zic ca mi s-a parut asa de scurta! Sper sa se repete figura cat de curand
.
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
malinas spune:
Otiliav, daca nu s-ar chinui l-as lasa, dar plange si se face covrig, basinutele ies, kk nu
. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti 
. Cred ca ii bag un supozitor cu glicerina. Acum a adormit, ca am fost afara, si s-a mai linistit, dar cand se trezeste ii bag supozitor.
lauramiron,ihotu72, cum fac ceaiul de musetel?pun un plic la cata apa?eu nu i-am dat niciodata ceai si ma streseaza sa ii dau acum, mai ales ca nu stiu ce cantitate de apa sa pun la un pliculet. Si glucoza de unde sa iau?Gasesc la farmacie?Probabil ca intrebarile astea vi se par stupide, dar sunt asa stresata si nedormita ca nu pot sa gandesc coerent.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Codrin (15.02.2005)
Alexandru 02.02.2007