nasterea la crf 2

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tessh spune:

Citat:
citat din mesajul lui atenaaneta

pentru TESSH
anestezicul pentru epidurala se mai gaseste si al farmaciile 2na, este una la unirii si o doza costa in jur de 20 de lei.
nu-ti face griji in legatura cu reusita anesteziei. eu am nascut in noiembrie cu epidurala la cfr 2 si a fost super. Anesezia a prins din prima si imediat nu m-a mai durat nimic. In 2 ore de la montarea cateterului am nascut. De precizat ca pentru a putea beneficia de epidurala trebuie sa ai la tine caietul cu analizele, sa ai dilatatie 4-5 si sa fie doctorul care ti-a urmarit sarcina prezent. cel putin asa a fost la mine, altfel anestezista nu imi facea epidurala. curaj si nastere usoara!

Buna, multam de raspuns! Am gasit epidurala la Municipal pana la urma si am dat pe ea 29 lei. Acum problema mea este ca am intrebat-o pe dr mea daca isi mentine efectul si in timpul nasterii si mi-a zis ca nu, ca trebuie sa simt cand trebuie sa imping... Si stau si ma gandesc ca e cam nasol daca ma calmeaza pe travaliu si apoi brusc ma iau durerile de nastere ... Ma rog, oi vedea eu cum este la mom respectiv... Nu imi mai fac planuri ca poate nu ma baga nimeni in seama pe-acolo si trece momentul sa imi faca epidurala si tot n-am rezolvat nimic... De fel am bafta de faze de genul asta prin spitale...

As fi vrut totusi sa va intreb fetelor, care doctori din CF2 vi s-au parut ok si care nu... Sansele sunt prea mici sa nasc fix cu dr care mi-a supravegheat sarcina si as vrea macar sa stiu ca idee de principiu cam la ce sa ma astept cand ajung la spital in travaliu si aflu ce dr e de garda... Presimt ca nu ajung la termen nici pe departe la cum ma simt.

36+ viitoare mami de Francesca

Ce e mai bun abia urmeaza :) Asteptam fluturasul mic cu multa nerabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Tessh, tie cine iti urmareste sarcina?

Oricum am inteles ca aproape toti dr de la CFR2 sunt buni si ca lucreaza foarte bine in echipa, deci nu vad de ce ti-ai face griji. Am auzit numai de bine despre dr. Marinca, Azdacher, Tanase, Nayel, Margaritescu, Mihalache - si probabil mai sunt si altii ok.

Multa bafta, tinem pumnii!

----------------------------------------------
Alexandra 33+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

La lista de sus as adauga si pe dr Gherasie Cristian, am vazut ca se poarta f atent profesional si amabil chiar si cu pacientele altor medici, cand acei medici nu pot fi prezenti in spital.

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Salutare!

Dar de neonatologi ce stiti? Am vazut pe tabelul de garzi ca sunt vreo 4 in CF 2. Sunt la fel de profesionisti ca si ginecologii? Aveti idee?

27+ cu =

Mergi la inceput

@ alex25: Sarcina mi-o urmareste Dr. Margaritescu. Sunt f multumita de dansa pana acum, n-am ce zice, e super ok si ma bucur ca sunt pacienta ei pentru ca pe parcursul sarcinii mi-a explicat mereu cu rabdare orice chestie oricat de aglomerata ar fi fost, lucru pe care multi nu il fac... numai ca sansele sunt mici sa nasc cand e la spital si am intrebat-o ce fac daca nasc noaptea... i-am zis ca imi era rusine sa o deranjez in toiul noptii sa ii zic "Stiti dna dr, eu nasc..." de parca ar fi mama si ar trebui sa vina dupa fundul meu la spital... Si a fost super ok, mi-a explicat ca trebuie sa vin la spital sa ma preia dr de garda si sa ii spun ca sunt pacienta ei cand ajung. Adevarul este fetelor, ca daca te pui si in locul doctorilor e aproape imposibil sa stai la spital all day long la cate paciente au... Ar insemna saracii sa nu mai doarma acasa mai deloc. Si vroiam sa stiu ca idee in caz de nu nasc cu dr mea la ce sa ma astept de la alti dr din CF2...

Singura despre care nu sunt eu asa sigura e dna dr Marinca pe care am auzit-o urland la o pacienta cat o tineau plamanii cand am fost la ultimul control... lucru pe care nu pot sa spun ca l-am apreciat atat de mult dar sa zicem ca fiecare om mai are si momentele lui naspa...

