nasterea la crf 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atenaaneta spune:

Buna mamici si viitoare mamici!
eu am nascut la cfr 2 in noiembrie 2008
a fost nastere spontana la 40 de saptamani (am vrut cezariana, dar dr a considerat ca e mai bine natural). S a inselat! La internarea in spital nu mi au cerut decat adeverinta de salariat si actul de identitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Atenaaneta..aveai cezariana programata si sa declansat nasterea naturala? Sau cum? Nu ai cerut epidurala la nasterea naturala...de ce zici ca sa inselat dr?

Nah..m-ai facut curioasa ?

s31 Eva

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Aveti ceva info despre dr. Carina Puiu?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaeu spune:

Mai naste cineva de aici la sfarsitul lui iulie inceputul lui august?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Eu am DPN 20 iulie si voi naste la CFR2 cu dr Florina Mihalache.
Va povestesc dupa cum a fost

32+ Filip
Minunea Sfantului Nectarie

AMR 8 sapt

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui noce

Eu am DPN 20 iulie si voi naste la CFR2 cu dr Florina Mihalache.
Va povestesc dupa cum a fost

32+ Filip

AMR 8 sapt

Nastere usoara, ai apucat sa vorbesti despre rezerva cu dr?
Eu ma gandeam sa incep sa-mi fac bagajul, sa fie facut din timp. Tu l-ai facut? Ce ti-ai luat?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Iata ce am aflat eu de la o moasa care a lucrat la CF2:camerele nu au mai mult de 2 sau 3 paturi si nu te pun in aceasi camera cu o tipa care a nascut in alta zi decat tine.
Compresele cu vata si tifon e bine sa le ai de acasa.Sunt necesare vreo 30.Mai trebuie si comprese sterile pe care sa le punem pe tampon, in caz ca nu ni se sterilizeaza la spital tampoanele facute de noi acasa.Avem nevoie de tacamuri de acasa (cutit, furculita, lingura, lingurita si cansa sau pahar) si apa plata.In plus:chiloti de unica folosinta-vreo 5, tamponane de san si sutien de alaptat, 2 sau 3 camasi de noapte.Cine naste prin cezariana are voie sa foloseasca tampoane obisnuite.
Pentru bebe:3 -4 body-uri( sa fie macar unul cu maneca lunga), paturica, aleza sau scutec 80/80, crema de fundulet, crema grasa de dat bebele, samponel 2 in 1(pt cap si corp)sau un sapun cu ph neutru si un sampon pentru capsor.
Mai intrebati-ma ca nu stiu ce sa mai zic.

Gabrilici in 37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Gabrilici, multumim! Nastere usoara! Te asteptam dupa daca poti sa ne scrii parerile tale sau sa ne dai sfaturi din experienta ta. Inteleg din ce zici ca nu e nevoie sa ne rezervam un loc intr-o rezerva dinainte, putem sa mergem linistite cand ne apuca, nu?

Am si eu o nedumerire, nu neaparat legata de acest spital. Eu as vrea sa-l dau pe bb cu ulei de masline, fara alte creme si cremute. Oare pot sa-l pun intr-un recipient cu pulverizator spalat bine, dar nesteril? Oare ma primeste cu el la spital?

Adalaeu, nici tu nu mai ai mult! Probabil ai dpn la inceputul lui august, nu? S-ar putea sa nici nu apuc eu sa intru sa scriu pareri de dupa, inainte sa te internezi si tu. Poate ne intalnim in spital . Eu nu mi-am facut bagajul inca, maine plecam intr-o scurta vacanta la mare si la intoarcere pregatesc si geanta de maternitate.
De rezervat, n-am rezervat nimic, nu tin neaparat sa fiu singura in salon, important e sa fie bb cu mine. E drept ca as prefera sa nu fim chiar 5-6 mamici cu bebelusi, dar daca suntem 2-3 e tocmai bine, mai avem cu cine schimba o vorba sau chemam pe rand asistentele.

33+ Filip

AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Da Noce, dr. mi-a zis ca la sf. lui iulie nasc, dpn-ul era in august, dar nu vreau sa nasc cu cine va fi de garda...
Poate ne vedem pe acolo...
Oricum mai vorbim pe aici pana atunci.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Noce cred ca poti lua pt bebe ulei de masline.Steril nu cred ca are cum sa fie.Noua ne-a zis ca tr sa avem la noi samponel(eventual 2in 1, adica pt corp si cap), crema grasa si crema pentru fundulet.Stiu ca uleiul de masline e excelent, mai ales pentru copii.Daca uitati ceva acasa, in special chestii pt bebe, in spital exista un magazin cu produse de la Nivea.
Cat despre rezerva, asa cred ...ca nu e nevoie de 'programare'.O sa ma mai interesez si va spun.O sa merg la control iar pe 11.06.

Gabrilici in 37 saptamani

Mergi la inceput