nasterea la crf 2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Felicitari Andreea,pentru minunea ta de fetita! Sunteti frumoase amandoua si pozele fetitei m-au emotionat.. Sanatate sa aveti si colici putini!!
Se pare ca in general parerile despre CFR2 sunt bune si lumea e multumita. Ma mai linistesc si eu cand citesc ce scrieti voi!
As vrea sa intreb referitor la copii, daca mai este nevoie si de alte hainute pentru maternitate in afara de body-uri fara maneci (tot aici am citit)? Adica sugarii sunt infasati stil sarmaluta sau ii imbraca si cu alte costumase aduse de noi?
Si nu in ultimul rand, cam ce sume de bani s-au cheltuit la nastere? (daca se poate sa intreb..)

Multumesc si sa auzim numai de bine!

Karina 27+ cu Eva Maria Sofia Andreea

si maine e o zi

Mergi la inceput

Am uitat sa mentionez ca si eu sunt pacienta d-nei dr. Mihalache, care mi se pare un om deosebit, un medic sufletist. Pana acum sunt f. multumita de dansa.

si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_karina

Felicitari Andreea,pentru minunea ta de fetita! Sunteti frumoase amandoua si pozele fetitei m-au emotionat.. Sanatate sa aveti si colici putini!!
Se pare ca in general parerile despre CFR2 sunt bune si lumea e multumita. Ma mai linistesc si eu cand citesc ce scrieti voi!
As vrea sa intreb referitor la copii, daca mai este nevoie si de alte hainute pentru maternitate in afara de body-uri fara maneci (tot aici am citit)? Adica sugarii sunt infasati stil sarmaluta sau ii imbraca si cu alte costumase aduse de noi?
Si nu in ultimul rand, cam ce sume de bani s-au cheltuit la nastere? (daca se poate sa intreb..)

Multumesc si sa auzim numai de bine!

si maine e o zi

Blue_karina, iti multumim! Lgat de imbracaminte pt bebelusi, ai nevoie de hainute cat mai comode, gen bluzita cu capse si pantalonasi cu picioruse, si body-uri cu maneca lunga sau scurta dar cu inchidere si pe fata cu capse ca sa ii poti imbraca usor. Nu ii infasa. Oricum pe bebe ti-l da cu tine in camera dupa cateva ore de la nastere. Despre sume pe PM.

39+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Doamneeee, Andreea, sa iti traiasca minunea, sa fiti sanatoase si sa auzim numai vesti bune!

Iti multumesc din suflet pentru detalii, astept si eu PM de la tine cu sumele, ca tare prostutza sunt la capitolul asta. Eu sunt la dna dr. Marinca, ai auzit ceva de ea, poate a nascut cineva odata cu tine..

Alte medicamente ti-au mai trebuit in spital, te-a trimis dr sa cumperi?

Cat despre poze, mi-ai dat o super idee cu asistenta sa faca poze!

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Multumesc frumos pt. detalii; inseamna ca mai am de cumparat ceva hainute pt. bebeluse. Eu credeam ca infasa bebeii, la alte maternitati asa am vazut.Oricum, m-am mirat ca asistenta a acceptat sa faca poze, nu ma gandeam ca sunt asa dragute si permisive asist.pe acolo! Sper sa fie asa pana in septembrie, sa le prind si eu.
Pupici pentru mamici si puiuti!!!

si maine e o zi

Mergi la inceput

Aveti idee cum pot afla cand este un doctor de garda, in afara de solutia sa ma duc pana acolo sa citesc pe lista afisata?

Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu stiu in vreo 3 zile cine e de garda..despre ce doctor vrei sa stii..?

Edit :acum vad..cred ca de dr. Marinca vrei sa afli..sorry..cred ca daca suni la spital iti zic ei.

s37 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, fetelor!
Sunt la dl dr Tanase, nasc in noiembrie tocmai, dar as vrea, daca se poate, sa imi dati si mie tarife actualizate la cezariana la dansul. Pe PM.
Multumesc frumos.
Va pup pe toate!

18+ astept pe VEDETUTA pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Doamneeee, Andreea, sa iti traiasca minunea, sa fiti sanatoase si sa auzim numai vesti bune!

Iti multumesc din suflet pentru detalii, astept si eu PM de la tine cu sumele, ca tare prostutza sunt la capitolul asta. Eu sunt la dna dr. Marinca, ai auzit ceva de ea, poate a nascut cineva odata cu tine..

Alte medicamente ti-au mai trebuit in spital, te-a trimis dr sa cumperi?

Cat despre poze, mi-ai dat o super idee cu asistenta sa faca poze!

Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra

Alex25, ti-am trimis PM. Legat de dr Marinca, a fost cineva care a nascut cu ea in ziua aia si a fost fr multumita din ce mi-a zis. Sper sa fie bine si la tine. Legat de medicamente, nu am avut nevoie, dar daca ai nevoie de ceva iti zice sa trimit pe cineva sa ia. Ai nevoie doar de gel de dus pt copil, crema pt iritatie de scutec, prosopel, pampersi vreo 8 buc. Daca nu ai poti lua de la ei ca sunt ieftine, au gama Sanosan.

39+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Andreea, multumesc din suflet!

Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra

Mergi la inceput