nasterea la crf 2
Raspunsuri - Pagina 23
Tessh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Din pacate aseara nu am mai apucat sa intru ca am ajuns super tarziu dupa ce am stat pe hol 4 ore casa reusesc sa intru la control, deja nici nu ma mai agit....bine ca totul este in regula. Tessh, din pacate nu iti pot oferi nici o informatie, pe hol este afisata lista ptr iulie, iar inauntru am rugat-o pe asistenta sa imi spuna, dar lista era luata de pe perete ca sa definitiveze garzile pe septembrie, deci nu am aflat nimic. ---------------------------------------------- Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase AMR 4-5 sapt |
Lasa ca merg eu acum pe dimineata, iti multumesc mult ca nu ai uitat sa te uiti . Abia astept sa vad ce imi zice dr azi la control, am intrat in saptamana 38 si bebe poate sa vina oricand...
38+ viitoare mami de Francesca
Ce e mai bun abia urmeaza :) Asteptam fluturasul mic cu multa nerabdare!
alex25 spune:
Tinem pumnii!
----------------------------------------------
Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR 4-5 sapt
Tessh spune:
Fetelor, eu am plecat aproape plangand de la spital azi... am fost la control, bebelina e bine, are 3200 grame... insa conjunctura a fost de o natura tare stupida azi...pe sotul meu nu l-a putut lasa sa intre in cabinet... mai erau acolo 2 doctorite si o asistenta... am intrat doar eu, cu dosarelul in brate. de fel sunt mai prostanaca cand vine vb sa dau spaga si daca nu am banii pregatiti de dinainte imi e o jena maxima sa ma apuc sa ma caut prin geanata dupa portofel si dupa bani... recunosc ca aici am eu o problema... si din cauza asta, azi, pentru prima data in sarcina, am plecat fara sa ii dau nimic doctoritei ... m-a certat sotul cand am iesit din cabinet juma de ora ... ma simt ca naiba...
La control intai mi-a facut ecografia. la un mom dat, am intrebat-o pe dr de la ce greutate a copilului in sus se face cezariana, mie fiindu-mi frica sa nu ma trezesc in ipostaza de a trece prin asa ceva... si imi spune putin cam taios "5kg"... mi s-a parut socant de mult... apoi m-am gandit ca nu sunt eu in masura sa contesc cele zise de dr si am trecut peste...
dupa eco m-a consultat pe masa aia cu cracane pe care abia am reusit sa ma sui de durere de bazin... si-a pus manusa in mana si hop cu 2 degete inauntru... a tot impins ea acolo si la un moment dat m-a durut. n-am zis nimic, nu m-am vacarit, dar instinctiv m-am incordat de 2 ori... ei si pe faza asta m-a certat, ca ce fac eu la nastere daca acum sunt asa sclifosita, ca trebuie sa ma intaresc, ca atunci cand iese capul copilului nu mai are cum sa mi-l bage inapoi si ca daca nu imping trebuie sa foloseasca forcepsul... imi e o frica de forcepsul ala de nu va pot explica... am citit o gramada de cazuri nefericite pe net in care s-a folosit ustensila asta si au avut bebeii probleme...
ei si uite-asa a tinut-o vreo 2 minute cu morala... am tacut ca mi-a fost rusine sa comentez ceva, ma simteam mizerabil ca n-am stat relaxata dar a fost involuntar totul... si apoi mi-a luat tensiunea si mi-a explicat inca o data ca daca mi se rupe apa trebuie sa vin la spital, sa spun ca sunt pacienta ei si o sa ma consulte doctorul care e de garda si cand e cazul o suna colegii ei. cand am plecat, ca niciodata mi s-a parut ca nu a mai zis nici "la revedere" nici nimic... a intors spatele si s-a luat la vorba cu o colega...
Mi s-a facut tare frica de nastere... parca tot curajul pe care il aveam in mine sa nasc normal ca e mai bine si tot asa s-a dus azi pe apa sambetei in 10 min de consultatie... data trecuta am intrebat-o de epidurala, daca isi mentine efectul si in timpul nasterii si mi-a zis clar ca nu, ca trebuie sa simt sa imping... paradoxal, toate prietenele care au nascut in ultimii 2 ani (si au fost destule) mi-au zis ca epidurala si-a mentinut efectul si in momentul nasterii si ca nu au simtit nimic... asta cu epidurala + faza cu "ce-o sa faci cand iese capul copilului?" + "vino la spital la dr de garda ca te preia el" m-au speriat groaznic si mi-au dat o stare de-mi vine sa o iau la fuga...
alex25 spune:
Offff, eu zic sa te linistesti ca nu e cazul sa te agiti asa de rau.
In primul rand e si ea om si o fi avut o zi proasta sau era nervoasa, nu cred ca a avut ceva cu tine - am patit-o si eu, m-am simtit la fel de rau ca si tine si pana la urma nu a fost nimic important.
Despre partea cu frica de nasterea natura nu te pot ajuta ptr ca eu din start am optat ptr cezariana din multe motive.
Te pup si eu zic sa te linistesti pana la urmatorul consult cand probabil va avea alta stare de spirit, mai ales ca pana acum nu ai mai gasit-o asa, si sa gandesti pozitiv.
Bbelusa cea iubita
AMR 4-5 sapt
Tessh spune:
citat din mesajul lui alex25 Offff, eu zic sa te linistesti ca nu e cazul sa te agiti asa de rau. In primul rand e si ea om si o fi avut o zi proasta sau era nervoasa, nu cred ca a avut ceva cu tine - am patit-o si eu, m-am simtit la fel de rau ca si tine si pana la urma nu a fost nimic important. Despre partea cu frica de nasterea natura nu te pot ajuta ptr ca eu din start am optat ptr cezariana din multe motive. Te pup si eu zic sa te linistesti pana la urmatorul consult cand probabil va avea alta stare de spirit, mai ales ca pana acum nu ai mai gasit-o asa, si sa gandesti pozitiv. ---------------------------------------------- Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase AMR 4-5 sapt |
Multam de incurajari sper sa mai prind urmatorul control de miercuri... chiar atunci intru in sapt 39...
alex25 spune:
Oricum noi te asteptam aici numai cu vesti bune!
Bbelusa cea iubita
AMR 4-5 sapt
Tessh spune:
Alex, am incercat sa te caut pe mess in seara asta... zi-mi si mie te rog, pe mail sau cum iti e tie mai usor, ce tarife stii ca se practica la nasterile normale? Am recitit forumul si am vazut ca ai apucat sa vorbesti cu mamicile care au nascut la CF2 pana acum in ultima vreme. Astept rasp tau!
Pup burtica!
-----------------------------------------
alex25 spune:
citat din mesajul lui Tessh Alex, am incercat sa te caut pe mess in seara asta... zi-mi si mie te rog, pe mail sau cum iti e tie mai usor, ce tarife stii ca se practica la nasterile normale? Am recitit forumul si am vazut ca ai apucat sa vorbesti cu mamicile care au nascut la CF2 pana acum in ultima vreme. Astept rasp tau! Pup burtica! ----------------------------------------- 38+ viitoare mami de Francesca Ce e mai bun abia urmeaza :) Asteptam fluturasul mic cu multa nerabdare! |
Ti-am trimis MP.
Alexandra 35+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR 4 sapt
Tessh spune:
Iti multumesc!
38+ viitoare mami de Francesca-Maria
Ce e mai bun abia urmeaza! Asteptam fluturasul mic cu multa nerabdare!
noce spune:
Tessh, lasa teama si fii bucuroasa daca ai sansa sa nasti natural. Pe copil oricum il impingi afara, chiar daca are 3.500 sau 3.800 si oricum simti o durere. Dar nu-ti garanteaza nimeni ca doare mai putin la un copul de 3.500 decat la unul de 3.800 de ex. Eu am nascut un bb de 3.830 si a iesit destul de repede. De impins oricum impingi pt ca abia astepti sa-ti vezi bebele. Bucura-te ca dr ta a zis ca face cezariana dupa 5 kg. Mie mi-a zis ca pot naste natural un copil de max 3.600 si am stat cu teama cezarienei pana am vazut copilul afara. Si pe masa de nasterii, in focul impingerilor fara epidurala (eu am refuzat-o) ma gandeam sa imping bine ca sa nu ajung la cezariana. Adica durerea nasterii naturale nu m-a facut sa-mi doresc cezariana. Iar in zilele urmatoare, cand vedeam mamicile cu cezariene stand intinse in pat, fara bebei langa ele si cu perfuzii agatate, multumeam cerului ca am nascut natural si eu ma plimbam cu bebelusul pe holuri in voie. Am simtit cel mai mare ajutor de la Dumnezeu in nasterea naturala.
Nastere usoara!
Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie