nasterea la crf 2

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Nuschu, merci de info!

Dolcebaby, ma bucur sa aud asa o experienta placuta dupa cezariana, depinde mult de la om la om, doamne ajuta sa fie bine si la noi.

Nu mai este nimeni cu vesti proaspete?

----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Hai fetelor, ca stiu ca ati mai nascut la CF....dati-ne si noua de veste, ca stam aici ca pe ace!

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Eu nu am nascut inca, ma invart burtoasa pe aici, cu un bb care se simte bine in burtica. Dar astept si eu nerabdatoare vesti de la fetele care au nascut! Sper sa aveti timp, mamicilor, sa ne povestiti cum a fost!

40 Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu cu vesti scurte :

spital super curat la sectia de maternitate...nota 9. Le cam lipseste una alta caci e an de criza dar nu te lasa ei asa, gasesc ce e nevoie insa e nevoie sa si insistati putin...cu 5,10 lei.
Sa aveti tampoane de vata cu tifon neaparat..cat de multe, chiloti de unica folosinta, scutec Sani de 60x60 sa nu va puna ei musamaua aia sub fund ca se lipeste de corp si e o calduraaaaaaaaaaaaa...si unele mamici nu deschid geamurile.....AC nu e...sau cica e dar nu merge..eu nu am vazut in saloane..doar in rez 3(CARE E SPECIALA)cu un pat..in rest rezerva cam de 2-3 paturi cu buton, il aduc pe bebe cu tine daca vrei , eu nu am vrut prima seara.
E aglomeratie mare oricum..se naste pe banda...vizite nu prea dau voie...cu spaga mai intra sotul... si vizitatorii mai bine pe seara. Externeaza repede daca nu e nimic..eu luni am plecat si sambata dupaamiaza nascusem.

Asistentele dragute si cu bani si fara...infirmirele la fel desi mult mai dragute cu bani...depinde de tura.Vin si intraba daca ai nevoie de ceva mereu...depinde si daca au nasteri multe atunci nu le mai vezi..te dai jos din pat si le cauti..asta e, faci miscare.

Eu am incercat sa vad plusurile desi daca le cauti sunt si minusuri...eu zic ca e an de criza..

Aaaaa...nu da voie cu flori..daca primiti sa le duca sotul acasa altfel va pune sa le aruncati. Nici pe hol nu da voie.

Nasteri usoare fetelor...

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Blanca, sa iti traiasca minunea si sa fiti sanatoase!

Multumim mult de informatii!

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Felicitari Blanca, te asteptam demult cu vesti! Sanatate multa, refacere rapida si mult laptic!
Ai nascut natural sau cezariana? Scuze daca s-a mai pus intrebarea; si sa inteleg ca nu au la spit. un program de vizite? Oricum, bine ca te-au externat repede, pe caldura asta, si multumim pentru ca ti-ai facut timp sa intri aici.
Cand mai poti mai scrie-ne daca ai lapte,cum v-ati acomodat una cu alta? Si mai voiam sa te intreb daca ti-au cerut la spit. hainute pt. copil, cosmetice (sapun/samponel pt bebe), daca ai avut frigider in salon, si despre ce scutec pt. sani vorbeai? Eu mi-am cumparat niste discuri pt. sani..sper sa fie OK. Oricum ma asteapta cezariana si nu stiu daca-mi va veni laptele asa repede...sa vedem.
Probabil ca esti franta si eu sar acum cu intrebarile..; pupici si mai scrie cand poti! Sa pui si poze cu bb!

Noce, nastere usoara si sa auzim de bine!

Karina 31+ cu Eva Maria Sofia Andreea

bucati de fericire

si maine e o zi

Mergi la inceput

Nu se referea la scutece pentru tzatze (ca sa fie clar) ci la scutec patrat 60x60 cm de la firma SANI - sunt scutece absorbante care se pun pe pat, sub fund!

Multa bafta, restul intrebarilor sunt interesante, mi-ar place sa stiu raspunsul.

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Alex25, multumesc pentru ca m-ai luminat in privinta scutecelor SANI, marturisesc faptul ca fiind atatea necesitati pentru maternitate, numai la asta nu ma gandisem. Dar asa e cand nu stii... Azi am fost la control, bebelinele mele sunt bine si super dezvoltate, dar va fi necesar sa stau de acum inainte in pat, pentru a ajunge pana in saptamana 36, cand bebelusii mei nu vor mai fi considerati prematuri si voi putea naste cu siguranta la CF2. In caz contrar (Doamne fereste!)d-na dr. mi-a spus ca va trebui sa nasc in alta maternitate, pt. ca la CF2 nu au sectie pentru prematuri....ceea ce dealtfel stiam si mai discutasem cu dansa in trecut.
Deasemeni d-na dr. (Florina Mihalache) mi-a mai spus ca aproape toate medicamentele (cu precadere calmante) va trebui sa ni le procuram noi...asta e minunatul nostru sistem medical! Sa tot practici medicina .

pentru toata lumea!

bucati de fericire

si maine e o zi

Mergi la inceput

Asta despre medicamente stiam si eu, dar ce ma mira este faptul ca eu stiam ca au sectie de prematuri, ciudat!

Bbelusa cea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_karina

Felicitari Blanca, te asteptam demult cu vesti! Sanatate multa, refacere rapida si mult laptic!
Ai nascut natural sau cezariana? Scuze daca s-a mai pus intrebarea; si sa inteleg ca nu au la spit. un program de vizite? Oricum, bine ca te-au externat repede, pe caldura asta, si multumim pentru ca ti-ai facut timp sa intri aici.
Cand mai poti mai scrie-ne daca ai lapte,cum v-ati acomodat una cu alta? Si mai voiam sa te intreb daca ti-au cerut la spit. hainute pt. copil, cosmetice (sapun/samponel pt bebe), daca ai avut frigider in salon, si despre ce scutec pt. sani vorbeai? Eu mi-am cumparat niste discuri pt. sani..sper sa fie OK. Oricum ma asteapta cezariana si nu stiu daca-mi va veni laptele asa repede...sa vedem.
Probabil ca esti franta si eu sar acum cu intrebarile..; pupici si mai scrie cand poti! Sa pui si poze cu bb!

Noce, nastere usoara si sa auzim de bine!

bucati de fericire

si maine e o zi

Da..am nascut natural fara epidurala.
Au program de vizite dar cateodata nu se tine cont daca sunt multe nasteri sau asa decide seful de sectie.
Am avut nevoie la bebe de un gel/samponel/sapunel de baita + prosopel+pampers+servetele umede.
Frigider exista dar nu in toate saloanele..insa poti sa pui mancarica sau ce ai nevoie in ele...

Scuze..dar intru pe super fuga...

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput