nasterea la crf 2
Raspunsuri - Pagina 14
alex25 spune:
De ieri caut numar de la spital, toate gasite pe net nu mai sunt bune sau nu raspunde nimeni....help....aveti vreun numar de la camera de garda sa aflu si eu despre un dr?
----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
noce spune:
Incearca aici: 224.45.55
37+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noce Incearca aici: 224.45.55 37+ Filip Luna a 9a Minunea Sfantului Nectarie http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png |
Sar'na, am sunat pana la urma la informatii si mi-au dat numerele actualizate de la centrala 0213162531/32/33, dar normal ca dupa ce ceri la camera de garda nu iti raspunde absolut nimeni,deci va trebui sa dau o fuga pana acolo, si mi-e o sila de moooor!
blanca000 spune:
Alex daca tot te duci..copiaza si tu listut aintreaga si da-ne-o si noua, pls.
s37 Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
citat din mesajul lui dienutze Buna, fetelor! Sunt la dl dr Tanase, nasc in noiembrie tocmai, dar as vrea, daca se poate, sa imi dati si mie tarife actualizate la cezariana la dansul. Pe PM. Multumesc frumos. Va pup pe toate! 18+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi! |
Buna..unde il pot gasii pe dl dr Tanase in afara de spital?
s37 Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
alex25 spune:
citat din mesajul lui blanca000 Alex daca tot te duci..copiaza si tu listut aintreaga si da-ne-o si noua, pls. s37 Eva Ilinca Bubi mic poze...din burtica Nunta noastra 2004 |
Sper sa ajung in weekend sau luni la prima ora, o sa ii fac o poza cu telefonul si o pun si aici.
zodie_de_foc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blanca000
Buna..unde il pot gasii pe dl dr Tanase in afara de spital? s37 Eva Ilinca Bubi mic poze...din burtica Nunta noastra 2004 |
Salutare!
Dr. Tanase are consultatii si la Polisano. Bd. Ion ionescu de la Brad nr. 1. Programari: 021-269.22.33/22.11 / 0753.094.171 / 0753.094.172
Sper sa va fie de folos.
Pupici!
20+ cu =
zodie_de_foc spune:
Stiu sigur ca dr. Tanase luni este de garda pentru ca am fost lunea trecuta si am vazut pe grafic.
20+ cu =
adelaeu spune:
Doamne, am inceput sa urasc spitalul asta, cu mocirla lui din curte, cu asteptatul cu orele la control, cu toate neajunsurile lui si a celorlalte spitale din romania.....
Ma intreb de ce mai platim asigurare? La fiecare control dai bani, deci medicul il platesti oricum, asigurarea nu este pentru salariile medicilor...Sa zicem ca inteleg ca daca vrei epidurala trebuie sa cumperi trusa(e destul de scumpa), dar sa trebuiasca sa cumperi 1-2 fiole de no spa, scobutil si inca un medicament pe care l-am uitat, mi se pare prea de tot! Totusi, de ce platim asigurare?
35+
loremunteanu spune:
Adela, cred ca asa e in toate spitalele... La prima nastere, n-au avut in spital (Elias, de data asta) nici macar xilina pt epiziotomie sau ma rog (eu n-am avut parte de 1 taietura si de vreo 5 rupturi), drept urmare am fost cusuta pe viu... In momentul ala, zau ca ma duceam sa cumpar si nenorocita aia de xilina...
Tu vad ca esti mai maricica, dar eu de exemplu, cred ca mai prind si coplata (care intra in vigoare de la 1septembrie) si mai trebuie sa mai platesc si spitalizarea, in afara de restul...
Cred ca toti ne punem intrebarea, la ce naiba mai platim asigurarile?
Loredana 27+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi