nasterea la crf 2

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tessh spune:

da, normal ca te baga in seama! fugi direct acolo daca nu o mai simti si zi-le ca esti pacienta dnei Marinca. nici nu mai sta pe ganduri! de cat timp nu a mai miscat?...

37+ viitoare mami de Francesca

Ce e mai bun abia urmeaza :) Asteptam fluturasul mic cu multa nerabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Multumesc mult de raspuns!

Din fericire nu a mai fost nevoie sa ajung pentru ca am simtit-o pana la urma, practic nu mai sunt atat de viguroase miscarile si atat de dese, iar eu sunt paranoica, dar acum e ok....maine oricum ma duc la control la dr la care m-a lasat in grija pe perioada concediului. Va tin la curent.

----------------------------------------------
Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

ma bucur ca este totul ok pana la urma am patit si eu cam la fel sapt trecuta cand am stat intr-o zi mai mult in pat in aceeasi pozitie si bebelina s-a facut confortabila si vreo 3 ore n-a miscat deloc... si eu m-am speriat putin si am mancat repede un baton de ciocolata si am baut un pahar de cola ca m-am gandit ca tre sa o agite si sa miste... urmatoarea miscare era sa ma sui in masina sa ma plimb putin ca mereu da din picioruse cand plecam pa si abia apoi ajungeam la doctor... dar la ciocolata + cola a reactionat imediat si n-a mai fost nevoie!

Mergi la inceput

Asta cu ciocolata si cola vad ca functioneaza la multa lume si mai merge si cu inghetata!

Eu astazi merg la control la dr Azdacher (la el m-a trimis dr mea cat e in concediu) si am emotii, e cineva la el ca sa imi spuna si mie cum e la control?

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

dr Azdacher era de garda cand am nascu eu...dansul ma vazut pana a venit dr meu. A fost super, controlul ok..mana usoara...mai multe nu stiu dar pare ok.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Asta cu ciocolata si cola vad ca functioneaza la multa lume si mai merge si cu inghetata!

Eu astazi merg la control la dr Azdacher (la el m-a trimis dr mea cat e in concediu) si am emotii, e cineva la el ca sa imi spuna si mie cum e la control?

Bbelusa cea iubita

Alex, daca n-ai ajuns inca la spital, te uiti te rog frumos pe listele de garda si imi zici si mie cand e Dr Margaritescu pe tura? Trebuie sa ajung maine la control si sunt curioasa daca e, ca dimineata mori cu zile la coada acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petronela77 spune:

Buna,fetelor! Am si eu o intrebare,stiti cand vine doamna doctor Marinca din concediu? Cele care sunteti pacientele dumneaei si sunteti in grija altor medici. Multumesc mult si nasteri usoare tuturor,indiferent de medic!
mamica de Ana-Maria Gabriela,1 luna si 4 zile

si de

Lucian-Marian, 9 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Blanca, multumesc de informatii, sper sa fie ok. App, cum arata acest dr? Ca mai mult ca sigur l-am vazut pe acolo si nu stiu cine e....ca sa nu ma fac de ras cand ajung.

Tessh, sper sa nu uit sa ma uit pe lista, ca deobicei sunt extrem de emotionata cand ajung acolo, dar promit sa incerc....ma duc la control dupa ora 17, asa mi-a recomandat dr mea.

Petronela, dr Marinca revine din concediu in 5 septembrie, asa mi-a spus mie, plus ca ar cam trebui sa aiba garda in jurul acestei date.

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petronela77 spune:

alex25 ,multumesc mult de tot! Incearca sa iti depasesti emotiile,sau macar sa fie pozitive ,caci bebe simte cam toate starile tale.Sanatate multa!

Mergi la inceput

Din pacate aseara nu am mai apucat sa intru ca am ajuns super tarziu dupa ce am stat pe hol 4 ore casa reusesc sa intru la control, deja nici nu ma mai agit....bine ca totul este in regula.

Tessh, din pacate nu iti pot oferi nici o informatie, pe hol este afisata lista ptr iulie, iar inauntru am rugat-o pe asistenta sa imi spuna, dar lista era luata de pe perete ca sa definitiveze garzile pe septembrie, deci nu am aflat nimic.

Alexandra 34+ cu fluturasul Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

AMR 4-5 sapt

Mergi la inceput