Apropo, mai naste vreo mamicuta acum in curand la CF2? :) presimt ca nu ajung la termen la cum ma simt... poate ne intalnim pe coridoarele maternitatii. :)

37+ viitoare mami de Francesca

Mergi la inceput

Tessh, iti inteleg punctul de vedere si sa stii ca iti dau dreptate, cat despre dr.Marinca si faza cu tipatul, nu stiu ce sa iti spun, eu sunt pacienta dansei si nu este chiar cea mai delicata fiinta din lume, dar exact cum ai spus si tu mai are omul si momente proate, dar dpdv medical din cate am inteles este super.

Oricum multa bafta si bb sanatos!

Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Tessh, cand am nascut eu era in camera de travaliu cu mine o tipa pacienta a dnei dr. Margaritescu..de fapt nici nu era pacienta ei ci era lasata in grija ei de o alta dr care plecase in concediu..oricum..Dna dr. Margariescu a venit sa o vada , sa stie cum e...si apoi a lasat vorba sa fie sunata imediat cum ajunge la dilatatia potrivita..ea se pregatea sa plece (era si sambata). Tipa asta sa dilatat f f f greu asa ca a trebuit intervenit cu cezariana undeva seara..si dna dr a venit.

Asa ca nu iti face probleme..suno tu..sau o vor suna cei de la spital.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zodie_de_foc

Salutare!

Dar de neonatologi ce stiti? Am vazut pe tabelul de garzi ca sunt vreo 4 in CF 2. Sunt la fel de profesionisti ca si ginecologii? Aveti idee?

27+ cu =

Eu am avuto pe dr Sicoe..mi-a placut..mi-a explicat tot ce am intrebat, ba chiar mi-a dat si nr de tel daca am nevoie vreodata.
Intre timp am gasit un pediatru care vine acasa si care a luato pe Eva in evidenta asa ca nu am apelat la ea, dar cine stie.

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Tessh, cand am nascut eu era in camera de travaliu cu mine o tipa pacienta a dnei dr. Margaritescu..de fapt nici nu era pacienta ei ci era lasata in grija ei de o alta dr care plecase in concediu..oricum..Dna dr. Margariescu a venit sa o vada , sa stie cum e...si apoi a lasat vorba sa fie sunata imediat cum ajunge la dilatatia potrivita..ea se pregatea sa plece (era si sambata). Tipa asta sa dilatat f f f greu asa ca a trebuit intervenit cu cezariana undeva seara..si dna dr a venit.

Asa ca nu iti face probleme..suno tu..sau o vor suna cei de la spital.

Nunta noastra 2004

wow... ce bine suna ce imi spui :) mi-ar placea f tare sa nasc cu ea sincer. pe zi nu imi e aiurea sa o sun dar noaptea nu pot sa o deranjez... ea mi-a zis ca o suna oricum colegii ei... sper din suflet sa faca lucrul asta, macar sa stie ca nasc si sa treaca pe la mine a doua zi daca e sa nu vina... chiar nu ma astept sa vina in toiul noptii de-acasa.

Of... adevarul e ca acum pe ultima suta de metri mi se pare asa lunga fiecare zi care trece... asteptarea asta sa se intample marele eveniment parca ma oboseste rau... numar zilele ramase, ma astept sa fie mai putine decat vad in calendar pana la termen, ma trezesc dimineata si ma intreb daca seara urmatoare mai dorm in patul meu langa sot sau la spital langa micuta... sunt si nerabdatoare sa o vad pe bebelina, parca si cu emotii ca nu stiu cum va fi la nastere... Mie mi-a placut foarte tare sarcina mai ales ca nici n-am avut vreo problema... Parca imi pare rau ca am ajuns la finalul perioadei si in acelasi timp nu imi vine sa cred ca voi tine in brate un pui mic de om pentru care as face orice

37+ viitoare mami de Francesca

Mergi la inceput

Fetelor, aveti idee - daca ma duc de capul meu la camera de garda (dr mea este in concediu) si ma plang ca nu o mai simt pe bbelusa ca pana acum, ce se intampla? Ma baga oare cineva in seama? Si daca da, ce anume se intampla? A mai fost cineva in situatia asta?

Alexandra 34+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput