nasterea la crf 2
Raspunsuri - Pagina 9
andreea1608 spune:
Buna fetelor! Se pare ca si eu nasc la CF2, cu doamna doctor Mihalache. E o doctorita super dupa parerea mea,am auzit nmai lucururi bune. Eu am fost ultima oara pe 3 iunie la control si mi-a spus ca colul este un pic deschis dar inca foarte lung, deci nu nasc prea curand. Cred ca din cauza asta m-a si programat de abia pe 18 iunie pentru urmatorul control. Eu chiar sper sa nasc usor, si natural. Mie nu mi-a zis nimic momentan despre trusa epidurala si calmante, si maine fac 38 sapt. Bebelina mea avea la ultimul control 2965 gr deja. Voi stiti ceva de tarifele de la spital? Daca da, astept si eu un PM, va rog.
Gabrilici,ce putin mai ai!
Multumesc si va.
37+ Maria Alexandra
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#
Gabrilici spune:
Andreea iti voi spune ce am aflat eu....dar asa cu perdea...5-6 normal, 7-8 cz, 1 tanti care ne ajuta, 2 nenea cu acu, 1 nenea cu bebele, si marunt doamnelor care se vor invarti cel mai mult prin jurul nostru.Sper ca nu sunt caraghioasa cu mesajul meu si ai inteles ce am vrut sa spun.
Si da...mai am foarte putin!!!! Sa imi tineti pumnii si sa puneti o vorba buna si pentru mine la Doamne Doamne!Ioana Gabriela e numele meu de botez.
Gabrilici in 38 saptamani
andreea1608 spune:
Gabrilici, multumesc. Am inteles tot. O sa ma gandesc la tine, sa fie totul ok, sa nasti usor, si repede.
37+ Maria Alexandra
noce spune:
Andreea, bine ai venit printre noi! Abia astept sa ne povestesti ce-ti va spune la controlul de pe 18 . Eu sunt taaare nerabdatoare sa ajung la etapa cu col scurtat sau moale . Merg zilnic pe jos, mi-am luat si ceai de zmeur, inca n-am inceput sa-l beau, dar nu mai stau mult.
Despre trusa epidurala eu am intrebat-o pe dna dr la ultimul control si mi-a zis sa-mi cumpar, mi-a scris ceva pe foaie.
Sper sa poti intra dupa nastere sa ne scrii 2 randuri, cum ai nascut, cum te simti si cat de maricel e bb.
Gabrilici, chiar ma gandeam la tine azi! Mi-ai transmis bucuria ta de dupa ultimul control
Il voi ruga si eu pe Doamne Doamne sa fie cu tine la nastere!
Si multumim pentru ... perdelutza
34+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 6 sapt!!!
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
Gabrilici spune:
fetele si burticile! Va multumesc pentru gandurile frumoase!O sa revin cu vesti.
Gabrilici in 38 saptamani
andreea1608 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noce Andreea, bine ai venit printre noi! Abia astept sa ne povestesti ce-ti va spune la controlul de pe 18 . Eu sunt taaare nerabdatoare sa ajung la etapa cu col scurtat sau moale . Merg zilnic pe jos, mi-am luat si ceai de zmeur, inca n-am inceput sa-l beau, dar nu mai stau mult. Despre trusa epidurala eu am intrebat-o pe dna dr la ultimul control si mi-a zis sa-mi cumpar, mi-a scris ceva pe foaie. Sper sa poti intra dupa nastere sa ne scrii 2 randuri, cum ai nascut, cum te simti si cat de maricel e bb. Gabrilici, chiar ma gandeam la tine azi! Mi-ai transmis bucuria ta de dupa ultimul control Il voi ruga si eu pe Doamne Doamne sa fie cu tine la nastere! Si multumim pentru ... perdelutza 34+ Filip Minunea Sfantului Nectarie AMR 6 sapt!!! http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png |
Noce, multumesc pentru primire. Si eu astept cu nerabdare controlul de pe 18, sa vad ce s-a mai schimbat si daca se apropie MAREA INTALNIRE! O sa o intreb si eu pe doamna doctor despre epidurala. O sa intru dupa ce nasc sa va spun cum a fost. Hai ca nu mai ai nici tu mult, acusica trece timpul, nici nu ai sa iti dai seama! Eu sunt de aproape 3 sapt in concediu si ma gandeam ca o sa ma plicitsesc acasa dar nu a fost asa, chiar a trecut foarte repede timpul. Ceai de fructe de zmeur am vrut si eu sa imi iau, dar nu am gasit. Tu de unde ai luat?
38+ Maria Alexandra
alinusha06 spune:
eu am nascut prima fetita la elias si pe cea de-a doua la cfr cu dr tanase si dr miciner si nu era renovata aripa noua in care se naste acum si am fost extrem de multumita comparativ cu eliasul ,am avut frigider in camera ,baie ,termopan,jaluzele verticale ,aer conditionat,pat cu telecomanda (la elias nimik din ce am mentionat aici doar paturi obisnuite din fier si o chiuveta )a fost extraordinar de bine,m-a costat destul de mult mi sau comunicat preturile si a trebuit sa ma supun,dar acum este cu mult mai bine in aripa noua din ce am inteles ,dar oricum profesionalismul medicilor de acolo este mult mai important,mergeti cu incredere.
Si un punct forte nu le dau copiilor complectare cu biberon ci cu seringa tocmai pentru a incuraja alpatatul .
alex25 spune:
Buna fetelor!
Va urmaresc din umbra, dar si eu voi naste la CFR2 cu dna Delia Marinca....nu mai este nimeni care merge la dansa?
Oricum, informatiile voastre sunt foarte utile si le citesc cu sufletul la gura!
----------------------------------------------
24+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
blue_karina spune:
Buna fetelor,
Sunt o viitoare mamica de gemeni, cu DPN 29 septembrie, si sunt tot la d-na dr. Mihalache la CFR2. Pana acum sunt f. multumita de dansa, cred ca este un medic si un OM deosebit...A fost mereu amabila si a raspuns tuturor intrebarilor. Eu am facut si un cerclaj profilactic la sectia ginecologie CFR2 si mi-a placut cum arata spitalul, este O.K fata de conditiile din alte spitale. Avand in vedere ca una din bebelusele mele este in prezentatie transversa, d-na dr.mi-a spus ca voi naste prin cezariana. As fi vrut natural, dar se pare ca nu prea e posibil.. Va rog fetelor care veti mai naste prin cezariana la CF 2, povestiti cum a fost, sa stim cam la ce sa ne asteptam, ce sa luam cu noi, etc.Am citit postarile anterioare si multumesc fetelor care au scris.Orice sfat este binevenit! Sunt cam panicata cand ma gandesc la bebelusele mele, sper sa le pot tine cat mai mult, sa le duc pana la termen. Urmeaza sa merg la control pe 24 iunie si voi vedea ce-mi spune d-na doctor, cat mai pot merge la servici etc.
Bafta tuturor fetelor care urmeaza sa nasca, sanatate multa si bb sanatosi!
Karina 24+ cu Eva Maria Sofia Andreea
si maine e o zi
noce spune:
Andreea, ceaiul trebuie sa fie de frunze de zmeur, nu de fructe. Eu am luat de la plafar, cu 2 lei. Nu am intrebat-o pe dna Mihalache ce parere are despre acest ceai, doar am citit pe net recomandarile multor mamici care au nascut usor dupa ce l-au baut. Daca o intrebi, sa ne scrii si noua parerea dumneai.
Flori, sa-ti traiasca fetitele! Ce frumos ca e diferenta mica de varsta intre ele. Multumim pentru parerile tale, conteaza mult o comparatie facuta din experienta. Despre Elias am mai auzit si eu lucruri neplacute, chiar de curand a nascut o prietena acolo, printr-o cezariana aproape impusa, si a prins weekendul. A trecut prin niste dureri saraca in cele 2 zile si nu a gasit pe nimeni sa-i faca un calmant.
Blue_karina, felicitari pentru gemene Sa duci sarcina cu bine cat mai aproape de termen. Daca iti doresti nastere naturala, poti sa ceri o a doua opinie, cand esti mai aproape de nastere, la un dr despre care stii sigur ca este adeptul nasterilor naturale. Eu m-am interesat zilele astea si am auzit multe vorbe bune despre dr Dana Oprescu de la Polizu si despre dna dr Sgarbura de la Filantropia. Nu vreau sa zic ceva de rau sau sa te sperii, Doamne fereste, dar eu m-am gandit oricum la Polizu ca varinta de rezerva pentru mine in caz ca nasteam mai devreme, pentru ca stiu ca acolo primesc prematuri si au aparatura buna. Am mai auzit ca acolo greu se aproba o cezariana, ca e politica spitalului sa se nasca natural, ceea ce nu cred ca e valabil la CF2.
Alex25, sarcina usoara!
Gabrilici
Sa vina bebita sanatoasa!
35+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 5 sapt!!!
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png