nasterea la crf 2
Raspunsuri - Pagina 8
Gabrilici spune:
Noce dna doctor mi-a zis ca in principiu e posibil sa nasc normal.Azi merg la control sa vad ce mai zice.Din ce zic fetele, daca bebe depaseste 3600 gr, doc Mihalache recomanda cezariana.Fetita mea nu cred ca va depasi aceasta greutate.
Pe dr Nayel l-am cunoscut la camera de garda intr-o noapte, la inceput de sarcina, cand am avut niste sangerari.pot sa va spun ca e foarte rabdator si profesionist si nu am auzit sau citit pareri negative despre el.Fiind turc (cred) are si un accent simpatic.
Sarcini usoare in continuare si sa auzim numai de bine!
Gabrilici in 38 saptamani
Gabrilici spune:
Foarte frumoasa povestea conceperii puiului vostru!Si apropo de 'depasirea perioadei fertile'...stie Dumnezeu mai bine cand si cum sa le aranjeze pe toate.Noi am aflat ca vom avea bebe in noaptea de 13 spre 14 octombrie, ziua Sf Parascheva care nu o data m-a ajutat fara macar sa i-o cer.
tuturor!
noce spune:
Gabrilici, sa te intorci cu vesti bune de la control!
Sa ne spui si noua cat are fetita si ce zice dna dr, daca iti zice sa o suni cand se declanseaza nasterea sau daca iti propune o inducere. Din sapt 38 mergi saptamanal la control? Eu pana in sapt 37 nu mai am nici o consultatie, trebuie doar sa-mi fac analizele de trim 3.
34+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 6 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
blanca000 spune:
Si eu o sa nasc aici cu dl dr Nayel undeva dupa jumatatea lui iulie (eu am DNP pe 25.07...dar mai stii). Am vorbit cu dansul de nastere naturala desi daca e cazul nu ma dau in laturi de la cezariana. Sa se nasca bebe bine si sanatos..si eu sa nu ma chinui f tare..mai ales ca dl dr a zis ca el aproximeaza un 3700-4000 g..si la asa greutate imi e cam frica de nasterea normala eu nefiind vreo "mare".
Cine stie poate ne vedem pe acolo
Aaaa.si dr Nayel e sirian, nu turc ..si este f f f simpatic si decent.
s34 Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
adita spune:
Noce, multumesc. si la noi a facut Sf Nectarie destule minuni, mai ales la sarcina cu Nectarie. el a fost foarte mare (4.300 kg)si la sfarsitul sarcinii se intinsese uterul destul de mult, aveam niste contractii de prin luna a saptea. si doctorul ma tot speria ca ce o sa patesc, mai ales daca mai fac unul,ca o sa incep cu contractiile si mai devreme si s-ar putea sa nu pot duce sarcina pana la termen. si a fost totul foarte bine, am rezistat de fiecare data pana la termen.mai ales la ultima sarcina a fost frumos ca de la 35 de sapt ma tot chema sa ma opereze, sa nu se intample ceva, si cand vedeau ca bebele e bine, nu apasa deloc pe taietura, ba chiar o lua in sus, nu parea sa aibe de gand sa coboare,uterul isi revenise dupa cat se intinsese la sarcina anterioara ( e drept ca si copilul a fost ceva mai mic, a avut 3.900), ma trimiteau acasa si ma chemau dupa o saptamana si tot asa, ma internau ca maine ma opereaza, ma controlau si a doua zi ma externau, ca nu e cazul de operatie. nu stiu termenii de specialitate, dar sper sa intelegi tu ce-ti explic.la mine prima cezariana a fost la urgenta, asa ca la exterior sunt taiata pe verticala, dar am inteles ca uterul e taiat pe orizontala, jos de tot, ca la orice cezariana. de fiecare data a taiat tot pe acolo, am impresia ca decupeaza taietura veche si face una noua, ca dupa fiecare operatie nu se mai vedea taietura veche si pielea parea mai intinsa decat o stiam.
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Gabrilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noce Gabrilici, sa te intorci cu vesti bune de la control! Sa ne spui si noua cat are fetita si ce zice dna dr, daca iti zice sa o suni cand se declanseaza nasterea sau daca iti propune o inducere. Din sapt 38 mergi saptamanal la control? Eu pana in sapt 37 nu mai am nici o consultatie, trebuie doar sa-mi fac analizele de trim 3. 34+ Filip Minunea Sfantului Nectarie AMR 6 sapt http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png |
Noce am vesti bune.Am fost la control si, asa cum banuiam, colul s-a scurtat un pic (am simtit niste intepaturi jos), e moale si bebelina e pe 'drumul'de lansare.Din luna a 7-a am mers la control de 2 ori pe luna.Am fost in sapt.32, 34, apoi 36, 38 si deja sapt viit merg direct la spital.Mi-a zis ca mai dureaza maxim o sapt pana la marea intalnire.Deja nu a mai luat in greutate, semn ca vrea afara.Se impinge mititica de mi se rupe sufletul uneori.O pot suna oricand.Vreau sa iti zic ca dupa ce mi-a zis de col, m-am emotionat si imi crescuse tensiunea la 16...apoi si-a revenit la 12.Sotul era si este si mai speriat si panicat.E dulce tare!Bine ca nu trec si ei prin asa ceva ca nu stiu daca ar face fata.
Sanatate multa, sarcini usoare si situturor!
Gabrilici spune:
Fetita mea are aproximativ 2.838 gr (exista o marja de eroare destul de mare).Daca totul decurge ok, nasc normal.Pe doc o sa o sun joi seara, in caz ca nu se intampla ceva pana atunci.O pot suna oricand,asa mi-a zis, mai ales noaptea.Joi o sun sa stabilim cand exact ne vedem vineri.Si vineri stabilim ce e de facut pe mai departe.Oricum bagajul e facut si il voi lua cu mine.Am luat si epidurala si niste calmante recomandate de dna doctor.
Pupici
noce spune:
Gabrilici
Ce vesti bune!
Sa inceapa nasterea!!!
Doamne ajuta sa vina bebita sanatoasa, sa o nasti usor si repede, sa ai un travaliu frumos!
Ai baut ceai de zmeur? Umbli mult pe jos?
Ce calmante ai pregatit? Epidurala mi-a scris si mie dna dr de care sa iau. Nu inteleg scrisul, sper sa inteleaga farmacista.
34+ Filip
AMR 6 sapt!!!
noce spune:
Adita, Dumnezeu si Sfintii Lui v-au binecuvantat casnicia atat de frumos . De multe ori zic ca nu stiu doctorii ce ajutor poti sa primesti si daca e in Voia Domnului sa ai copii (si nu are cum sa fie altfel), obstacolele dispar sau scad. Ca doar Dumnezeu nu vrea ca noi sa ne ferim de copii doar pt ca am avut o operatie.
34+ Filip
AMR 6 sapt!!!
Gabrilici spune:
Noce iti multumesc de incurajari!Nu beau ceai si nu merg prea mult pe jos.Bebelusa mea insa nu sta degeaba.Cred ca o sa vina fara sa o impulsionez prea mult.Nu ma simt prea grozav si deci stau cumintica in pat desi mi-e dor sa ma plimb.Respir din ce in ce mai greu si nu prea pot dormi din cauza asta.Probabil ca voi recurge la ceaiuri si ceva gimnastica daca puiuta nu o sa vrea sa iasa.Dar nu cred.
Va imbratisez pe toate!