nasterea la crf 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Este cineva care naste cu dr Tanase de la CFR?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

A nascut Andreea1608!!!

Miercuri, 24 iunie, la ora 9.45 a venit pe lume Maria Alexandra, 3570 gr, 51 cm, nota 10, nastere naturala cu epidurala si o mica ruptura.

Felicitari, Andreea! Refacere rapida si laptic mult pentru puiut!
Sa fie sanatoasa Maria Alexandra si sa creasca mare!

Andreea esta pacienta doctoritei Mihalache. Abia astept sa intre sa ne povesteasca cum a nascut!

36+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

FELICITARI Andreea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SA FII SANATOASA Maria Alexandra!!!!!!

Te asteptam cu detalii si iti tinem pumnii sa fii bine!

----------------------------------------------
Alexandra 26+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Felicitari Gabrilici si Andreea!

Pt bagaj: stiu ca e extrem de cald, dar recomand si niste manusi de bb. Ca au unghiute mari de cand se nasc si nu sta nimeni sa le taie la maternitate. Tampoane de vata cu tifon - cat mai multe sa aveti, ca o sa le schimbati f des. Sampon si sapun pt copil tin minte ca mi-au cerut. Si Pampersi. Cat despre papuci, ideal ar fi sa aveti slapi de plastic, ca sa puteti face si dus cu ei. A, si preventiv e bine sa aveti la voi un siropel anti-colici, Sab Simplex sau ce stiti voi ca e mai bun, s-ar putea sa ii apuce pe micuti burtica inca din maternitate.

Sa nu va bazati pe haleala din spital, ca ramaneti lihnite. Dimineata dadeau paine cu margarina si ceai, la pranz cartofi cu branza, iar seara nu ne-a intrebat nimeni de foame. Dar cand va aduce familia de mancare sa nu va aduca f multa fiindca nu sunt frigidere in saloane. Si pt cine face cezariana musai sa aveti paie!

Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)

CAND 1+1=3

Mergi la inceput

Multumim mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_karina spune:

Multumum mult pentru informatii, ne prind tare bine. Eu deja m-am pregatit cu o parte din lucruri (desi mai este ceva pana la marea zi). Andreea, felicitari pentru bebelusa adusa pe lume, sa fie sanatoasa si mintoasa. Eu eram la cabinet la control la dna dr. Mhialache cand am aflat ca d-na dr. va consulta doar cateva ore pt. ca are o nastere. S-a nimerit sa fie o fata de aici!. Fetitele mele sunt bine, active (mai ales una din ele este mai nastrusnica si da tare din picioare)si cerclajul meu la fel, e O.K. Mi am putin de mers la servici, 2 saptamani, si gata.
Astept cu nerabdare povestile fetelor care au nascut, si poze!!

Karina 26+ cu Eva Maria Sofia Andreea

si maine e o zi

Mergi la inceput

Eu saptamana viitoare am din nou control si vreau sa intreb clar cam ce ar trebui sa am la mine...eu voi face cezariana, revin si eu cu detalii atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Buna seara fetelor!

Va multumesc tuturor pentru urari. Aceleasi lucruri vi le doresc si eu voua.
Nasterea a fost cat de cat usoara, travaliul a fost un pic cam greu, m-am internat pe la 2 noaptea si am nascut la 9.45. Colul s-a sters cam greu, si durerile devenisera cam insuportabile pe la ora 8, si aveam doar dilatatie 4. La dilatatie 5 mi-au facut epidurala, dar am simtit pe partea dreapta aproape tot. Dupa epidurala, totul s-a desfasurat pe repede inainte, dupa 40 min, am nascut-o pe fetita mea frumoasa. Am inceput sa plang instantaneu de cum am vazut-o...ea era minunea mea mica pe care am purtat-o 9 luni in pantece. Am avut o mica ruptura, pentru ca bebelina mea a iesit cu o manuta la cap...a vrut sa ne salute.

Acum despre spital: foarte cald, luati-va camasi de noapte cat mai subtiri, papuci gen slapi, apa plata, multeeee tampoane de vata cu tifon, pentru bebei pampersi, hainute cat mai usor de imbracat si nu groase(cele mai practice sunt cele cu pantalon cu picioruse si bluzita), samponel, prosopel.
Despre doctora: am sunat-o la ora 1 noaptea si am trezit-o din somn, mi-a zis ca suna la spital sa anunte moasa ca vin, a sunat de vreo trei ori in noaptea aia ca sa se intereseze de evolutia travaliului, iar la ora 7.30 era la spital. A fost o bomboana de doctora, tot timpul cu zambetul pe buze de te facea sa te simti bine cand o vedeai. Jos palaria. Merita.

Aveti link de poze cu bebelina mea.
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/MariaAlexandra#
Va

39+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Andreea, bine ati venit acasa! Doamne, ce minune ai tu acolo in poze ! Sa fie sanatoasa, papacioasa si necolicoasa! Si mamica e frumoasa foc, iti sta tare bine! Doamne ajuta sa te refaci cat mai rapid, sa-ti scoti fetita la plimbare!

Imi place ca ai poze din primele momente. Cum a fost? L-au lasat pe sotul tau langa tine la nastere? El a facut pozele presupun.

Mutumim pentru toate informatiile.

37+ Filip
Luna a 9a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Andreea, bine ati venit acasa! Doamne, ce minune ai tu acolo in poze ! Sa fie sanatoasa, papacioasa si necolicoasa! Si mamica e frumoasa foc, iti sta tare bine! Doamne ajuta sa te refaci cat mai rapid, sa-ti scoti fetita la plimbare!

Imi place ca ai poze din primele momente. Cum a fost? L-au lasat pe sotul tau langa tine la nastere? El a facut pozele presupun.

Mutumim pentru toate informatiile.

37+ Filip
Luna a 9a

Noce, iti multumimi! A fost greut dar daca te mobilizezi totul decurge rapid. De cand m-au pus pe masa, am nascut in 5 min.Pe sot nu l-au lasat sa intre, el ar fi vrut, pozele mi le-a facut o asistenta pentru ca am rugat-o inainte sa intru in sala de nastere.

39+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput