Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
babyzapi spune:
Lorellay cum ati petrecut noaptea?
Otilia
sper sa rezisti in continuare fara calmante si sa se duca la naiba-n puii mei durerea 
Spiridusul
LA MULTI ANI LUI ALEX 
Aleinad bebe e bine, multumim
de cand nu mai are asa pb cu bubitzele a devenit iar bebelusul vesel si jucaus si zambaret tot timpul. E un deliciu.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Spiridusule sa-ti traiasca Alex sa creasca mare, sanatos, cu mult noroc, sa se bucure impreuna cu fratiorul de toate frumusetile vietii!
Mamica Teodorei (1.12.2008)
alra spune:
otilia, eu stiu ca aspirina e interzisa in sarcina si ma gandeam ca si in alaptat. d'aia in caz de ceva iau numai paracetamoale ca de astea sunt sigura ca sunt ok.
noi am dormit bustean de la 1 la 8.30. m-am prins de ce nu o pot culca seara: ii e foame si nu are energie sa manance, adoarme si apoi iara se scoala de foame repede si tot asa, pana apuca sa se sature. incerc urmatoarea tactica: san pe la 7, apoi o pauza ca sa i se faca foame si apoi un biberon de lapte praf dupa baie si apoi pe la 11 iara san. intre 7 si 11 apuca sa mi se umple bine sanii si are ce lua pentru noapte. incerc sa ma tin pe drumul asta, va zic ce iese ![]()
eu sunt mai bine cu raceala, galusca la fel - mai tusim un pic amandoua. vad ca ei insa nu ii mai curge nasul - uraaaa!!!
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
Otiliav spune:
Ma oftic, prin geam se vede un soare asa frumos si nici frig nu este. Culmea nici vantul nu bate azi dar mi-e frica sa ies afara 1 ora la plimbare cu landoul, mi-e ca o iau de la cap cu gatul sau cu urechea.
Lucie, am citit de unde esti, departe de noi. Scrie-mi PM si daca pot te ajut. Sotul tau este roman?
Vad ca si tu ai nascut cu moasa. Eu zic ca mie mi-a fost de folos acupunctura ca dupa fiecare sedinta ma lasau durerile de bazin. Ultima data am facut cu 1 zi inainte de nastere cand deja aveam contractii dar neregulate.
aleinad.g, de ce nu treci mami si baiatul la semnatura, ne induci in eroare
?
Sorvint, ce browser de internet folosesti? Cumva Mozzila? Incearca sa scrii direct codul [b][/b ] pentru bold, poate merge asa.
Alra, ma bucur ca ai obtinut o mica victorie, pasi mici dar conteaza. Te inteleg ca esti suparata si sper ca in 2-3 luni sa fie totul bine. Are timp fata sa se ingrase, bine ca se lungeste ca a mea parca a stagnat, pune pe copanele.
mar_ysa_28, de unde stii cat a papat daca suge la san?
Corina, si nu mai e nimeni prin preajma sa se joace cu ea. Stiu ca tu ai ajutoare, nu e nimeni la schimbul de noapte cu tine. Eu noaptea sunt pe cont propriu cu pitica, de la 10 seara la 8 dimineata trebuie sa fac fata, mama ma ajuta cu Ana si face mancare.
Lauramiron, cam asa si noaptea noastra, a adormit pe la 11 epuizata dupa ce a vomat tot din stomac, a gangruit la 2, la 3 dar nu s-a trezit sa pape, de abia la 4 a dat semnalul de alarma si dupa aceea la 8. Insa eu m-am trezit din obisnuinta din ora in ora. O pun intr-o plapumioara si doarme mult mai bine noaptea daca-i asa infasurata.
Ihotu, sa stii ca nici o mama nu-i batrana, e cea mai buna mama pentru copilul ei.
Spiridusule, ce de poezii stii, e chiar deosebita
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
malinas spune:
Amalia, 
David este constipat
.nu a facut nimic de vineri de la ora 17 si nu stiu ce sa ii fac ca se chinuie tare.I-am dat apa fiarta si racita cum zivea Mirtha, i-am facut laptele praf un pic mai diluat, nimic nu merge 
.am mancat si eu mar, dar vad ca nu functioneaza.Da basinute fara nici un efort, dar kk ioc.Nu stiu ce sa-i mai fac ca plange si se chinuie rau 
.Acum stau cu el in brate si incrc sa-l calmez.nici nu a vrut sa mai manance 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
ihotu72 spune:
Azi noapte Alex a stabilit un record absolut.A dormit 5 ore(de la 10,20 pana la 3,10).Apoi am stat de vorba pana la 5 dupa care a mai dormit pana la 8.Cel mai mult de cand s-a nascut!
Mami de Alex 2,5 luni si Anca 10 ani
pozele mele
Nasterea lui Alex
ihotu72 spune:
Malinas da-i lui David ceai de musetel cu 5% zahar brun si va iesi afara.Zaharul il fierbi si ii pui numai siropul rezultat.Nu e indicat zaharul,dar eu i-am dat la sfatul dr cateva zile si acum iese afara.Ii dau in continuare ceai dar fara zahar.
Mami de Alex 2,5 luni si Anca 10 ani
pozele mele
Nasterea lui Alex
Otiliav spune:
Malinas, am auzit mamici carora le-a spus doctorul sa-i lase si cateva zile fara sa faca kk. Banuiesc ca ai incercat sa-l stimulezi cu termometrul. Supozitorul nu a mers?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
ihotu72 spune:
Puiul mea cel mic mi se pare ragusit si e infundat.I-am desfundat nasucul cu solutie salina Rinophar,dar se infunda repede.O fi racit?Ii dau eferalgan si maine sun dr.
GEANINA,mami de ALEX 5.11.2008 si ANCA 10 ani
pozele mele
Nasterea lui Alex
lauramiron spune:
La noi a mers foarte bine un ceai de musetel usor mai concentrat, indulcit cu glucoza pulbere. S-a desfundat apoi de n-o mai puteam opri, a facut noaptea de 3 ori kk![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas Amalia, ![]() David este constipat ![]() .nu a facut nimic de vineri de la ora 17 si nu stiu ce sa ii fac ca se chinuie tare.I-am dat apa fiarta si racita cum zivea Mirtha, i-am facut laptele praf un pic mai diluat, nimic nu merge ![]() .am mancat si eu mar, dar vad ca nu functioneaza.Da basinute fara nici un efort, dar kk ioc.Nu stiu ce sa-i mai fac ca plange si se chinuie rau ![]() .Acum stau cu el in brate si incrc sa-l calmez.nici nu a vrut sa mai manance ![]() ._ "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008) poze |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo